Morgoth NiranonMorgoth Niranon
Tidligere Konge af Mørket

Kaotisk Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 45

Status: Søger tråde
Godkendt: 31.08.2006
Antal posts: 506
Skaber: Rebecca

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Morgoth Niranon
Kaldet: Mørkets Konge, Mørkets General, Søn af Melkor
Køn: Mand
Alder: 45
Fødselsdag: Nittene august 1973
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ateist
Erhverv: -
Nuværende levested: Azuras gård
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 67 kg
Hudfarve: Ganske lys hvid hudfarve med en kølig undertone.
Hårfarve: Ibenholt.
Hårstil: Morgoths hår er langt, når ham til omkring midten af overarmen. Håret er bære et naturligt fald, men fremkommer ellers glat. Dette ses oftest opsat, eller trukket tilbage omkring hans ører
Øjenfarve: Isblå. Farven er så nært hvid, som den kan komme uden at være det. Derfor synes iris at gå igen med øjenæblets hvide farve.
Kropsbygning: Morgoths krop er trænet og har fremstående muskler i særdeleshed på overarme, ben samt ryggen. Hans lemmer er korte, men hans krop vil umiddelbart blive betragtet som en anelse firkantet, med et ansigt bærende ganske smukke træk. Hermed nævnt hans høje kindben og fyldige læber.
Hverdagstøj: Tøjet er ganske simpelt - hverken fremtrædende eller pompøst. Oftest bære han sort eller blot meget mørke farver i meget neutrale toner.
Ar, permanente skader, el.lign.: Grundet halvdæmonens evne til konstant at hele, findes der ingen ar på hans krop.
Særlige kendetegn: Sammensætningen af hans sorte hår, blege hud, fremtrædende hvide øjne samt sorte læber giver halvdæmonen et genkendeligt udseende. Morgoth fremkommer derudover, ganske generelt betragtet, som et ganske smukt og yderst karismatisk individ.
Faceclaim: Willy Cartier

Magi

Magisk evne (1): Biologisk manipulation
Evnen til at kunne manipulere alle biologiske aspekter af en organisme. Med denne evne besidder han kræften til at kunne manipulere med andres, og sin egen, biologiske krop. Evnen besidder magten til at ændre genetik i en krop, forvrænge dens fysik, hele den, fremkalde sygdomme samt ændre dens biologiske funktioner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Mentalisme
Denne evne gør halvdæmonen i stand til at give sig selv adgang til et andet individs sind. Han har adgang til tanker, minder igennem personens liv. Han er derfor i stand til at kunne manipulere med individets hjernecenter, og kan derfor frembringe uægte billeder eller uægte minder. Manipulationen i sig selv kan være ganske skadegørende idet - men det er ikke dens generelle funktion. Med denne form for kontrol over et andet individs sind, vil han også være i stand til at kunne kommunikere med et andet individ via tankens kraft.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol
Magisk evne (3): Telekinese
Med denne evne er Morgoth i stand til at manipulere med tyngdekraften - dette i et begrænset område der omringer ham. Han er dermed i stand til at flyve samt nedsætte tyngdekraften i sådan en grad, at et individ eller objekt er komplet fastholdt til grunden under dem (eller direkte skadegøre individet/objektet der oplever denne manipulation af tyngdekraften).

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Fremtrædende karaktertræk i Morgoths persona:

Introvert
Karismatisk
Syndig
Forførende
Vred
Koldblodig
Loyal
Kærlig
Depressiv
Angerfuld
Retfærdig
Morder
Ønsker retfærdighed

Baggrundshistorie

Igennem Morgoths tidligste år af sit liv, husker han ganske få stunder hvor hans familie var samlet. De levede deres separate liv, trods de allesammen færdes i et fælles hus, under samme tag. De agerede som skygger i hinandens liv; elementer eksisterende i hinandens samværd, accepteret, anerkendte i deres eksistens af hinanden. Men aldrig mere end det blot. Han føler ingen varme eller glæde ved, at se tilbage på sin barndomsminder - og dette ikke kun begrundet med, at han næsten ikke mindes nogle. Han mindes bare ikke nogensinde, at have haft noget der mindede om en barndom.
Halvdæmonen Morgoth er søn af Melkor, dæmonen af had, og mennesket Hagluin. Begge to magtfulde individer, men lige så forskellige som dag og nat. Melkor var (i størstedelen af Morgoths liv) en stærk og fremtrædende tilhænger af mørkets hær. Igennem mange år var Melkor mørkets herskende general, og derfor også en af Mørket Lords mest loyale og allernærmeste.
Hagluin og Melkor giftede sig umiddelbart efter Morgoths ældre søster Tinuvíels fødsel - kort tid efter blev han selv født.
Melkor og Hagliuns ægteskab varede ikke mange år, da Melkor myrdede Hagluin koldblodigt efter, at måtte erfare at hun var en spion fra lysets hær. En spion udsendt for, at komme så tæt på mørkets hær som muligt og rapportere tilbage til lyset om hærens planer. Kort tid efter Hagluins død, forsvandt Morgoths søster Tinuvíel og han har ikke set hende sidenhen. Alene med sin far, levede Morgoth resten af sit barndom og op gennem hans tidligere voksenår i et liv med hård træning for (fysisk som psykisk og udøvelse af en hver magi), for at tjene mørkets hær. Blot med dét som hans eneste formål.

Igennem halvdæmonens senere voksenliv møder han flere forskellige personligheder. Personligheder der aldrig har optrådt i hans liv før, som er med til at klargøre en hel del for ham. Personerne klargjorde for halvdæmonen, at han var i stand til at føle ikke blot én, men flere ting. Han stod ikke længere tilbage med følelsen af vrede, foragt og hunger efter ødelæggelse. Han oplevede følelsen af kærlighed, sorg og omsorg. Men allermest sorg.

Årene før Morgoth mødte disse individer var det eneste som halvdæmonen fandt ro i, var hans fars gemene vold. Det var hvad han forstod sig på og havde lært (til fulde) rigtigt, at forstå i al dens form. Morgoth var ikke blot hans fars søn, men også skabt med det enkelte formål - at tjene Mørkets Hær ved, at udrydde og tyrannisere Lysets herredømme. Vampyren Horisont formåede at plante en del af sig selv i ham. Hendes godhed skabte splid i ham og han ønskede ikke længere, at ledes under hans fars tyranni. Dette endte med, at Morgoth forrådte sin far, dæmonen Melkor, og spærrede ham inde i Krystalbjerget. Her, efter en lang og brutal kamp, lod han sin far indespærre til at dø - og overtog selv sidenhen posten som Mørkets General.
Morgoths forrædderi imod mørket voksede sidenhen, langsomt men sikkert. Han forråder til sidst sin herre Lord Sabbitan og myrder ham. Dette sker efter Morgoth har været under hans styre i al sin levetid, i næsten lidt over tre årtier. Det er herefter han selv bliver sat på tronen og erklæret Krystallandets nye hersker - mørkets hersker.

Det er ikke længe halvdæmonen lader Krystallandet leve under sit militærstyre. I den tid han leder landet er det ikke med en blid hånd. Skatterne er høje og mange lider under dette.
Morgoth ender til sidst med selv, at føle sig forrådt idet, at en af hans underordnede (sammen med en velkendt fjende) vælter ham af tronen. Han må igennem lang tid leve i flugt, kun netop skjult igennem kløgt og af en person der har en ganske speciel plads i hans hjerte.
I den tid er Krystallandet gået fra at være styret af Mørket også igen Lyset, hvor Lyset ender med at lide under et fatalt angreb af Mørket. Under angrebet af Hovedstaden bliver halvdæmonen tilfangetaget af lysets hær, da han forsøger at skåne sin elskede fra at blive trukket ind i hans kaotiske situation. Han når at sidde fanget i lysets fangekælder igennem lang tid, men undgår på mystisk vis sin henrettelse og forsvinder.

Hvad de fleste ved er, at han endnu er forsvundet - og betragtet som ganske, ganske død. Dette har vist sig ikke at være tilfældet. Morgoth, søn af dæmonen af Had og mennesket Hagluin, er atter vågnet fra skyggerne.

Familie: - Hagluin (Mor, død)
- Melkor (Far, levende)
- TinuvÍel (Søster, død)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Fantastisk
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk

signature by jodeeeart

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat