Sin'thyaSin'thya
Svindler og prostitueret

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 28

Status: Aktiv
Godkendt: 23.01.2012
Antal posts: 94
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sin'thya Tari Kartikeya
Kaldet: Sina
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 8. februar
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Sin'thya er ret troende og følger Kile. Blandt de yngre guder er Chance hendes foretrukne.
Erhverv: Svindler og prostitueret
Race: Menneske

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 53 kg
Hudfarve: Lys og fin hud.
Hårfarve: Sort og skinnende
Hårstil: Håret er langt og hænger et stykke ned af ryggen. Hun har det oftest hængene løst, men sætter det nogle gange op i en knold.
Øjenfarve: Grøn
Kropsbygning: Slank med lange ben, smalle hænder og fødder.
Hverdagstøj: Sin'thya ifører sig oftest tynde, lette kjoler af silkeagtige materialer, der smyger sig om kroppen og fremhæver hendes kvindelighed. Hun bærer lange, bløde støvler. Hendes beklædning tillader dog adskillige skarpe knive at være gemt i folderne.
Efter at være indtrådt i Kiles orden bærer hun sorte rober ud over hverdagstøjet og ansigtet er oftest dækket af en hvid maske.
Ar, permanente skader, el.lign.: Har ingen synlige ar.
Særlige kendetegn: De grønne øjne. Hendes læber er store og fyldige. Hun ligner i høj grad sin tvillingesøster, Ilayara. De er dog tveæggede, og Sin'thyas ansigtstræk ser lidt mere hårde ud.

Magi

Magisk evne (1): Hypnose: Sin'thyas øjne begynder at lyse med en stærk grøn nuance, og hendes modstander vil for et øjeblik blive paralyseret. Dette virker kun så længe øjenkontakten holdes og Sin'thya ikke blinker. Er modstanderen meget viljestærk vil han eller hun nemt kunne ryste magien af sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4

Magisk evne (2): Hun kan skabe en kopi - en slags skygge - af sig selv. Skyggen opløses ved berøring.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter: Sin'thya har længe trænet sine færdigheder i knivkamp. Hun er hurtig og smidig. Hun er ganske snedig og god til at lyve og i det hele taget fortælle folk, hvad de gerne vil høre. I kraft af sit job på bordellet har hun også udviklet gode forføriske evner.
Svagheder: Selvom hun er smidig og let til bens er hendes fysiske styrke ikke den største. Hun har længe været i pengenød og har udviklet visse kleptomaniske tendenser. Hun er meget bange for store dyr, især tyre. Desuden har hun en stor tendens til at lukke sig selv inde.
Interesser: Sit udseende, sine knivkampsfærdigheder og træning af sine magiske evner. Hendes største interesse ligger desuden i at få penge.
Drømme/ønsker: En lykkelig fremtid langt væk bordellet, hvor familien er blevet velhavende.
Elsker: Hun holder meget af sin søster og resten af familien. Desuden er hun særdeles glad for sine knive.
Hader: Afhængighed, hendes egne svagheder.
Helindtryk af personlighed: Sin'thya er en hårdtarbejde pige, og det smitter af på personligheden, idet hun nok med tiden er blevet rimelig hård i filten. I hverdagen bærer hun ofte en flirtende og forførende maske for at lokke kunderne til, men bag denne findes en pige, der desperat ønsker at skabe en bedre fremtid for sin familie. Hun er utålmodig og synes ikke, at det går hurtigt nok med at skaffe penge, og derfor er hun begyndt at rapse lidt ekstra småmønter hist og her: desværre har det udviklet sig til en form for kleptomani, hun ikke længere kan styre. Sin'thya vil til en hver tid forsvare sin søster, sine penge, og hvad hun ellers holder af.

Baggrundshistorie

Tvillingernes mor døde umiddelbart efter fødslen, som tog hårdt på hende. Familien var fattig, faderen sjældent hjemme og de første barndomsår var derfor hårde. Dog fandt faderen hurtigt en ny kæreste, der tog sig af pigerne. Dette hjalp meget, og tvillingerne voksede op med et meget tæt bånd til hinanden.
Som Sin'thya blev ældre, gik det op for hende, at familien var endnu fattigere, end de umiddelbart gav udtryk for. Det var svært at klare sig, især da stedmoderen fik endnu et barn, der var sygt og svageligt.
For at skaffe penge fik Sin'thya og Ilayara kontakt til bordelhuset på Toropolis Isla. De indså dog hurtigt, at de var trukket ind i et luderjob, der ikke var nemt at komme ud af. Jobbet var ikke nemt at vænne sig til, men Sin'thya var en stærk pige, og tænkte kun på det som en udvej til at få penge.

I en lang periode blev søstrene på bordellet og sendte troligt penge hjem til familien. Da bandelederen, Samson, blev fundet død, frygtede Sin'thya imidlertid for, hvad der ville ske arbejderne på bordelhuset, og hun og søsteren blev sepereret fra hinanden.
Bordelhuset blev genoprettet i Hovedstaden, og her slog Sin'thya sig ned - stadig fanget i erhvervet, som hun frygtede og afskyede. Hun forsøgte flere gange at kontakte søsteren, men ingen vidste, hvor hun var blevet af, og Sin'thya måtte til sidst sluge den hårde sandhed, at hun næppe var i live længere, da familien heller intet havde hørt. Det var et hårdt slag, for de havde været meget tætte, og Sin'thya følte, at hun havde svigtet sin søster, som hun havde svoret at passe på. I ugerne der gik, havde hun sværere og sværere ved at udføre sig erhverv og kom ofte tilbage til bordelhuset i de tidlige morgentimer stinkende af alkohol.

Da pesten ramte landet blev Sin'thya som så mange andre ramt at sygdommen, men en hårdnakket vilje til at leve og hjælpen fra en ukendt dæmon, gjorde hende i stand til at overleve den frygtelige pest. Hendes familie i Tusmørkedalen var derimod ikke så heldige - hendes halvbror havde allerede været syg og svagelig, og det varede ikke længe, før de alle var bukket under for pesten. Da Sin'thya fik beskeden om dette, var det som om noget endeligt knustes i hende, men under sygdommen havde hun også taget et valg: et valg om at leve, lige meget hvor håbløst og usselt hendes liv end måtte forekomme.

Arbejdet på bordellet var det eneste, hun kendte til, men da Kiles Orden begyndte at tilbyde alle, der ville tjene gudinden en plads blandt deres rækker, besluttede Sin'thya sig for, at hun havde fundet sit kald.

Værste minde: Første gang hun solgte sin krop, da hun bagefter følte sig umådelig ussel og beskidt. Hun har dog nu vænnet sig til det og tænker ikke så meget over det længere.
Bedste minde: Barndommen, dengang faderens nye kæreste var kommet til, og hun havde det godt.
Barndomshjem: Tusmørkedalen

Familie: Familien omkom under pesten. Sin'thya tror også, at hendes tvillingesøster Ilayara er død.
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 4
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 5
Intelligens: 3
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 5

~ Sin'thya Tari Kartikeya ~


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat