Deimos De LucaDeimos De Luca
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 1439

Status: Inaktiv
Godkendt: 20.02.2011
Antal posts: 108
Skaber: Deimos

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Deimos Mizrahi Zhuäng Walker De Luca
Kaldet: Luca
Køn: Mand
Alder: 1439
Fødselsdag: 23. Oktober
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Han tror ikke på nogen trosretning inden for krystallandet
Erhverv:
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 70 kg
Hudfarve: Lidt mørkere end normalen
Hårfarve: Blond
Hårstil: Lucas blonde hår er meget fyldigt og langt. Hans pandehår består af lange totter, hvor en af dem går midt over hans ansigt. Resten ar håret er samlet i en lang tyk fletning dekoreret med diverse ædelsten ned langs han ryg og når ham til lidt livet.
Øjenfarve: Isblå og gennemtrængende.
Kropsbygning: Han er normalt bygget for en mand og ligner en i starten af sine 20’er.
Hverdagstøj: Luca går i fornemt tøj. Han nyder at bruge tid på at passe sin forfængelighed og er derfor oftest fuld af smykker af den dyre slags og lange jakker fyld af mønstrer og broderier. Hans støvler går som oftest ham til omkring knæet og er udstyret med skinnende spænder. Øreringe har han også rigeligt af. To i højre øre og tre i venstre, igen flot udsmykket.
Ar, permanente skader, el.lign.: Nej, og hvis han havde, skulle han nok finde en måde at få det til at forsvinde.
Særlige kendetegn: Et charmerende smil og et flirtende glimt i øjet ses oftest på ham.

Magi

Magisk evne (1): Som Incubus dæmon har Luca evnen til at træde ind i folks drømme og ændre på dem som det ham lyster. Mange Incubus’ benytter evnen til at voldtage menneske kvinder, der så bliver gravide med deres yngel. I nogle tilfælde kan sammenlege med en Incubus medfører sygdom eller ligefrem død. Den kvindelige counterpart til en Incubus kaldes en Succubus.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Lucas anden evne er hurtighed. Han bevæger sig hurtigt og lydløst igennem natten og har nemt ved at stikke af.
Luca måske hurtigt om natten, men om dagen forsvinder denne evne fuldstændig. Som Incubus er natten hans foretrukne tid på døgnet og der han er stærkest, og derfor mister han nemt kontrol om dagen. Her kan det forekomme at han faktisk bevæger sig forholdsvis langsomt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Talenter: Luca er dygtig til sin drømme evne, men er som regel også ret dygtig til at charmere sig ind på kvinder med sit gode udseende og flirtende være måde. Derudover anser han sig selv for ret dygtig til at passe sit udseende.
Svagheder: Luca er langsom om dagen og ofte både træt og dårlig hvis ikke han har fået energi fra menneskers drømme om natten. Han er også ekstrem forfængelig og det kan hurtigt komme i vejen for ham. Hans interesse for det anderledes og spændende kan også rode ham ud i problemer.
Interesser: Sex, Det anderledes, nye ting, tøj, smykker, ham selv
Drømme/ønsker: Luca har som sådan intet mål. Han leder bare efter noget at fordrive tiden med. At leve så langt et liv er for ham til tider kedsommeligt og ens formet. Derfor sørger han interessante sager, personer og hvad som helst der kan udvikle sig til noget nyt og spændende.
Elsker: Ham selv, Underholdning og natten
Hader: Dagen står som nummer et på listen, derefter hader han folk der ødelægger morskaben for ham. F.eks. folk der griber ind og stopper et godt slagsmål. Han hader også at kede sig.
Andet omkring personlighed: Luca er som tidligere nævnt både flirtende og charmerende. Han er forfængelig, men holder det på et minimum i offentligheden. Han keder sig let efter et langt liv og søger underholdning. Om dagen er han doven, men aktiv om natten. Han elsker at prikke rundt i andre folks sager og skabe ravage for at få et godt show ud af det. For det kan han gå til ekstreme længder. Han er sin egen herre og den eneste grund til at tage imod ordre for ham er hvis han kan udnytte det til sin egen fordel.

Baggrundshistorie

Barndom: Luca har levet en forkælet og spoleret barndom, blandt andre Incubus’. Han har lært fra barnsben at styrer sin evne for at kunne klarer sig igennem dagen og dens rædselsfulde solskin. Han har ikke lidt nogen overlast og har fra start fået meget ros af sit gode udseende. Han har som barn altid kunne få sin vilje ved bare at charmere sin vej igennem og udnyttet det på det groveste. Han har oftest også været den der har slået splid imellem venner ved at lyve og bedrage som det passede ham og derefter nydt at se på.
Fortid frem til nu: Efter at have vokset op under trykke rammer, gik der ikke længe før Luca begyndte at kede sig ved hverdags livet. Han skred fra sin klan og begyndte så at rejse rundt i Krystallandet som det passede ham. Han blev sjældent på et sted særligt længe. Han rejste om natten og gjorde holdt om dagen på diverse kroer. Han så jo ud som en smuk und mand og havde ingen problemer med at klarer sig. Han fik narrede formuer ud af flere forskellige kvinder og efterlod dem så med ingenting. Han følte ingen kærlighed for nogen af dem, men blev dog længere hos nogle af de mere interessante. Til hans fortrydelse holdt interessen for dem bare aldrig længe. Derfor fortsatte han sin rejse i søgen efter en måde at fordrive tiden på. I takt med at han blev ældre og ældre blev han også rigere og rigere og mere og mere træt af det kedelige hverdagsliv mennesker førte. Hans kærlighed for sig selv voksede også, og han søgte efter noget værdigt for hans opmærksomhed. Det gør han stadig til den dag i dag.
Værste minde: Da han ikke har lidt nogen overlast er hans værste minde nok fra en hed sommerdag hvor han har kedet sig ekstra meget, haft det dårligt og måske haft spaltede spidser.
Bedste minde: De underholdende øjeblikke hvor noget nyt og anderledes er sket for øjnene af ham, som oftest fremprovokeret af ham selv.
Barndomshjem: Rundtomkring, oftest tæt på en by med mennesker.

Familie: Luca kender ikke sin mor, da hun døde efter at havde født ham. Han kom til verden som ægte incubus; født af en menneskekvinde, der var blevet svanger i et mareridt skabt af Lucas far. Lucas far var leder af den lille Incubus klan, men blev vippet af pinen kort efter Lucas fødsel og dræbt. Ikke at Luca har manglet dem. Incubus’ knytter sig sjældent til deres forældre.
Nuværende levested: Hvor det nu passer ham. Han er omrejsende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 0
Kampteknik: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Kløgt: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 0
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat