Professor TywingProfessor Tywing
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 86

Status: Arkiveret
Godkendt: 11.06.2014
Antal posts: 14
Skaber: Nova

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Bryan Silicius Warwic Tywing
Kaldet: Bryan (af gamle venner), Professor, Professor Tywing
Køn: Mand
Alder: 86
Fødselsdag: 11/6-1930
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Lysets Dronning
Erhverv: Headmaster på Tywing-skolen
Nuværende levested: Tywing-skolen
Race: Menneske

Udseende

Højde: 186 cm
Vægt: 84 kg
Hudfarve: Lys. Huden er generelt meget rynket og der er nogle små poser under øjnene grundet alderdom.
Hårfarve: Gråt
Hårstil: Han har meget små fine hår på hovedet. De er korte, da det meste er faldet af med alderen. Ellers har han et stort fuldskæg, som ellers får lov til at vokse.
Øjenfarve: Lyseblå
Kropsbygning: Normal af kropsbygning for en ældre herre.
Hverdagstøj: Han går typisk i lange kåber. Han har forskellig farvede kåber for forskellige lejligheder. Man finder ham aldrig i bukser.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ikke umiddelbart. Højst smålige ar under klæderne.
Særlige kendetegn: De lange kåber, og det hvide skæg.

Magi

Magisk evne (1): Mentalist – kan sende tanker og læse tanker. Han er i stand til at finde frem til personer, hvis bare han har oplysninger nok omkring personen. F.eks. som navn, alder og beskæftigelse. Jo mere han ved om personen, desto nemmere for ham, er det at finde vedkommende. Han bruger typisk evnen på at finde frem til forældreløse børn, for herefter at tage kontakt til dem. Han gør det dog sjældent selv, men får typisk andre til at sørge for det ”beskidte arbejde.” I værste tilfælde, kan han manipulere med folks tanker, og få dem til at blive drevet til vanvid, eller få dem til at tro, at det er andet steds. Det er dog sjældent at han vil gøre folk ondt med denne evne, og den ville også godt kunne blive afbrudt, hvis personen har en stærk psyke.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Vandmanipulation – Han har evnen til at kontrollere vand. Han kan hive vand ud af alt, der indeholder vand. Om det så er små dråber fra luften eller om det er en større sø, er ligemeget.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Han har et talent for at holde hovedet koldt, selv i en vanskelig situation. Han har det med at være vis til tider. Hjertet er stort, og attituden er varm. Han er en person, der hviler meget i sin personlighed, og tager tingene med ro.
Svagheder: Hans største svaghed, er det samme som hans drøm. Skolen er hans et og alt, og er meget sårbar omkring den. Den er nu grundet til, at han overhovedet eksisterer. Eleverne beskytter han også hellere end gerne. Han føler at han har ansvar for dem, som headmaster.
Interesser: Tywing interesserer sig for sin skole, som han har kæmpet sådan med at få oprettet og sat i stand. Bygningsplanerne for skolen har han selv stået for, og endelig er de blevet ført ud i livet. Nu kæmper han for eleverne, og deres fremtid.
Drømme/ønsker: Han har fået sine drømme opfyldt. Men i mange år, var det skolen der var hans drøm. Netop er hans ønske blevet opfyldt, og nu ønsker han kun alt godt for eleverne.
Elsker: Hans værdi på skolen bliver sat i toppen. Han har ingen familie selv, som han ser til, så derfor har han kun skolen og dens elever og professorer.
Hader: Han hader Mørket og alle dets folk dertil. Han har ikke noget tilovers for dem, da de ikke ligefrem bringer roen med sig.
Helhedsindtryk af personlighed: Tywing er en lunefuld mand, der mest af alt hygger sig alene og er en stor iagttager. Gennem sin levetid er han blevet meget hærdet i sit sind og sin sjæl, men samtidig kan hans sjæl heller ikke blive mere såret end den er i forvejen. Han føler sig ansvarsfuld overfor sine elever og professorer, så han holder vågent øje med hvad der sker på skolen. Man ser ham ikke så tit gå rundt, men han deltager nu alligevel i forskellige begivenheder der finder sted. Han er en gammel mand, og det har også fået ham til at indse, at han ikke er ung længere. Han underviser sjælendt elever, men det kan ske til tider, at han må tage over for nogle af skolens professorer.

Baggrundshistorie

Barndom: Han voksede op blandt sine forældre og sine to brødre. De boede ude på landet væk fra det meste kaos i byen. Mørket forsøgte de at holde ude fra deres hjem, og heldigvis lykkedes det dem også at holde dem væk. De havde meldt sig ud af al byliv, og omgik sig næsten ikke med nogen andre, end det meget lille samfund de havde slået sig ned i. Dette lille samfund bestod af omkring 5 gårde. Der blev høstet, der blev slagtet og børnene blev ældre. Bryan var mellemleddet af de tre brødre.
Fortid frem til nu: Han blev ung, og i sine unge dage var han selv elev. Han havde fået sig en personlig træner. De fleste blev trænet af deres fædre, hvis de overhovedet blev trænet. Bryan blev trænet af den eneste lærde mand i det minisamfund de boede i. I samfundet havde de en lille skole, for byens 16 børn. De fleste huse havde 3-4 børn hver, og alle var i forskellige aldre. Det skilte dem dog alligevel ikke ad. De lærte mange forskellige ting. Blandt andet om magien der lå i deres krop, om hvordan man kunne træne til at få en stærk chakra. Det var både en skole, men samtidig også et aflastningssted for forældrene, når det tunge arbejde skulle igang, eller når rejsen mod byen blev nødvendig. Lærermesteren krævede ingen stor betaling. For det meste handlede det bare om hans egen overlevelse, så mange gange var betalingen den, at han bare kunne få noget føde hos de forskellige forældre, hvor det derfor gik på tur.
Da Bryan Tywing blev omkring de 20 år, kunne det lille mini samfund ikke skjule sig længere. Mørket havde fået øje på det, og så det som værende svagt. Svagt nok til at angribe, og tvinge dem ind på grund, hvor Mørket kunne holde øje med dem. De havde fået et svagt nys om, at der foregik noget indlæring, hvilket de ikke havde set før – ikke på denne måde. I denne tid, handlede det trods alt bare om at få børnene til at arbejde på markerne eller i stalden.
Minisamfundet blev brændt ned til grunden, og selvom Bryan forsøgte at behærske sin vandevne til bedste evne, kunne det ikke hamle op mod 15 mørkets krigere. Han blev sammen med sine brødre, nødt til at flygte fra stedet. Forældrene på samtlige gårde blev dræbt.
De tre brødre dragede mod hovedstaden. Nu var de nødt til at arbejde, for at kunne skaffe sig noget føde. Bryan selv måtte stå i en lille butik ved markedspladsen, og sælge grøntsager for at aflaste indehaveren. Årene gik, han fandt kvinden i sit liv, fik børn og det hele syntes så dejligt.
Da børnene var ganske små, 1, 3 og 4 år gamle, blev han mødt af hans hidtil største marreridt. Mørket kom atter på besøg i den lille families hytte, og skønt alt syntes at være så fin en dag, endte det i det største slagteri.
Selvom han gjorde alt for at beskytte sin familie, fejlede han. Han søgte væk, så hurtigt han kunne, da han så at resten var ude med dem. Han skjulte sig, indtil mørket var forsvundet, og at de havde efterladt de døde kroppe.
Bryan begravede dem, hver og en. Han gravede selv hullerne og bad til, at han en dag ville kunne få sin hævn. Igen var han hjemløs. I en alder af 79, søgte han mod Krystalpaladset i håb om at få hjælp fra Lysets Dronning.
Han vidste ikke først hvad han helt præcist søgte, men idéen slog ham under samtalen med Dronningen. Han var blevet en hærdet mand, men venligheden og den ydmyghed han havde, var ikke forsvundet. Planerne kom på bordet. Han skulle tjene Lysets Dronning, oprette denne skole for forældreløse børn, og børn, hvis forældre, kunne betale for at få dem til at gå her.
Nu kunne Bryan atter føle, at han havde børn at tage sig af, nu hvor hans egen blev taget fra ham så tidligt. Han havde nemlig aldrig forsøgt, at stable noget lignende på benene igen, med en familie. Det ville være, at vanære dem, følte han selv i mange år. Da han indså at han havde et liv selv, var han blevet for gammel, og ikke længere muligt at stable noget som helst på benene igen.

Værste minde: Da Mørkets Krigere kom til hans barndomshjem, samt til hans efterfølgende familie, og slagtede hver og en.
Bedste minde: Da han fik tilladelse fra Dronningen hende selv, at oprette Tywing skolen.
Barndomshjem: Langt væk fra hovedstaden, ude i intetheden, hvor der var blevet lavet et minisamfund.

Familie:
Faderen: Silicius Tywing - død
Moderen: Daniella Tywing - død
Storebroderen: Iwan Tywing - død
Lillebroderen: Rayel Tywing – muligvis endnu levende
Søn: Lau
Søn: Tais
Datter: Melanie Tywing

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Fantastisk
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Fantastisk

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat