GloriannaGlorianna
Krystalisianer

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 28

Status: Aktiv
Godkendt: 07.02.2015
Antal posts: 148
Skaber: Gloria

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Glorianna Kimberley Stukley
Kaldet: Gloria eller Kim
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 1 April
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Lysets Dronning
Erhverv: Lysets Ridder
Race: Menneske

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys men ikke bleg.
Hårfarve: Platin Blond
Hårstil: Det er for det meste sat op i en fletning eller sildeben.
Øjenfarve: Grå, hvis man ser godt efter er der en smule isblåt inderst i irissen.
Kropsbygning: Gloria er fra genernes valg slank af bygning, med lange ben og et symmetrisk ansigt. Der er dog i årenes løb tilkommet muskler, og nu efter at have tjent som lysets kriger, er man ikke i tvivl om at hun har kan slå en prober næve.
Hverdagstøj: Gloria går i stilrent tøj der både fremmer hendes kvindelige former men også hendes adelige stand.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hvis man er heldig og får tøjet af hende, er der nogle fine ar at fremvise. Først hendes på ca 10 cm ned af siden. Der stammer fra en af hendes mindre vellykkede konfrontation med en spion. Historien taler hun ikke så meget om. Hvorfor snakke om fiaskoer.
Det andet er et fint lille ar ned af venstre arm det strækker sig fra skulderen og til albuen. Denne var rent uheld da hun valgte at snuble som barn og falde ned i et glasbord.

Særlige kendetegn: det lyse hår, har det nogle gange med at komme med sarkastiske kommentar.

Magi

Magisk evne (1): Metal magi. Hun kan påvirke metal inden for 10 meter, lettest ved berøring. Hun kan styrke det, eller svække det evt. rust det væk. Bløder hun på metal vil det automatisk ruste væk
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): .
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:Gloria har talent for at bueskydning. Slås med de bare næver, Charme og medmenneskelig. Har nemt ved at snakke med de fleste.
Svagheder: Gloria kan ikke svømme. Jo hun kan plaske lidt i vand og komme en meter måske to frem men så går den heller ikke længere.
Hun kan ikke lave spiselig mad, Og har ingen tålmodighed med Idioter.
Interesser:bueskydning, og at stikke sin uvelkommen næse i al ting. Og selvfølglig ”kick some ass”
Drømme/ønsker: Drømmer om at blive Ridder. Men ellers holder hun ønskerne i det små. Go mad, en God seng osv.
Elsker: Elsker Chokolade, langt varme bade, lyset, en god druk aften.
Hader: snevejr, vinter, små rum. Høns, de lodne små sataner, Og uretfærdighed (mørket)
Helhedsindtryk af personlighed:
Ved første øjekast ser man en stilren kriger der sjældent smiler. Dette er dog kun halvt sandt. Gloria elsker at klæde sig pænt men anderledes på Hvilket irriterer hendes søster grusomt. Fejlen ved første øjekast er at hun ikke smiler. Gloria Smiler konstant når hun er sammen med mennesker, hun kan sågar smile når hun slås. Hun er bare velsignet med ”resting-bitch-face”
Hun kan godt finde på at gå nogle andre veje, end hvad man ville forvente men hun skal nok ”for det meste” komme frem til resultatet. Hun kan være lidt sarkastisk og nogle gange snakke lidt for meget, hvor hun burde holde kæft.

Baggrundshistorie

Barndom:
Gloria voksede op i en glad familie, der havde på trods af vilde diskussioner og uenigheder altid støttede op om hinanden.
Som barn var Stukley-børnene lidt delt op. De to ældste hang ud sammen, de havde deres mors holdninger og meget fine. De tog deres adelige titel meget bogstavligt, og leve i hoffets intriger og elskede det. De er med på moden og den nyeste makeup, hvad en kvinde eller mand skulle og ikke skulle.
Glorianna og hendes Tvillingebror George er dog milevidt fra at være de perfekte adelige hofmennesker. Det var dem der altid lavede ballade som børn. Og også dem der altid fik skylden.
Fortid frem til nu:
Gloria er født 1 min efter sin tvillingbror hvilket gør hende til den yngste. Men hende og hendes tvilling har altid holdt sammen. Tvillingerne valgte at gå den lidt mere hårdfører krigervej. Som børn var de vokset op i hovedstadet i deres palæ. Men Forældrene ejer et stort Gods på landet, hvor de har en Godsforvalter til at se til tingende. Om sommeren har de holdt sommerferie på godset, men ellers tilbragte de alt deres tid i hovedstaden ved hoffet.
Gloria trænede dagligt med sin bror sammen med våbenmesteren, for at få de nødvendige evner ind. Som 12årig blev både hun og hendes bror væbnere for hver deres lysets ridder, og hun har aldrig set mere op til en person. Han var sjov og vittig, og havde et syn på livet hun elskede. Han var og blev hendes første crush.
Som 13årig skete der dog den lille forandring at hun blev kvinde. Det var det som sådan ikke noget galt i, hun kendte til det hele. Så hun tænkte ikke mere over det. Dog fik hun sig en ubehagelig overraskelse, næste kan hun fik sig et cut i en træningskamp med ham den lækre valgte sværdet at ruste over natten. Med en masse mobning fra både Ridderen og bestemt også hendes tvillingebror. Måtte hun gå til kende og sendte sig selv til magisk undervisning.
Hævnen var dog sød. Hendes tvillingebrors stemme gik i overgang, så kort efter sad han ved siden af hende på skolebænken.
Med den nye evne i baggagen gik det videre med træningen. Hvor hun som 18årig blev udnævnt til kriger.

Værste minde: snakker vi ikke om.! Men det indeholder, alt det gode. Pinlige situationer, nøgenhed, spioner og en helveds masse bank… og moderens misbilligelse.
Bedste minde: Da hun blev udnævnt til lysets kriger. For hende var det en helt surrealistisk drøm der gik i opfyldelse.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Far: Raymond Hans Stukley
Mor: Anna-Lize Stukley
Storesøster: Gabrilla Karolina Stukley 33 år
Storebror: Gregors Kendahl Stukley 32 år
Tvillingebror: George Kim Stukley 28 år

(aldre er opdateret sidst i 2020)
Nuværende levested: Hovedstaden

Andet

Magisk evne Lysets evne
Defensiv:
Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.


Drage

Navn: Ashanti
Køn: Female
Udseende:

Temperament: Ash er female og minder mest og alt om en stor kat. hun kan bedst betegnes som snobbet med skarpe kommentar.. går hun og der er en vandpyt flyver hun den meter, for at være sikker på hun ikke bliver mudderet til på en pote.

Derudover kan hun Skifte sin størrelse, dette betyder at hun kan skifte som det passer hende til at være den store drage med 10 meter med hale og hoved.. eller hun kan blive lille som en kattekilling. IGEN man kan ikke få hende til det, med mindre hun selv mener hun gider.

hun bruger is som sit element, hendes magi er ikke så stærk endnu men den vokser som hun bliver ældre. hun spyr ikke ild men vand der fryser som det rammer en overflade (overdrivet form for isslag)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 8
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 5


Gloria´s Pro Drinking Tip: 

You Can´t regret what you don´t remember...

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat