Catherine HagertyCatherine Hagerty
Pirat

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 25

Status: Søger tråde
Godkendt: 26.12.2011
Antal posts: 81
Skaber: Nao

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Catherine Haggerty
Kaldet: Kaptajn, og Catherine af folk som hun kender.
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 15 September
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Valeria
Erhverv: Pirat
Race: Menneske

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 70 kg
Hudfarve: Lettere gylden brun
Hårfarve: Langt og brunt
Hårstil: Langt og løst hængende
Øjenfarve: Meget klare smagrad grønne.
Kropsbygning: En tynd person, med en kvindes fyldige former.
Hverdagstøj: Cathrine har altid sat pris på dyre og blødt stof, og derved er hendes tøj ofte lavet af den slags. Hun agter at bruge penge på sig selv, og det tøj hun skal gå i, om det så er bukser og skjorte eller for en enkel gangs skyld, en lidt finere kjole.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ar på ryggen og ben, efter hendes faders behandling
Særlige kendetegn: Hendes udseende og tøj.

Magi

Magisk evne (1): Ingen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Ingen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Få ord ryger ud af Catherine Hagertys mund uden opfordring. Hun har altid været observant og er ofte blevet beskrevet som værende sky; selvfølgelig ikke i hendes eget påhør. Fornærmer man den unge brunette, kan man nemlig ikke vide sig sikker på sin videre skæbne. Umådeligt let på tå har hun ry for at snige sig ind på sine ofre, uden de når at opdage hende i tide til at forsvare sig eller reagere. Hun er opmærksom, men selvom hun forsøger at være detaljeorienteret, kan både hendes naive og overilede tendenser forårsage fejltrin — ikke at det er noget, hun nogensinde vil indrømme.

På trods af både stædighed, stolthed, værende bedragerisk og andre karakteristiske egenskaber, der kan siges at være mindre kønne — specielt hos en kvinde — kan hun egentlig være ganske charmerende. Det kan på mange måder betale sig i visse situationer at fremstå fleksibel, har hun erfaret, og hun har heller intet imod at udnytte sin skønhed til egen vinding eller nydelse. På trods af at have været gift med sin nu afdøde kaptajn i ni år, er hun en ganske erfaren forførerske. Det skyldes ikke knas i ægteskabet, som måske i højere grad var et venskab mere end noget andet, men en gensidig respekt og forståelsen for, at Charles Hagerty i sin tid ægtede hende af medlidenhed og for at redde hende fra en skæbne langt mere grusom, end den han kunne byde hende. For dét er hun evigt taknemmelig, og selvom hun måske ikke elskede ham, som en hustru bør elske sin husbond, elskede hun ham som ven, kaptajn og rådgiver, og sorgen over tabet af ham sætter unægteligt sine spor.

Baggrundshistorie

De første syv år af hendes barndom var en faderfigur fraværende. Hun voksede op i det kolde nord med sin mor, en kvinde, hvis sind med årene blev mere og mere ustabilt. Duoen måtte finde sig i dømmende blikke, grove kommentarer og alskens chikane fra byens andre beboere, og på trods af Catherines unge alder følte hun allerede håbløsheden, længe før han dukkede op. a

Det var den første store omvæltning, der skete for hende. Hvorfor han valgte at bringe dem med sig til kysten i det sydlige Krystalland, formåede hun aldrig at ræsonnere sig frem til. Det kunne da umuligt være, fordi han holdt af eller elskede de to. Ikke desto mindre var det, hvad der skete, og snart gjorde han det klart for dem begge, hvad en kvindes rolle og opgaver var. Moderen var ikkeoverraskende nem at manipulere, og han var derfor ikke nødsaget til at gå så hårdhændet til værks som med den unge datter; selvom det virkede som om, det ærgrede ham. Han nød trodsigheden, og han nød at komme den til livs på næsten alle tænkelige måder.

Historierne havde været mange om Charles Hagerty, en pirat som man havde hørt om. Hun havde lyttet til dem med både fascination, frygt og foragt. Derfor var det vel skæbnens ironi, at netop han — Charles Hagerty, piratkaptajn og frygtet på Krystallandets have — skulle blive hendes redning. Til hendes store overraskelse bad han hende kigge væk, men hun havde rystet på hovedet og så til, da han gav dem, hvad de havde fortjent, og selvom det burde havde skræmt hende, frydede hun sig over at se retfærdigheden ske fyldest. Det var også derfor, hun ikke tøvede, da han fortalte hende, hun skulle med ham. Hun vidste, der intet var at frygte. Nuvel, han kunne heller ikke stå for det kønne ansigt, men det gentog sig først, efter hun havde taget hans navn, og han var aldrig modbydelig. Slet ikke som hun var vant til.

Hun observerede, tog ved lære og udviste hurtigt talent og nyttige evner. Hendes navn var, hvad der i starten beskyttede hende, men så snart hun blev stærkere, ældre og dygtigere, kunne hun forsvare sig selv, når det var nødvendigt. Naturligvis mødte hun som kvindelig pirat modstand fra resten af besætningen, men aldrig gav hun op i kampen om at tilegne sig respekt.

Hun havde ikke set det komme. Hendes væbner, elsker og trofaste ven gennem ni år lå i en pøl af sit eget blod, da hun nåede frem. End ikke ét ord kunne hun ryste ud af ham. Det var for sent. Hvem havde gjort det mod ham, og hvordan var det lykkedes vedkommende?

Sorgen vældede over hende, men ligesom med alt andet gik hun med den selv. Det gør hun stadig den dag i dag kun tre måneder senere. Hun søger desperat efter gerningsmanden med et brændende ønske om at hævne sin ledsager, men samtidig skal hun værne sig selv og sit ry ekstra meget, nu hvor hun for alvor står på egne ben igen. Indtil videre har det været en relativt stille kamp, men hun er ikke dum nok til ikke at indse, det umuligt kan være længe, før nogen vil prøve på noget, og til den tid vil hun være klar. Det er hun nødt til at være.
Anden

Familie: Mor og far – Ukendte.
Nuværende levested: The Cursed Ghost

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 7
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 7
Intelligens: 6
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat