Gob

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 01.04.2015

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Gob.
Kaldet: Gob.
Køn: Mand
Alder: 52
Fødselsdag: 17 Januar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Kender ikke engang til guderne
Erhverv: Intet.
Nuværende levested: Elverly - I skovende omkring Elverly, men holder sig langt fra elverende. .
Race: Trold

Udseende

Højde: 200 cm
Vægt: 100 kg
Hudfarve: Klar grøn, med flere mørke pletter.
Hårfarve: Skaldet, men har en lysere grøn farve over isen.
Øjenfarve: Saphire Blue.
Kroppsbygging: Voldsomt Klodset, men ekstremt Muskuløs.
Hverdagstøj: Voldsomt tykt læder læne klæde, og bar overkrop.
Ar: Har ingen permanente skader.
Særlige Kendetegn: Han er en Bjergtrold. En meget, meget stor, Bjergtrold. Men til forskæl fra andre Bjergtrolde.. Hans ekstremt grønne hud, frem fra den standard, grå tone.
Race: Gigant Bjergtrold.

Magi

Magisk evne (1): Natural Regrowth
Gob’s krop, bære på en magi, som han ikke engang selv er i stand til at kontrollere. Magien ligger i hans blod, og ikke i hans hænder. Hans krop healer exceptionelt hurtigt, og han ville næsten skulle modtage et dræbende slag, for at han skulle kunne dø af hans sår. Foruden dette, bære hans blod på en livgivende kraft, som kan bruges til at heale andres sår, kurere sygdomme og kan ligeså bruges som en ekseptionel body lotion, der for din hud til at skinde!
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Become What You Touch
Hvis Gob er i kontakt med en naturlig genstand, vil hans hud kunne omdanne sig, og replikere det han rør ved. Holder han på en sten, eller ligger op af en klippe, vil hans hud replikere objektet, og omdanne sig til sten de steder han ønsker det. Er han i vågen tilstand, vil han ikke kunne gøre dette meget længere end et minut af gangen, før hans hud bliver normal igen. Hvis han sover, vil hans krop blive et med naturen, og jord og sten omkring ham vil omsluge ham, så han bare ligner endnu en bakke, eller klippe i landskabet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Har et primitivt, men energisk, artistisk ‘talent’. Da hans krop er enorm, klodset og ikke ligefrem elegant, er det meste han udretter med dette talent, stablinger af sten, i form af ting.
Svagheder: Ild. Er en kujon. Angst for at tage skade(På trods af at hans smertetærskel er enorm.)
Interesserer: At udnytte hans kreative ‘talenter’, og er fornyligt blevet ekstremt eventyrlysten.
Drømme/Ønsker: At finde hans mor.
Elser: Kunst, socialt sammenværd og skove.
Hader: Ild, smerte og ondskab.
Helhedsindtryk af Personlighed: Gob er det fredeligeste, men også dummeste kreatur man kan komme på. Gob er legesyg, lalleglad og yderst venskabelig. Dog, er hans dumhed en lindring. Han kan rigtig godt lide at se andre glade, og vil stort set gøre alt for at se det ske. Latter, er livets dans. Dog, er hans intelligens hen af et dyrs, så han er også mulig at rette på, tilpasse og træne, som man ønsker at han skal være. Han er stadigt et barn.

Baggrundshistorie

Arts Fortid, og grund til nær udryddelse
De Gigantiske Bjergtrolde, fra Nordkrystallandets bjerge, var en urgammel race, der var respekteret af deres omgivelser, som trofaste ledsagere af Dværgene. De blev trænet til at bære tunge byggesten eller til at bære Dværge i kamp.
Giganterne var blevet en trussel for Dragerne, og var et af de første mål, da krigen begyndte. Racen blev stort set udryddet, og kun ganske få er tilbage. Gob er en af disse.

Gob’s Ungdom
Gob blev født i slaveri, og hurtigt taget fra sine forældre. Bjergtrolde var ofte meget elskende overfor deres afkom, og adskillelsen skabte problemer. De ellers veltrænede ridedyr gik amok, og gik til angreb på deres tidligere herskere. En sur Bjergtrold, er ikke en syn mange ønsker at se. Blodbadet varede ikke mere end en halv times tid, og mere end et dusin slavehandlere og vagt personale nåede at dø i kampen. Gobs far holdt slavehandlerne, og deres vagter, tilbage, imens Gob og hans mor flygtede fra lejren.
Gob og hans mor, fandt ly i et af Nord Krystallandets mange bjerge grotter. De levede et simpelt liv, af den nærliggende skovs træer, og kolde nætter, krymlet sammen i midten af grotten.
Dette liv fik dog ikke lov til at vare længe. Slavehandlerne var stadig hidsige over at have mistet deres Bjergtrolde, og havde fundet vej til deres grotte. De forsøgte at fange troldene med net og tunge sten, men den, lige så hidsige, fuldvoksne Bjergtrolde mor, braste igennem alt de kunne præstere. Hendes moderlige instinkt, fik hende til at beskytte hendes afkom med en enorm styrke. Menslavehandlernee var mange, og de to ville ikke kunne vinde denne kamp. Med sine sidste kræfte, kastede Gobs mor ham fri fra nogen net, hvilket gjorde at hun selv blev fanget. Hun råbte af Gob, at han skulle flygte, og bankede i jorden for at skræmme ham væk. Den forskræmte unge flygtede så hurtigt han kunne, og forsvandt ind i skovene.

Tiden op til nu
Gob lever i konstant angst for slavehandlere, og bliver aldrig længe det samme sted. Han rejser på må, og få, og finder ly hvor han kan. Hans lave intelligens, tillader ham ikke at huske hans mor konstant, men kommer i tider i tanke om hvad han har mistet. Dette giver ham en dyb lyst, til at finde, og blive genforenet med sin mor. Dog, hver gang en sommerfugl flyver forbi, glemmer han igen alt om at søge efter hende, og han fortsætte i hans saligt uvidende tilværelse.

Bedste Minde: At ligge sammen med sin mor i grotten..
Værste Minde: Hans mors frygtsomme ord, da hun skræmte ham væk.
Barndomshjem: En nu kollapset grotte.

Familie: Blev født i fangeskab, og trænede slæbedyr. Hans far blev dræbt af Slavehandlere, og mor er, så vidt han ved, stadig i fangeskab.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Elendig
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Muri , Erforias, Blæksprutten
Lige nu: 3 | I dag: 14