Log ind Opret bruger


Antal posts: 125
Oprettet: 23.11.2010
Status: Inaktiv
Skaber: Xenix

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Den Forladte Ruinby
Mest aktive emne: Ruin-byens kirkegård
Fulde navn: Xelirateis Meralon Waaylin
Kaldet: Xeli, Xelir, Meralon
Alder: 263 år
Fødselsdag: 12/12
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ateist
Erhverv:
Race: Mørkelver
Højde: 183 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Gråsort, da hun er sortelver
Hårfarve: Krid hvidt!
Hårstil: Xelirateis har hår til knæhaserne, det sidder som oftest i en tyk hestehale, eller hænger løst under det slør hun til tider bærer
Øjenfarve: Mørkeblå hvis man kigger godt efter.
Kropsbygning: Hun har elverenes elegante bygning, med meget feminine træk.
Hverdagstøj: Hun går altid i en meget acanceret kjole, som er åben fortil, men med et langt slæb bagtil som slæber ca. 20 cm hen ad jorden, desuden afslører den maven og lidt af barmen, men bliver lukket i en krave om halsen. (Se billede for bedre beskrivelse)
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen, hun er dog tatoveret med hvide tribal-lignende mønstre, på venstre side af kroppen, ligesom resten af hendes slægt.
Særlige kendetegn: Xelirateis er en høj slank elver, dog med kvindlige former. Hun er 183 cm høj og vejer 65 kg, hun har høje kindben og mørkeblå (næsten sorte), rolige, mandelformede øjne. Desuden er venstre side af hendes krop opstreget med hvide tatoveringer, som alle i hendes slægt får den dag de er fuldt udvoksede.
Hendes hår er langt og kridhvidt, og står stærkt i kontrast til den sorte hud, det når hende næsten til knæhaserne.
Hun går altid med sin stav, der er stærkt forbundet til hendes magi.


Magisk evne (1): Illusionist - Hun kan fremkalde illusioner og mørke, der vil typisk blive mørkere i et lokale hvis hun træder ind, men det er mere for at strege teratorie op.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Hun er i stand til at dræne folk fra deres energi og oplysninger om dem selv, hvis hun får direkte kontakt med deres hud. Folk dør ikke af det, men bliver meget trætte og ugidelige og besvimer i værste fald. Energien kan hun selv absorbere og danne lyn, eller med store mængder energi eksplotioner, hun kan ligeledes bruge sin egen energi på dette, men det tærer ekstremt på hendes kræfter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Talenter: Hun er dygtig til magi, hele hendes opvækst har været baseret på magiens lære, og det er også derfor at hun er utrolig stærk magisk, desuden er hun dygtig til at lære sig til og fra, og hendes koncentrationsevne er helt i top. Hun har ligeledes fantastiske evner inden for urter!
Svagheder: Xelirateis er elendig til kamp der involvere andet end magi, for det første er hun fysisk slap, og for det andet har hun aldrig rørt et sværd, en bue eller for den sags skyld et spyd. Desuden er hun elendig omkring mænd, da hun er vokset op i et meget ’drow-lignende’ samfund hvor hun har lært af afsky mænd, da det er det svage køn, men da hun kom ud fra mørkets skov, stødte hun straks på overraskelser dder har givet hende et meget akavet syn på de mandlige væsner.
Interesser: Bøger, magi, viden! (alle ved at viden er magt)
Drømme/ønsker: Xelirateis er så begærlig efter viden, at hun ynder at blive den klogeste i hele Krystallandet.
Elsker: At gå en tur i skoven, dybe intellektuelle samtaler, sprog, kommunikation, grammatik, kropssprog, kroppens fysik (det kan til tider være makabert når hun undersøger det) osv.
Hader: Ulærte folk, intetsigende personer, kedsomhed, ikke at få noget for hånden og meget mere.
Andet omkring personlighed: Xelirateis er som person meget rolig og overvejende, på trods af hendes fanatiske opdragelse der blandt andet omhandlede, at sortelverene var der eneste sande race. Xelirateis er præget af denne opdragelse, og har desuden lært at leve i den hårde kultur, hvilket har gjort hende hårdfør psykisk og magisk.
Barndom: Xelirateis har haft en meget materiakalsk opdragelse, udelukkende præget af kvinder, hun har altid terpet i bøger, og øvet sine evner hårdnakket for at blive bedre og klogere. Hun er født ind i en slægt af magere, som ikke er krigerisk aktive, andet end med sindet, det vil sige, at hun aldrig er blevet oplært i krigens kunst, men derimod i psykologisk og magisk krigsførsel. Hendes barndom har været hård, men retfærdig (i hvert fald his man spørger hende selv).
Fortid frem til nu: Xelirateis er vokset op i sortelverenes hårde verden, hendes slægt gik ind for hård og konsekvent opdragelse og privat lære inden for magiens fag, dette er også grunden til at Xelirateis ikke har nogen evner inden for kamp af våben, eller fysisk styrke for den sags skyld, desuden mente hendes forældre ikke, at kamptræning var nødvendigt hvis man gik ordentligt ind for sit fag i magiens verden, og dette er grunden til at hun er så dygtig til magi og urter.
Da Xelirateis fyldte 100 fik hun forærret sin stav, denne skulle hun se som en forærring for at nå en milepæl i magiens lære, og det var selv samme dag, at hun blev smidt ud af hjemmet, og skulle klare sig selv, som hendes forældre havde gjort, og hvilket havde været tradition generationer tilbage.
Senere har hun bosat sig i en lille hytte i det Nordlige krystalland, hvor hun kæmper for at få urter til at gro, selvom det golde og sørgelige miljø ikke tillader det så let men med en hvis stædighed kan det lade sig gøre, desuden har hun mod betaling undervist folk i at udvikle deres personlige magiske evner.!


Værste minde: Da hun havde fået ny læremester inden for fagene sprog og kropssprog, lærerinden underviste hende i 50 år, hvor pisk var en almen straf for forkert udtale, forglemmelse af lektier og generelle fejl, den eneste grund til at Xelirateis ikke har lange ar over ryggen, lårene i ansigtet osv. er, at hun senere er blevet dygtil til at fremstille helbredende drikke, som ligeledes fjerner ar.
Bedste minde: Da hun fik sin magerstav, eller da hun fik sine slægtstatoveringer.
Barndomshjem: Mørkets skov
Familie: Mor – lever. Far – lever. (Xelirateis var deres eneste barn, hvilket er meget usædvanligt i elverfamilier)
Nuværende levested: Oppe mod det Nordlige Krystalland
Hun er desuden urtekyndig, så hun er i stand til at lave alle mulige former for gift, helende drikke, formskiftende midler mm. (med lov fra Venus, denne ’evne’ er tildelt Xelirateis, da hun har brugt sit lange liv på at studere, og hun har derfor ingen evner inden for fysisk kamp, eller kamp med våben.)
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0

~*~Billede fundet på google~*~