Sivoy Locklear

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 02.03.2014

Antal posts: 20

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sivoy Locklear
Kaldet: Siv
Køn: Mand
Alder: 29
Fødselsdag: 8. November
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro:
Erhverv: Lyskriger
Nuværende levested: Omrejsende - Kvartererne i Krystalpaladset
Race: Menneske

Udseende

Højde: 181 cm
Vægt: 98 kg
Hudfarve: Bleg, næsten hvid
Hårfarve: Lyseblåt
Hårstil: Langt, løst. Skulderlængde
Øjenfarve: Klar blå
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Hvis han ikke er i sin krigerrustning, så går han rundt i en løs tunika og et par stofbukser.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et pænt ar ned af brystkassen fra en gang han trænede med en anden rekrut, men det er læget pænt.
Særlige kendetegn: Blandt krystalisianere, selv nordkrystalisianere som han selv, er hans lyseblå hår ret unikt.
Race: Blandet. Nordkrystalianer og Menneske.

Magi

Magisk evne (1): Tidsmanipulation – Han kan gøre sig selv langsommere eller hurtigere, alt afhængig af behov. Han har dog ingen indflydelse på hvordan tiden passerer omkring ham. Hans område af manipulation inkluderer kun ham selv. Det har ingen indflydelse på hans stamina.
Han kan ikke rigtigt kontrollere den – hans egen tempo øges når hans adrenalin pumper, hvilket gør ham bedre i kamp, fordi modstanderne (for ham) bliver langsommere. Ligeså bliver hans tempo langsommere når han slapper af eller sover, hvilket gør at han får otte timers søvn på fem timer. Han kan ikke selv aktivere den, og han kan ikke selv stoppe den, så så længe hans adrenalin kører, så længe varer hans evne. Jo mere kontrol han får over sin evne, jo højere tidsforandring kommer dér, men for øjeblikket er det en subtil nok forskel til at man ikke rigtigt lægger mærke til ændringen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Lys Magi - Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed

Talenter:
Våbenmester
Taktiker
Kan holde hovedet koldt
Loyal
Svagheder:
Har tæt på ingen kontrol over sine magier
Villig til at ofre de få for de mange
Viser sjældent følelser
Interesser:
Filosofi
Krigshistorie
Træning
Meditation
Han samler på gamle kort
Drømme/ønsker:
Han drømmer om at møde den Lysridder som reddede ham da han var yngre.
Han ønsker at kampen mellem Lyset og Mørket kunne få en ende.
Elsker:
Kort
Sne
Lyset
Lyden af rindende vand
Lugten af røgelse
Hader:
Mørket
Respektløshed
Meningsløse konflikter
Alkohol
Tyraner

Helhedsindtryk af personlighed:
Sivoy har trænet sig selv, både mentalt og fysisk, i den tid han har været hos Lysets hær, så hvor han i sine yngre dage var både impulsiv og aggressiv, har han nu lært sig selv tålmodighed. Han stiler efter at blive en Ridder som den der reddede han og hans fæller for mange år siden, og for at nå dette mål har han kultiveret sig selv. Han er meget eftertænksom og rolig, og siger aldrig noget han ikke har tænkt igennem to gange. Han viser sjældent følelser, af den simple grund at han helst vil foretage valg per logik og fornuft, i stedet for at stole på hjertet.

Baggrundshistorie

Barndom: Sivoy er den førstefødte søn til Ivan Locklear, en mand som var foret vild i på issletten, og efterfølgende blev fundet af en gruppe af Nordkrystalianske jægere. Ivan blev hjulpet tilbage til hægterne i jægernes landsby, og blev forelsket i en af landsbyens unge kvinder, Apaay. Han forsøgte at få Apaays hånd i ægteskab i to år, før landsbyens shaman endeligt syntes at Ivan havde bevist hans dedikation til landsbyen. Ikke længe efter giftermålet blev Sivoy født.
Den eneste måde man kunne se at Sivoy var anderledes var hans hårfarve, som var lysere end nogen anden Nordkrystalianer. Men han blev ikke behandlet anderledes for det, og han havde en ganske normal opvækst. Han lærte at fiske, at jage og han havde sin del af snekampe med de andre børn. Ivan tilføjede også lidt af hans egen visdom til hans børn, da han lærte dem at skrive og læse og han fortalte dem om Krystallandet på den anden side af Issletten. De var tilfredse med blot at høre historierne.
Indtil et jagtselskab Apaays broder deltog i, blev overfaldet mens de var på Issletten.
Fortid frem til nu: Sivoy var en blandt flere unge mænd som, drevet af hævnlyst og vrede, besluttede sig for at drage ud på Issletten for at finde de der havde angrebet selskabet. Han var 16 på dette tidspunkt. Men Issletten er et farligt sted, specielt hvis man ikke tænker sig om, og efter at have vandret i flere dage, begyndte mændenes mod at slippe op. Jo længere væk de kom fra kysten, desto flere mænd besluttede sig for at vende om og gå tilbage til landsbyen. Det endte med blot at være Sivoy og to andre der nåede enden på Issletten, og så deres første glimt af et landskab uden sne.
De nåede til den Sorte Dal. Men kun Sivoy kendte til historierne som hans fader havde fortalt, og da ukendte væsener sprang ud af mørket for at angribe de tre var det en hård kamp. Alt håb virkede til at være ude, da et skinnende lys nåede ned til dem ovenfra. De blev reddet af en af Lysets Riddere, og Sivoy blev overvældet af den styrke og det mod som Ridderen udviste overfor væsenerne.
Efter kampen ville Ridderen vide hvad de tre drenge lavede dér, og efter at have hørt deres forklaring, tilbød Ridderen at eskortere dem til den nærmeste by, hvor de ville kunne få proviant til deres rejse. Efter at Ridderen havde holdt sit løfte og var rejst videre, drøftede de tre hvad de skulle gøre herefter. Én ønskede at vende hjem, mens Sivoy og den anden ønskede at se mere til Krystallandet.
De bød deres ven god rejse hjem, og drog selv i den modsatte retning – mod Hovedstaden. På vejen mødte de rejsende og landsbyboere som fortalte dem mere om Krystallandet, og Sivoy udviste særlig nysgerrighed angående Lysets krigere. Det tog ham ikke længe at beslutte sig for at melde sig til hæren så snart de nåede Hovedstaden. Hans ven endte derimod med at blive smedelærling i Hovedstaden.
Tre år efter han var rejst fra landsbyen blev han valgt til væbner i Lysets Hær, og han tilbragte to år i tjenesten før han selv blev forfremmet til Kriger. Det var i hans tid som Væbner at han fik sin evne til at manipulere med sin egen tid. Det var diskret, i begyndelsen, og gjorde blot at han virkede til at have så meget hurtigere reflekser end alle de andre. Det var først da en af de bedste magikere i Lysets Hær lagde mærke til den magiske energi han lukkede ud imens de trænede, at de fandt ud af at det faktisk var en magi han aldrig havde lagt mærke til før.
Værste minde: Vandringen over Issletten
Bedste minde: Da han blev accepteret ind i Lysets Hær
Barndomshjem: Kysten bag Issletten

Familie:
Hans fader hedder Ivan Locklear, og er 61 år. Han er fisker.
Hans moder hedder Apaay Locklear, og er 49 år. Hun er syerske.
Hans lillesøster hedder Malina Locklear, og er 24 år. Hun er shamanlærling.
Hans lillebror hedder Oki Locklear, og er 22 år. Han er fisker.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Xenwia
Lige nu: 1 | I dag: 1