Cyraneus NereusCyraneus Nereus
Våbenmester for Lyset

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 38

Status: Inaktiv
Godkendt: 28.12.2014
Antal posts: 131
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cyraneus Nereus
Kaldet: Cyran
Køn: Mand
Alder: 38
Fødselsdag: 2. August 1981 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Valeria og Lysets dronning
Erhverv: Lysets Ridder - rekruttræner
Race: Havfolk

Udseende

Højde: 202 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: let grønlig hud, hvilket giver ham et mere brunligt udseende.
Hårfarve: Mørkegrønt, tæt op af tanggrøn.
Hårstil: Langt blødt hår, sat op i en hestehale og fletninger. Ser en smule roddet ud, men har stadig sin elegance. Det ser helt silkeblødt ud i vandet, men ganske normalt ud i tør tilstand.
Øjenfarve: Orange
Kropsbygning: Trænet, men relativ slank bygget, som giver ham en smidig form.
Hverdagstøj: Cyran er som regel at finde i sit træningstøj, da han bruger de fleste dage på træningspladsen med rekrutterne. Ellers går han i afslappet tøj som sidder løst.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: På landjorden er hans øjne og skællede øre det som skiller sig mest ud. Der sidder ligeledes grønlig skæl ned af hans ryg. Har ligeledes tyndt svømmehud mellem sine fingre selv på landjorden. I sin havform, splittes hans halefine ud i flere, som er et kendetegn for hans familie.

Magi

Magisk evne (1): Forvandling - Cyrans evne er normal blandt mange havfolk, og han er i stand til at forvandle sin hale om til to velfungerende menneskeben. Denne evne har han haft hele sit liv. Svømmehuden mellem hans fingre bliver mindre tykt, men er stadig let til stede, selvom det ligeledes er skrumpet ind.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Panserskæl - Cyran er i stand til at fremtvinge skæld på kroppen som en rustning. Disse er hårde som stål, men ikke i samme kategori som drageskæl. Dette er også grunden til at Cyran ikke rigtig går med den normale formelle rustning, da han ikke bryder sig om alt for meget dække på sin overkrop. Skællene er håde og tygge og har en grågrønlig farve, som hans hale i havform.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (3): Lysmagi - Modtaget efter at han blev en del af lysets krigere som 20 årig. han er i stand til at fremkalde bølger af ren, lysende energi eller lave et skjold omkring sig selv eller andre.
Lysende flammer: Kan forme kugler af helt hvid ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander eller bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser kraftigt op og føles umådelig varm - endnu varmere en normale flammer: brugeren af evnen er derfor også kun selv i stand til at holde flammer i hånden i få sekunder.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Talenter: Våbenfærdighed, kampstille, svømmer, rolighed.
Svagheder: Ild, havfolket, guld, højder. Cyran har ligeledes en rigtig dårlig kreativitet. Han kan kun følge ordre eller allerede kortlagte strategier. Han er ikke nytænkende, men fastlagt.
Interesser: Træning, at tjene lysets dronning, indføre regler. En af hans største interesser er faktisk at læse og studere.
Drømme/ønsker: Cyran ønsker fred og harmoni. I havet, på landjorden, overalt. Dertil har han et ret stort ønske op at få opsat regler til at følge efter. Alt er så meget nemmere med et godt regelsæt. Cyran har ligeledes et ønske om at blive forfremmet en dag.
Elsker: Regler, træning, havet, vand generelt, at se sine rekrutter bestå og gøre deres allerbedste.
Hader: Mørkets magter, kaos, at blive set ned på, smerte og ild.
Helhedsindtryk af personlighed:
Cyran er en lidt speciel type. Han kan virke bedrevidende, og fremstår ikke som den mest varme person, faktisk er han generelt meget distanceret fra andre folk. Han involvere sig ikke i tætte forhold særlig tit, og holder af at være på afstand af landfolkene. Cyran er på det punkt racistisk. Han anser havfolkene for at være bedre end landkrabberne og en renere art. Dette kunne man anse for noget positivt ved træning blandt lysetskrigere, men dette er langt fra sandheden. Han er stræng og kræver at hans elever bliver de bedste, mens han forventer endnumere af dem af sin egen race. De er i hans hovede bedre, og derved også bedre i træningen. Heldigivs, for rekrutterne, er der ikke mange havfolk der kommer til lysets hær. Cyran er dog alligevel rejst til overfladen og lever blandt dem som han anser for laverestående væsner. Han har et ønske om at skabe fred og ro i hele krystallandet, og undgå at gøre som sin familie og kun fokusere på sin egen lille klokke i det dybe vand. Deres system fungere, de lever i harmoni, men verdenen over dem skaber flere og flere problemer, og derved ønsker Cyran at gøre en ende på det. Skabe fred og harmoni og give dem det som havfolket har, selvom han mener at det kræver umådelig meget arbejde, da laverestående væsner har brug for længere tid til at forstå hvordan verden burde fungere.
Cyran er på enmandshånd en let kompliceret person. Han er ikke nogen ond person, tvært imod, han er god af hjerte og sjæl, men præget af at være under konstante regler. Han er tryg blandt dem og kræver dem konstant. Han fungere ikke uden regler. Cyran har derfor svært ved at forstå konceptet, sjov. Han har ikke fokuseret på denne del af sig siden han var barn og denne side er svær at finde. Den legesyge havmand han inderst inde i hjertet er, som er blevet undertrykt af den ansvarsfulde og hårdføre mand han er i dag.

Baggrundshistorie

Barndom:
Cyraneus er født og opvokset i Aquarin. Et fantastisk havfolks samfund, hvor han har været en del af den rigere og betydningsfulde del af denne verden. Den unge knægt havde alle muligheder, han kunne blive alt hvad han ønskede indenfor alt. Såfrem det var godkendt af hans forældre naturligvis. Men Cyrans barndom har ikke på nogen måde været dårlig eller mangelfuld. Han opvoksede i et hjem fuld af regler og fortællinger om hvordan havfolket var den højerestående race som havde fundet ud af at livet ikke handlede om vold eller magt, men harmoni. Cyran ønskede at give dette videre. Hvorfor lærte havfolket ikke denne viden videre? Den unge knægt diskuterede tit dette med sin far, men dette endte aldrig i en god diskussion.

Fortid frem til nu:
Som 18 årig kom det største skænderi af dem alle. Cyran ønskede at komme til overfladen. ikke fordi han brød sig om deres miljø og faktisk heller ikke rigtig de racerne deroppe. De var frygtelige snæversynede, men de kunne vel lærer det? Nogle af dem var da på vej derhen. Men dette endte ikke godt for Cyran, hvis far intet kunne se af fornuft i den unge havmands drøm. Dette resulterede i at Cyran tog beslutningen om at forlade Aguarin. I hvert fald i en periode. Det skulle dog vise sig at Cyran ikke har haft kontakt til sin familie siden.

Cyran meldte sig til lysets hær, men endte med at træne i næsten to år for at få helt styr på alle landjordens mærkelige fænomener. Ben var heller ikke ligefrem noget han var alt for van til, til trods for hans evne indenfor at forvandle sig. Efter to års hård og entens træning, fik han endelig plads. Men han vidste at det ville kræve hårdt slid og massere af arbejde fra hans side af. Han ville ingen indvirkning havde som en rekrut og meget ung kriger. Cyran meldte sig til alt hvad han kunne for at hjælpe. Han kom endda slemt til skade i mange tilfælde.
Der gik 9 år, med hård træning og trofast tjeneste før det gav pote. Han blev træner for de nye rekrutter. Hans område er med fokus på kamp uden våben, udnyttelse af sine omgivelser og bevægelsestaktikker.
Dette er her hvor Cyran befinder sig i sit liv nu. Hans hovedfokus er på træning af de nye, men påtager sig stadig opgaver i forskellige områder.

Værste minde: Et skænderi med hans far, der førte til at han stak af hjemmefra som kun 18 årig.
Bedste minde: Da han modtog sin plads blandt lysets krigere. Han følte endelig at han kunne gøre en forskel for det bedre.
Barndomshjem: Aquarin

Familie: Forældre og 3 mindre søskende. alle tre piger. Han har derved mange familiemedlemmer spredt ud over havet.
Nuværende levested: Dianthos

Andet

Drage
Navn: Nuka
Køn: Han
Temperament:
Nuka er rolig, afventende og kontrolleret. Han reagere kontrolleret og aldrig i vildskab styret af vrede og arrigskab. Nuka ligner på mange måder sin ejer på dette punkt og de har knyttet et bånd hurtigt. Nuka reagere kun voldsomt, bliver der udført skade mod ham, Cyraneus eller andre drager og krigere den på et eller andet plan har knyttet sig til.
Udseende:
Nuka er en slank drage dækket med kridhvide drageskæl. Han har ingen vinger men en magisk egenskab til at kunne holde sig i luften og dermed flyve. På hovedet har han et par fine horn, og kroppen har ned fra hovedet til halens spids tyrkis hårdragt. Nuka har blide øjne og fremstår generelt ikke særlig faretroende rent udseends mæssigt, men meget elegant, omend det er en stor drage.


Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 9
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 8
Intelligens: 7
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 4

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat