Celina MasonCelina Mason
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Topalis-folk
Alder: 18

Status: Inaktiv
Godkendt: 01.12.2012
Antal posts: 15
Skaber: Celina

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Celina Melinda Mason
Kaldet: Cel, Lina, Mel, Linda.. kært barn har mange navne..
Køn: Kvinde
Alder: 18
Fødselsdag: 23.04
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Hun er ikke spor troende, bliver hun spurgt siger hun enten sige Haldis eller Zerafina.
Erhverv:
Race: Topalis-folk

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 63 kg
Huden har en smuk, gyldenbrun farve, øjnene er mandelformede og i en nuance der kan kaldes blågrå, store, med lange tætte vipper. Hår er enten kulsort, albuelangt og lettere krøllet. Næsen lille og fin, læberne fyldige, tænderne lige og hvide. Kroppen er slank med kvindelig former, mellemstore barm, smal talje, brede hofter. Hun klæder sig altid fint, elegant og ser sjældent rodet ud.

Magi

Magisk evne (1): Regulering af kropstemperatur, dvs. hun kan aldrig fryse eftersom hun kan styrer sin kropstemperatur der stiger og falder efter hendes ønske. Hun kan få kropstemperaturen til at stige så meget at det tænder ild, eller at hun selv røre ved ild uden at det skader hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Illusion, hun kan få folk til at se, høre og føle ting der ikke er der. Eksempelvis står hun i en ørken sammen med folk og få dem til at tro at de befinder sig i en skov, omgivet af træer, buske, planter, vand, frugt osv. eller under kamp kan hun skabe en illusion om at jorden sprækker.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Celina er en ung kvinde på 18 der er bevidst om sit udseende, fremtræden og mentale styrke. Hun er selvsikker, og til tider for stædig, nyder at drille, forvirrer og pirrer folk selvom de måske er hende overlegende i styrke og holdning. Hun forstår at charmere sig ind på folk, tøver ikke når hun vil have noget og er derved utrolig beslutsom. Hun elsker at danse og synge, begge dele er hun utrolig god til og meget få personer kan måle sig med hende på disse punkter. Tegne og male kan hun også i større grad, har øvet sig en del og øver sig stadig når hun kan komme til det, desuden skriver hun sine egne sange og er derved poetisk. Hun er nysgerrig, stikker næsen i andres sager, er der først noget der vækker hendes interesse er hun ikke til at slippe af med. Til tider kan hun virke for naiv og barnlig, og hendes unge alder bliver tydelig. Hun bryder sig ikke om at man påpeger hun er ung og uerfaren og har for vane at snerpe læberne fornærmet sammen og lægge armene over kors hvis nogen siger den slags. Hun er ikke spor stærk, og heller ikke så fysisk udholden. Familie betyder en del for hende, og hun er en utrolig loyal person. Hun er ikke det mindste sart, og ikke uerfaren på den seksuelle front om end hun ikke ligger i med alle og enhver.
Stærke sider: Mental udholdenhed, charme, intelligens, selvsikkerhed, smidig, kreativ (synger, danser og maler).
Svage sider: Fysisk svag, fysisk udholdenhed ligger desværre også i bund, høje dominante mænd, udfordringer.

Baggrundshistorie

Moderen var gravid med sit andet barn da familien blev tvunget på flugt fra deres hjem og eftersom der ikke var plads i den båd de blev sendt bort fra øen i, måtte han blive tilbage, familien så ham aldrig igen. Celina var omkring 6 år dengang, hun puttede sig frygtsomt indtil moderen og vinkede til faderen der kærligt vinkede tilbage inden han forsvandt. Moderen forsøgte at være stærk hvilket ikke var spor let, men hun gjorde hvad der stod i sin magt indtil hun skulle føde det kommende barn. Det gik galt, og hun døde. Barnet blev bortadopteret, Celina kom i børnehjem og så aldrig sin bror. Hun blev dog adopteret til en rig mand, en hertug eller lignende der ikke kunne få børn, hun blev behandlet som en lille gudinde, fik lov at udvikle sine færdigheder og talenter indenfor dans og musik, samt fik hun lov at diskutere og læse alt det hun ønskede. Hun var nysgerrig af sig, nød derfor at bruge sin tid enten med sang, dans og maling, eller også brugte hun timer på at læse trods den unge alder hvor hun i en alder af 9 vidste ting og sager som mange på hendes alder ikke gjorde. 3 år efter fik parret dog et barn, og Celina blev kasseret. Hun har derfor arbejdet en del på egen hånd, levet på gaden en del tid, charmeret sig ind på folk og fået dem til at betale ting og sager for hende. Sådan kørte hende liv indtil hun mødte en mand der ændrede hendes liv, han tog hende til sig, passede på hende og hun på ham. Han sørgede for at hun fik lært at styrer sine evner nogenlunde, men aldrig til perfektion, hun skræmte sine undervisere væk. Ikke nok med den slags træning fik hun også lov til lidt fysisk træning, hvor hun øvede sig især i at blive mere smidig, og med hendes dans, var det ikke besværligt. Fysisk udholdenhed opnåede hun aldrig helt, hun kan løbe over længere strækninger uden at blive træt hurtigt, eller få et par slag men det er så det eneste. Hun arbejder som danserinde og sangerinde de steder hun kan komme til det, dvs. kroer og lignende. Fordi hendes liv ikke har været så let, og hun har døjet med at stå ansigt til ansigt med de værste typer, har hun udviklede en stærk mentalitet der ikke er let at bryde.
Barndomshjem: Topalis

Familie: Mor: Lajla Mason (død) – Far: Graham Mason (formentlig død) – Bror: (bortadopteret)
Nuværende levested:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 0
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 6
Intelligens: 10
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat