Nolan VoidNolan Void
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 27

Status: Inaktiv
Godkendt: 30.12.2010
Antal posts: 64
Skaber: Nolan

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nolan Void
Kaldet: Null and Void
Køn: Mand
Alder: 27
Fødselsdag: 1/1
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Han har sin egen tro.
Erhverv:
Nuværende levested: Nord for Byen ikke langt fra skovene.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 183 cm
Vægt: 76 kg
Hudfarve: Typisk en let mørk hudfarve / varierende
Hårfarve: Mørk eller sort. / varierende
Hårstil: Håret dækker for det meste hans øjne og er langt.
Øjenfarve: Oftest gule
Kropsbygning: Markeret men ser sjældent ud til at være noget specielt
Hverdagstøj: Han har oftest kåbe med tilhørende hætte i en mørk farve.
Ar, permanente skader, el.lign.: Mange ar på sin ryg efter piskeslag. Han har svært ved at blive mæt og spiser typisk til han kaster op. Nogle gange kaster han også bare op uden grund.
Særlige kendetegn: Han bliver glemt hurtigt medmindre man decideret vælger at huske på ham. Oftest skal man se ham igen før man husker hvem han er.

Magi

Magisk evne (1): Kan ændre sit eget fysiske udseende; størrelse på krop og lemmer, vægt, hårfarve, hårlængde, øjenfarve og hudfarve. Ar kan han også fjerne. Kan ikke skabe lemmer fx hvis han har mistet en finger kan han ikke skabe et udseende hvor han har den finger. Modsat kan han "fjerne" lemmer ved at gøre dem ubetydelige små. Ændringen/erne er sjældent permanent (kun små ændringer, fx nogle kilo fra vægten eller cm i højden eller lign.) men kan vedholdes i lang tid. Dog skal han restituere i en tredjedel af den tid han holder formen.(Ændrer sig ved bedre kontrol) Hvis han skal ligne en anden kræver det mere af ham da han ikke bare kan ændre personlighed til personen han ligner og konstant skal huske på hvem han ligner. (Ændrer sig også ved bedre kontrol. Ikke at overtage personligheden men energien det kræves)
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Kan ændre på sin hårdhed, stivhed og elasticitet i kroppen. Fx gøre sin hud, knogler og muskler hårde eller bløde alt afhængig af situationen. (Ved bedre kontrol bliver også mængden af hårdhed og smidighed bedre)
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Han er meget klog og kan oftest tilpasse sig enhver lejlighed. På grund af dette hyres han oftest som spion eller lignende. God til at lave mad. Rationel
Svagheder: Hans appetit koster ham typisk alt for meget. Han har en svaghed for alt hvad der er kønt eller værdifuldt, både smykker, personer og dyr. Han bevarer sin rationalitet men han vil som oftest gå langt for at få tingen i sin besiddelse. Han er personsky og vil helst holde sig for sig selv. Rationel. Tager også stoffer i form af planter, meskalin er den mest udbredte indtil videre.
Interesser: Han har det med at gå gennem gader og kigge efter interessante boder eller lignende for at finde kønne ting han kan købe. Han nyder også at skrive, læse og tegne. Madlavning er også en interesse men ikke noget han gør så meget i.
Drømme/ønsker: Han drømmer om at udforske verden og tilegne sig mere viden. Han har et ønske om at der skal være harmoni.
Elsker: Han elsker at spise, læse, skrive, undersøge og tilegne sig viden.
Hader: Han hader at se folk spise dårligt eller uciviliseret. Ignorance er også en ting han finder misbehagende.
Andet omkring personlighed: Han er en yderst intelligent mand som nyder sindsro og fred. Han vælger sjældent side hvis det ikke er ønsket. Han har svært ved at knytte bånd til mennesker andet end det mest basale som hilsner og hav det godt. Grundet af hans fjerne følelser gør det ham også til en rationalist og nemt ved at læse folk og handlinger. Selv om han ikke har mange følelser betyder det ikke han ikke forstår dem. Efter han er begyndt at tage stoffer er han sjældent nede det er for det meste kun efter virkningen af stofferne er aftaget.

Baggrundshistorie

Barndom: Nolan blev født ind i en fattig familie hvor der sjældent var mad nok til hele familien. Han havde to større brødre som tit trynede ham og tog hans mad. Moderen og faderen var omsorgsfulde over for Nolan men han havde altid været lille og spinkel og forældrene regnede med at han vil bukke under hver vinter. Utroligt nok overlevede han gang på gang. Brødrende blev ved med at tryne Nolan og Nolan truede dem altid med at han nok skulle blive større end dem og så skulle de nok få betalt. Dette skete bare aldrig. Da Nolan var blevet 8 år og hans brødre var 11 og 12 kom en slavehandler og tog familien til fange. Moderen blev slaveejerens legetøj imens børnene blev til arbejdere. Faderen blev slået ihjel for ikke at skulle begå oprør. Gennem 3 år blev Nolan pisket, voldtaget og mishandlet af slaveejer. Hans brødre var blevet behandlet på samme måde gennem 2 år men den ene valgte at tage livet af sig selv og den anden blev pisket ihjel efter et forsøg på at slippe væk. Heldigvis blev den 10årige Nolan aldrig vidne til dette. Nolan og hans mor blev frelst af tiden da slaveejeren døde af en blodprop. I sin tid under slaveriet havde Nolan lært sin første evne, at kunne styrke sin krop så piskeslagene ikke ramte ham så smertefuldt, at når piskenes halerne dansede rundt på hans ryg var det kun stikkende jag frem for den uudholdelige smerte det var til at starte med. Hans moder som også havde overlevet tog sammen med Nolan for at finde et arbejde så hun kunne skaffe mad og et sted at bo. Gennem hele Nolans barndom bad moderen ham om at vokse op til at blive en god mand som hans far. Nolan havde altid set godt på sin far som både havde været stærk og stor og god så han var et godt forbillede. Nolan huskede sine brødre og hans løfte til dem om han nok skulle blive større end dem. Derved fandt han sin anden evne, at kunne kontrollere sit udseende. I starten var det kun småting som øjenfarve, længde på negle og pigment-pletter på hans krop. Nolan var nu tæt på 18 år da hans moder bukkede under for en hård vinter og Nolan mistede sin sidste del af den familie han havde. Nolan var ulykkelig men fordi hans moder altid havde taget sig godt af ham, altid havde hjulpet ham og havde bedt ham om at blive en god mand som sin far, var Nolan ikke blevet et ondt menneske. Vist havde han ar på sin sjæl og krop og følelserne var få, men han ville aldrig lade ham blive til ond og psykopatisk.

Fortid frem til nu: Nolan havde studeret meget imens han var sammen med moderen og var blevet en klog ung mand. Nolan valgte at arbejde som skovhugger da hans far var det og han havde fået muskelmasse under slaveriet. Han fik gode penge og blev tit rost. Arbejdede krævede sjældent kontakt med andre mennesker under arbejdet og det gjorde Nolan tilpas. Han valgte at fælde træerne med hænderne i et forsøg på at både blive bedre til nærkamp og gøre sine krop stærkere. Og det lykkedes. Nolan arbejde længe som skovhugger og tjente godt på det. Men han ville mere end det. Han ville prøve sin styrke mod andre såvel som at vise hvor god han var til hans far. Han begyndte at gå til kampturneringer og vil vinde pengepræmier. Han blev ikke rig af det men han havde nok til at kunne klare sig godt og fik mad i maven. Hans appetit var utrolig. Han spiste tit alt for meget og kastede op. Han kunne ikke blive rigtig mæt, mad havde tit været en mangelvare og nu var der kommet en overflod. Han var ikke grådig, Nolan kunne bare ikke blive mæt. Men roligt fik han dannet sig et ry for at være god til nærkamp men under forskellige udseende for ikke at vække meget opmærksomhed. Nolan valgte senere at blive spion da han fandt ud af han kunne bruge sine evner på helt specielle måder. Hans nuværende arbejde er både spion for dem som kender de rigtige, skovhugger for dem som ved hvad han laver og nærkamps mester for dem som tror de ved det.
Værste minde: Al tiden under slaveriet.
Bedste minde: Han husker sin far havde solgt godt med tømmer og der var mad på bordet til alle.
Barndomshjem: Mellem Mørkets skov og Byen. Flyttede til et sted langt uden for byen ved vandet i nærheden af Topalis. Flyttede så tilbage til barndoms hjemmet med sin mor.

Familie:
Moder: Sophia Null - død
Fader: Juan Void - død
Broder: Aenris Void - død
Broder: Helot Void -død

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Elendig
Kløgt: Elendig
Intelligens: Elendig
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Elendig
Chakra: Elendig

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat