Log ind Opret bruger


Antal posts: 10
Oprettet: 08.12.2011
Status: Inaktiv
Skaber: Lestat

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Paradisskoven
Mest aktive emne: Gem dig væk
Fulde navn: Ilwen Ellyn Arthion
Kaldet: El, Ellyn, Lyn
Alder: 10001 år
Fødselsdag: 31. oktober
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro:
Erhverv:
Race: Speciel race
Uddybende om race: Lyn-elemental
Højde: 190 cm
Vægt: 93 kg
Evt. Hudfarve: Ingen konkret hud. Ligner et kæmpe lyn Se her
Evt. Hårfarve: -
Evt. Hårstil: -
Øjenfarve: Gnistende blå
Kropsbygning: Muskuløs
Evt. Hverdagstøj: Intet tøj
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Et levende lyn, med en menneskelig udformning. Hans elektriske ydre gør ham til en meget abstrakt figur. Når folk ser ham, vil de først se en muskuløs mande-skikkelse, men når de først bemærker manglen på hud og andre menneskelignende organer, og fokuserer på den spændingsfyldte overflade, som ser ud til at holde en masse mørk energi sammen, så ved de at der er tale om en elemental. Hans ansigt er nærmest ikkeeksisterende, hvilket giver ham et makabert førstehåndsindtryk. Fingrene er spidse og minder mest om nåle. Benene er som to stærke, men spinkle søjler, der gennemborer jorden han betræder. (citat af Alwyn / gud/)
Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter: At bevæge sig hurtigt, at kontrollere sit element.
Svagheder: Svag hvis omringet af jord (begravet), er ikke glad for vand, men frygter det ikke.
Interesser: Sit element og balance i krystallandet.
Drømme/ønsker: At få "status quo" tilbage til verden.
Elsker: Fred og balance
Hader: Ubalance, forurening
Menneskeforhold: Alt efter deres hensigter (fredelige mod jorden eller ej) skal de ristes, er hans typiske holdning. Grunden til dette ligger nok mest i at de, der forurener jorden og luften omkring dem, udgør en langt større skadesfarer end de andre, der ganske vist bruger af jorden, men giver igen noget tilbage til den.
Andet omkring personlighed: Han er meget hård og kontant. Kan godt være venlig, men er oftest meget rasende. Hvis man først komme på han dødsliste, bør man nok ikke nærme sig. For ellers vil han med al sandsynlighed gå til angreb.
Barndom: Han blev til blandt skyerne og har levet det meste af sit liv der. Det har egentlig været et meget roligt liv og han er ikke blevet så påvirket af krystallandets tilværelse, ikke før nu.
Fortid frem til nu: Efter at folk i krystallandet begyndte at forurene luften, har han ikke haft det særligt behageligt oppe blandt skyerne, hvor han blev skabt. Han har derfor valgt at tage en mere aktiv rolle blandt de andre elemntaler og vil hjælpe med at få en ordenlig balance tilbage til krystallandet. Da han på et tidspunkt var en tur rundt i ørkenen stødte han på en lille elver dreng. Drengen nåede aldrig at se Ellyn, men mærkede derimod han kraft. Ellyn havde tænkt sig at straffe drengen fordi han havde brændt en træhytte af, ude midt i ørkenen, hvor han samtidigt havde slået sine forældre ihjel. For Ellyn var det noget af det mest forkastelige nogen kunne foretage sig. Han jagtede ham derfor ud af ørkenen, med den største og mest voldsomme storm af lyn han kunne samle, dog begrænset af manglende fugtighed. Han har dog sidenhen ikke set ham igen.
Værste minde: Da forureningen af himlen startede.
Bedste minde: Tiden op til forureningen af luften.
Barndomshjem: Skyerne over krystallandet.
Familie: Han har hverken en konkret mor eller far, men føler en større tilknyttelse til jorden som en moderlig skikkelse. Og himlen som en faderlig.

Nuværende levested: Skyerne over krystallandet
Fysisk styrke: 10
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 10
Taktik: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 4
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 10

Lyn elemental