Scaramouse Suji

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 19.06.2011

Antal posts: 14

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Scaramouse Suji.
Kaldet: Scara
Køn: Mand
Alder: 21
Fødselsdag: 5. Januar.
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Intet troende.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Umiddelbar intet fast sted som det er.
Race: Varulv

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: Lys/Bleg
Hårfarve: Mørkebrun/lysbrun, skiftende efter belysningen.
Hårstil: Halvlangt, pjusket, sidder dom det nu en gang gør.
Øjenfarve: Blå.
Kropsbygning: Spinkel.
Hverdagstøj: Lukkede sorte hoser. Knælange tæt siddende støvler også i sort. Sort ærmeløstrøje med høj hals. Et Hvidt stofstykke bundet om livet fungerene som bælte. En knæ lange, åben, mørkeblå robe med store ærmer, og armskinner.
Ar, permanente skader, el.lign.: En del ar fordelt hen over kroppen, tre meget karaktiriske trækkende fra starten af den højreskulder, og ned til solar plexus, og et der starter midt på venstre kind, stopper lidt under kæben.
Særlige kendetegn: Aret under øjnet, det neutrale ansigts udtryk, den knæ lange, mørke blå robe.

Magi

Magisk evne (1): Ingen
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Han er adræt, bevæger sig lydløst, og lader sig sjældent på virke er følelser.
Svagheder: Har problemer med at udvise følelser, og er en mand er få ord, nok grundet i hans besvær med sine følelser, ret god til at få trådt folk over tærerne, grundet i manglende respekt. Mangler respekt for livet, og mening med selv samme ting. Har prolemer med at kontrollere sin formskiftning, og skifter ukontrolleret. Når han er i form bliver han overvældet af følelser, og er let påvirket af ting der sker omkring ham.
Interesser: Musik falder i hans smag, selvom han dog ikke er særlig øvet i kusten, men gør et respektabelt forsøg. Holder af at være i bevægelse, og bliver sjældent et sted for længe.
Drømme/ønsker: Som det er lige nu, ønsker han enten en kur på sin "race", og at kunne kontrollere sin formskiftning.
Elsker: Er ret så glad for dyr, og finder dem lettere håndterbar endn mennesker. Som før nævn er han glad for at rejse. Holder stærkt at de perioder hvor han kan føle sig upåvirket af sin "sygdom"(En hver der skulle være i tvivl, er det hans Varulvs-tilstand). Skumrings/natte tid, regn og tåge, da det er lettere at holde lav profil.
Hader: Er ikke specielt meget for at have for megen opmærksomhed rettet mod sig, ikke tilhænger af sløs kamp, men hvis det er nædvendigt slås han gerne. Højtråbene personligheder.
Helindtryk af personlighed: Alt i alt er Scaramouse, ikke typen der siger det meste, men snakker dog gerne med folk der skulle tale til ham, untagen folk der er højtråbene, eller provokere ham som det første. Han er egenlig venligsindet nok, hvis man kan kalde ham det. Han søger ikke slåsmål, og passer egentlig bare sig selv. Kan finde på at hjælpe folk i nød, ikke grundet i behøv men mere et etiskspørgsmål fra hans side. Mangler tydeligt respekt for mennesker der kræver at få det, og respektere kun folk som selv syntes fortjener det, dog ikke et bevist beslutning. Har et stort mangel på følelser, og kan virke noget irriteret når han selv, eller ander kommer ind på emnet. Er en noget mystisk tilstedeværelse, og kan finde på at handle det ene øjeblik, og det næsten når en ting lignende, hvis ikke samme ting sker igen, handler han måske slet ikke.

Baggrundshistorie

Barndom:

2 januar

Jeg ved ikke helt hvorfor at jeg gør det her, men måske jeg bare havde brug for at lufte mine tanker lidt.

Jeg tænke på min barndom i nat. Min familie. En gang i mellem finder jeg mig selv spørgende: Hvordan har de det, hvad er det sket siden sidst, hvad er det blevet af dem? I sig selv er det min egen skyld, men jeg kan ikke andet end at tænke, at mit valg måske havde været dårligt, specielt når jeg ser så mange andre, og deres ide om hvad... Familie idealer er? Jeg føler ikke rigtig noget for min beslutning om at tage væk, men det forhindre ikke stærke minder om min barndom, at vælde op i mig, når... Dét sker. Jeg voskede trods alt op i en familie der tog sig tid til mig, selv på trods af at være den sidste af seks, eller en af de to er det nok mere. Min tvilling har aldrig været venlig, trods få uoverenstemmelser med ham, men det er der vel intet at sige til. Det var aldrig forventet at vi overhoved skulle kunne enes. Mine andre søskende syntes heller ikke at have et problem med min tilstedeværelse, så jeg er vel tilfreds med min opvækst.
Mit problem med følelserne syntes kun at være blevet være siden at jeg tog væk. Måske jeg skulle være blevet, selv på trods at min sygdom. Jeg har ingen ide om, hvordan jeg skal behandle det, og mine tydelige tegn har jeg ikke fundet en løsning på. Jeg ved ikke hvor jeg skal søge hjælp, hvor jeg sætter ikke lid til mine ever på at holde igen, og jeg ser ingen grund til at tage en chance og spille et forræderisk spil, mens jeg er hos min familie. Hvad ville deres reaktion være hvis de så min tilstand?

Tingene var mindre kompliceret der hjemme. Jeg havde en plads i samfundet, jeg skulle bare arbejde det meste af dagen, og resten af min tid blev brugt sammen med mine søskende. Timerne med at opservere dem var langt lettere, end at skulle prøve at finde svar som jeg gør nu.
Måske er denne her ting inden i mig, som jeg mærker, det som bliver kaldt for savn? Hvis det er, så tror jeg at jeg savner de utallige slåskampe med mine brødre, og den konstante belæring af min søster. De gamle tider, hvor intet var kompliceret, og tingene bare var som altid.

Savn...? Jeg er i tvivl... Jeg er forvirret....

Smerten______er____________ubeskrivlig_____



Fortid frem til nu:
Scaramouse har megen tvivl om hvordan han helt præcist blev inficeret med sin "sygdom", og husker ærligtalt ikke rigtig hvad der skete, og mangler omkring en uge af sit liv, hvor alt mangler. Han vågnede i skoven ikke langt fra hans fødested. Han havde en ubærlig smerte i hele kroppen, og husker den nat ubeskrivelig godt. Hans første forvandling var den aften, og uanset hvad han prøver, kan han ikke glemme det der skete, eller hvordan det var. Det var samme nat, at han valgte at rejse væk, uden at have et mål for hvor, men kun med sin egen sikkerhed på at han ville langt væk, og finde en måde at ændre hvad der var sket, og hvis ikke... Så i hvertfald gøre en ende på det monster han var blevet.
Hans rejse startede med oddsne mod ham, men på trods at dette, gjorde han alt i hans magt for at finde en løsning, og nægtede at give op. Hans rejse bragte ham et sært sted hen, men han valgte at slå sig ned, og fik et job. Jobbet holdt i noget tid, men da hans sygdom atter en gang slog ind, valgte han at tage væk. Han prøvede at holde symptomerne under kontrol, og han troede det gik, men det gjorde det ikke. Uanset hvor han slog sig ned, og uanset hvor mange gange han prøvede at være normal, blev han mindet om at han ikke var. Dette var grunden til at han blev mere ivrig efter at ændre på sin tilstand. Han valgte at blive rejsende, og satte sjælendt sin fod i et sted, længere tid af gangen. Han blev dusørjæger, og en slags alt mulig mand, når tiderne var stramme. En sær levevis, men han klarede den. Han jagtede også alle de rygter der syntes at have en løsning på hans tilstand, men enten var det en løsende eller også ledte det til ubrugelige informationer.

Værste minde: Hans første forvandling.
Bedste minde: Når han tænker tilbage efter sin forvandling, er tiden som normal det han værtsætter mest, og ser det nok som sit bedste minde.
Barndomshjem: Lotemjour


Familie: Sin far Sildoi, moder Kait, tvilling Haim, storebrøder Damian, Liam, Kazh og Aldorian, og en enkelt søster Mirani. Deres tilstand er ham ukendt, men han regnener med de er i live.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Mong, Venus
Lige nu: 2 | I dag: 11