Log ind Opret bruger


Antal posts: 5
Oprettet: 18.01.2015
Status: Inaktiv
Grupperang: Mørkets Kriger
Skaber: Lestat

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Markedspladsen
Mest aktive emne: When chaos reign (åben)
Fulde navn: Dagon
Kaldet: Dagon
Alder: 565 år
Fødselsdag: 13/12
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Morder & Forhører
Race: Engel
Uddybende om race: Tidligere menneske
Højde: 210 cm
Vægt: 83 kg
Hudfarve: Sort som kul
Hårfarve: Sort
Hårstil: Kort, ligger ned
Øjenfarve: Røde som rubiner.
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Tætsiddende mørkt blødt læder, Sort kappe, hætte.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn:Vingerne er ikke som andre engles, hans vinger er derimod sorte og ligner mere vingerne på en flagermus, kranie masken som han altid bære, for at dække for hans ansigt. Hans våben, som er en omend modificeret le, men stadig en le.
Magisk evne (1): Magi Immunitet. Omkring sig har han et slags felt der blokkerer magi. (Radius på max 3 meter) Er man inden for denne afstand, vil ens magiske evner stoppe med at virke. Han kan dog godt påvirkes af magi der kastes fra en længere afstand.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4
Magisk evne (2): At kunne fremmane en tung sort røg, til at dække alt fra sig selv, til et mindre område på omkring 3 kvadrat meter, røgen kan dog ikke skade nogen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Talenter:
Svagheder:Har svært ved at følge reglerne, utilgivende, har svært ved at sætte sig i andres sted, overmodig.
Interesser:Smerte, tortur, skader på andre.
Drømme/ønsker:Han drømmer om at blive mørkets hersker
Elsker:Blod, mord, stort set alt hvad der er ondskab
Hader:Lysets magter, sødhed, venlighed og alt andet der betegnes som godt.
Helhedsindtryk af personlighed:
Barndom: Dagon’s barndom var ganske rolig, han voksede op i Mørkets skov og blev hurtigt fanget af alt det sjove ved mørket. Han lærte tidligt hvordan han kunne tryllebinde de voksne rundt om hans fingre. Det meste af hans barndom brugte han på at lege og løbe rundt med de andre børn der var dengang. Dog som han voksede op, var der nogle af de andre på hans alder, der forsvandt. Folkene dengang troede at de enten var stukket af, eller kommet på afveje i skovens dyb. Allerede som teenager var han meget interesseret i mørkets hær, selvom at han ikke måtte være med, for hans forældre.
Fortid frem til nu:I hans unge dage, da han var gammel nok til at melde sig til mørkets hær som væbner skete der ikke det store mellem mørket og lyset. Som tiden dog gik, var der flere kampe mellem de to magter. Flere gange var han med til at se på, han måtte ikke blande sig, ikke at han ville. Hvis en kriger for mørket ikke kunne overvinde en fra lyset, var det nok bare bedst at glemme dem. eller det var hvert fald hans tanke.

Årene gik og Dagon blev gammel nok til at blive en kriger for mørket. Det var her det begyndte at gå galt. Nu blev han selv sendt ud på missioner, oftest alene. Nogle gange skete der ikke meget, men andre gange var der dem der gjorde modstand. Den sidste gang var det en af lysest riddere der stod i vejen for ham. Begge trak de deres våben og gik til angreb, Dagon med sin magiske røg, lyset med han magiske flammer. Selvom at han ikke blev berørt af flammernes varme, blændede de han nok til at han ikke nåede at se klingen der ramte ham i brystet. Sværdet i hans hånd blev tabt og han var døende. Han analyserede situationen og øjnede muligheden for hævn.
Han trak en kniv fra sit skjul i armbeskytteren, stak ridderen i halsen mellen kravebenene og skubbede med en sådan styrken at selv halsen blev delt på langs.

Med Dagons død, troede han ikke længere at han ville komme til at kæmpe for mørket. Han var kun fyldt 25, skulle snart have været udnævnt til mørkets ridder, men ikke længere. Han havde tabt livet, men tog et med sig i faldet. Den ukendte ridder af lyset gik bort den dag sammen med Dagon.

//liv som engel

Dagon vågnede op, hængende højt oppe over skyerne i en svævende tilstand. Det sidste han huskede var en kamp mod en ridder af lyset, og at de begge var døende. Han kiggede med af sin krop, der var ingen ar efter et sværd. Han var temmelig forvirret i det første lange tid, inden han forstod hvad der var sket.
Han tog tilbage til Midnatsborgen, uvidende at der var gået et år, siden de havde sendt ham ud.
I starten var der nogen forvirring omkring hvad der var foregået, men som tiden gik, blev han igen en del af mørkets hær, men fordi han jo havde været død undervejs, måtte han vente nogen tid med at blive en del af generalens nærmeste. Derimod var han igen en af mørkets krigere, med god erfaring og gode evner.
I mange, mange år var hans primære arbejde som forhører, men til tider var der også nogen der skulle skaffes af vejen, og med han nye vinger var det nu endnu nemmere for ham at komme frem til steder. Før havde han altid brugt et sværd, men som tiden gik havde han fået smag for et nyt og anderledes våben. Han startede med en ganske almindelig le og lærte at bruge den korrekt. Han fik hurtigt lagt en ordre ind hos folkene der skaffe diverse ting til mørket og inden længe havde han nu sit nye våben. Skaften var to meter langt, med enkelte krumninger, bladet der sad med en vinkel var godt en meter og fyrre langt, der var mange ridser i klingen, som viste hvor meget den var blevet brugt, oftest til at tage hovedet af kroppen på en tilfangetaget.
I mange år har han nu været en kriger for mørket og har længe ønsket at avancere mod toppen. Spørgsmålet er om han snart bliver mørkets ridder.

Værste minde: Første gang han blev angrebet af lysets krigere.
Bedste minde:Da han fandt ud af at han stadig havde en chance som engel
Barndomshjem: Et lille hytte samfund i mørkets skov, glemt for længst
Familie: Hans forældre der for længe siden er døde.
Nuværende levested: Midnatsborgen
Fysisk styrke: 8
Våbenfærdigheder: 10
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 6
Intelligens: 6
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 5