Olug Grrar

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 07.04.2015

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Olug Grrar.
Kaldet: "Olug den Genopstandne", "Dyrefrænde", "Søn af Naturen", "Anakonda".
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: d. 4 april.
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Modvilligt, så tror Olug en smule på Nak'lar. Derudover, så finder han mening og spritiuel fred i naturen som helhed.
Erhverv: Alkymist, "dyrehvisker", mørkets kriger.
Nuværende levested: Obsidianøerne - Midnatsborgen.
Race: Ork

Udseende

Højde: 189 cm
Vægt: 68 kg
Hudfarve: Grøn med brunligt skær.
Hårfarve: Sort.
Hårstil: Langt, fedtet og ufriseret.
Øjenfarve: Lysebrun.
Kropsbygning: Bredskuldret, men spinkel. Har en stor og stærk orks knoglestruktur, men ingen muskler eller fedt derpå. Ikke meget mere end skind og ben. Han ser langt ældre ud, end hans bare 28 år, som ikke er nogen alder for en ork.
Hverdagstøj: Bærer mørkets krigers skjorte, bukser, støvler og kappe. Bukserne er klippet over under venstre knæ. Han bærer ikke andet af krigernes rustning, af åbenlyse årsager. Olug har naturligvis også et bælte på, i dette bælte har han flere glasflasker, inklusiv diverse olieblandinger, og læderposer, ligesom han også har to helt små knive, en tang og morter samt støder.
Ar, permanente skader, el.lign.: Blind på venstre øje, ingen hørelse på venstre øre, enormt nedsat førighed i venstre arm, lam i venstre ben - som, som følge deraf, er blevet hukket af lige under knæet.
Særlige kendetegn: Foruden, at være en krøbling, så har Olug en sølvring i næsen og næsten unaturligt hvide, samt store, tænder og udhulede kinder.

Magi

Magisk evne (1): Elektricitet/Energi: Olug besidder elektricitet og energi som magi. Han kan fremmane det og bruge det offensivt, ligesom han kan indhylle sig selv i en elektrisk skjold for at beskytte sin svage krop fra angreb. Særligt for Olug er, at den elektricitet og energi han kan frembringe er, at det alt har en bestemt rødligt skær, og farven er ofte mere iøjnefaldende, jo mere kræft er bag frembringelsen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): At kunne tale med dyr: Det giver helt sig selv hvad dette indebærer: Olug kan kommunikere med dyr; de forstår ham når han taler til dem. Evnen kræver ingen chakra at benytte.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (3): Mørk ild: Kan forme kugler af kulsort ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander. Ilden føles kold, når man nærmer sig eller rører ved den, men vil stadig brænde dig som normal ild. Evnen kan også bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser ikke op. Selvom Olug ikke har været mørkets kriger længe, så træner han konstant evnen, indtil han en dag mestrer den.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Olug er enormt magisk stærk og besidder en utrolig viljestyrke. Han er meget intelligent, eventyrlysten og kreativ i mange henseender - han lader sig ikke diktere af normerne, men forsøger at vende alt til sin fordel, ved at se på det på nye måder. Han besidder fotografisk hukommelse. Han er kalkuleret og sætter en ære i, at overveje enhver handling han foretager sig og ethvert ord han lader fra sin tunge. Han er ekstremt manipulerende og lader sig med vilje undervurdere, for at kunne komme ud på den anden side. Olug er voldsomt opfindsom, hvilket oftest kommer til udtryk i hans alkymi, som han er lidt af en mester af. Olug har desuden skærpet lugte- og smagssans, måske som følge af, at han kun har ét øje og ét øre.
Svagheder: Samtlige skavanker i venstre side af kroppen: Ben hakket over under knæet, virkelig ringe førighed i armen, blind på øjet og ingen hørelse på øret. Dertil, så er Olug en svækling, kan ikke udstå fysisk krævende arbejde eller slåskampe (og har ingen færdigheder inden for nogle af delene) og har desuden dårligt, utrænet hjerte som giver hjertebanken hurtigt, hvis han udsætter sin krop for fysisk udmattelse end i bare kort tid. Olugs enorme selvsikkerhed kan sommetider skabe problemer for ham, da han mener han er klogere og mere snarrådig end alle andre.
Interesser: Olug interesserer sig primært for viden. Han vil vide alt om alle - dog særligt om krigsførsel samt alkymi. Dertil, så er "psyken" som helhed virkelig spændende for ham, og han ønsker at kende til folks natur, uanset hvem de er.
Drømme/ønsker: Olug drømmer om en dag at stå som enehersker af hele verden. At knuse civilisationer under sin bestøvlede fod.
Elsker: Naturen, dyr, at straffe de som fortjener det - og tortur af samme, at blive respekteret.
Hader: Mangel på raffinement og ordenlig opførsel, de som lader sig styre af følelser, de som skader naturen eller dyrene heri.
Helhedsindtryk af personlighed: Olug er en ekstremt overvejet person. Hjernen arbejder altid og selvom de ene øje dovent ser rundt uden at afsløre det, så suger han indtryk og viden til sig som en svamp. Han er meget distanceret, kold, kynisk og nådesløs. Han er afslappet og stoisk, uden at være tilbageholden. Han er den stille, dominerende personlighed. Når han åbner munden, så forventer han, at der bliver lyttet efter. Han kan være ligeså modbydelig imod de omkring sig, som han åbent udtrykker sin kærlighed til naturen og til sine venner eller sin familie, der alle er dyr.
Olug lader sig ikke påvirke af noget, lader sig ikke gå på af noget. Han sig selv som hævet over følelser og mundhuggeri. Han er ligeglad med de normale dødelige, hvorfor han altid udstråler en enorm ro. Han kan opføre sig på mange forskellige måder, alt efter hvad han vurderer er bedst for en given situation, men oftest vil han opfattes som værende en stille, reserveret type - og ville nok overses helt, hvis det ikke var for den store ikaro der aldrig viger fra hans venstre side, eller hans handikap. Når han endelig åbner munden, så er han enormt veltalt og kunne sprogligt begå sig hvor som helst i de sociale lag.

Baggrundshistorie

Barndom: Når man blev født ind i Grrar klanen, så var det ikke hvad som helst. Men blev, såfremt man ikke døde under fødslen, taget hurtigt under observation. Det var jungleloven: Den stærkeste overlevede og de svageste blev skildt fra deres mødre og smidt i naturen, som dernæst fortærede dem. Der blev født mange babyer ind og barnet var bare én blandt mange; han var bare ikke ligesom alle de andre. Barnet var næsten helt lam i venstre side, fra han var født. Benet var lamt, armet havde særdeles nedsat førlighed, øjet var blindt og øret duede heller ikke. Det forhindrede dog ikke barnet i at skrige fuldstændig uhæmmet, men da en mandlig ork skulle til at tage fat om Olug og bringe ham til sit endeligt i naturen, så skød et elektrisk skjold frem, som kunne barnet instinktivt fornemme, at noget var på færde. Det blev istedet moderen, den eneste der kunne røre barnet, der måtte placere ham på skovbunden, et stykke fra klanens tilholdssted. Barnet skreg og skreg og naturen samledes omkring det - ikke for at gøre en ende på larmen, men fordi dyrene forstod råbene på hjælp, endda inden barnet selv gjorde det. Barnet havde intet navn, ingen klan, men fandt en familie. En ynglende Ikiro tag barnet til sig og gjorde det til del af sin flok. Barnet drak, ligesom resten af ungerne. Et par uger efter, så fortærede det råt kød, ligesom resten af ungerne. Barnet skreg ikke længere.
Fortid frem til nu: Tolv år senere, så fandt barnet frem til sin gamle klan igen. Barnet havde med vilje undgået det, men måtte omsider konfrontere sine dæmoner. Med barnet ind i lejren kom hele ikori-flokken. Grrar var ikke hvilken som helst klan. Den var en af de mest bestialske, dyriske og naturtro i hele landet. En af klanens myter gik på, at klanens skaber, Olug, var et direkte barn af naturen og havde overført naturens ukuelighed, viljestyrke og passion til sin klan. Barnet var i sølle forfatning: En kæp i venstre hånd som vandrestav, med benet slæbende hen af jorden, men der var ikke noget at tage fejl af. Klanen gav højlydt udtryk for, at Olug var genopstanden og skulle føre klanen tilbage til fordums styrke - selvom "Olug" naturligvis aldrig havde eksisteret, og klanen aldrig havde været relevant i det store billede.
Barnet havde ventet en indædt kamp, men i stedet fandt han sig bare omringet af en pøbel der pludselig hyldede ham.
Som årene gik, så vændte barnet sig til sit navn: Olug. Olug vændede sig også til, at gå med tøj, at tale et sprog med de andre orker. Han tog imod deres lovprisninger og indtog rollen som klanens shaman. De havde gjort ham til overhovedet på stedet, hvis det ikke havde været for hans fysiske tilstand. Han blev derfor til shaman - en slags rådgiver, som hele klanen lyttede til. Olug fortalte og fortalte og orkerne lyttede tryllebundet. Olug fandt ud af, at når han ikke kunne kæmpe på lige fod med de andre, så måtte han leve op til deres ideal, og blive en rådgiver. Han accepterede sin rolle fuldkommen.
Orker, elvere, dværge og mennesker blev fanget, når orkerne kunne. De blev stillet foran Olug og han sugede deres viden til sig, absorberede deres tegn, tal og tankegang. Han huskede hver en lugt, smag og lyd. Han kastede sig over alkymi - en oldgammel tradition, for Grrar klanen, der levede i nogenlunde harmoni med naturen. Olug eksperimenterede dagen lang. Han blev klogere og klogere, lærte mere dag for dag.
Klanen ville i krig, ville vise omverdenen, at Olug var genopstanden og at de nu var ustoppedelige. Olug gjorde brug af dyr til rekognosering. Han lagde planer, planer som orkerne aldrig ført havde hørt mage. Kampene var altid overstået, inden de overhovedet var begyndt. Olug kedede sig; han sad fast i sin klan, en klan af de som bare ønskede, at de var som ham: En naturkræft. Han så ned på dem, man de vidste det ikke, eller måske de bare ikke ville se det. Han tog en villig kvinde, mest for at bevise for sig selv, men også for klanen, at han kunne. Han fik børn. Det var da Olug begyndte at mærke, at han havde rigtige følelser for sine efterkommere, at han vidste han måtte videre i teksten. Han kunne bruge klanen som springbræt. Han var en sagnhelt for dem. Han bad en af klanens krigere om, at hugge hans lamme ben af lige under knæet. Blødningen blev stoppet og Olug gav sin klan besked på, at de ny ville føre Mørkets Lords banner, at de måtte vælge side og at mørket ville vinde. De måtte vælge den vindende side. Klanen tog hans ord for gode vare, og Olug begav sig ud i verden, med en vandrestav i venstre hånd, hvor han ville blive mørkets kriger - endnu et springbræt, og så ellers finde en måde at tvinge verden i knæ. Han var en naturkræft.
Værste minde: Sin mor (En ikiros) død, omend det var af alderdom.
Bedste minde: At rejse fra sin klan og ud i verden, med sin bror (en ikiro) ved sin side.
Barndomshjem: En skov i det nordlige Medanien, ikke langt fra Grrar klanens tilholdssted.

Familie: Olugs bedste ven, en ikiro, betragter han som sin bror. Han ser ligeledes på resten af samme ikiros flok som familie, omend han ikke ses med dem særligt ofte.
Dertil, så har Olug tre børn, en søn på fem år, og to døtre på henholdsvis to og tre.

Andet

Olug har en følgesvend: En Ikiro der blev født ind i samme flok som ham selv, da han var omtrent ti år gammel, af samme ikari der behandle ham som sin yngel, hvorfor han betragter dyret som sin bror.
Kattedyret er omtrent 280 cm langt, næsten 150cm højt, vejer 65kg og er 18 år gammelt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Elendig
Kløgt: Fantastisk
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Fantastisk


©?

Avatar: ©GetAjumized2

Link til profil: Her
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1