Log ind Opret bruger


Antal posts: 351
Oprettet: 14.01.2010
Status: Inaktiv
Skaber: Xenix

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: RT-Arkiv
Mest aktive emne: IC-leg: Din karakters reaktion med en gif
Fulde navn: Tarasika Keen
Kaldet: Tara
Alder: 231 år
Fødselsdag: 5/5
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ateist
Erhverv: Tyv
Race: Skovelver
Højde: 178 cm
Vægt: 63 kg
Hudfarve: Lys med en gylden glød
Hårfarve: Mørk orange med et rubinrødt skær
Hårstil: Taras hår er langt og tykt, og slutter midt på låret
Øjenfarve: Lysebrune, honningfarvede
Kropsbygning: Hun har elvernes slanke bygning, men hælder til den tynde side
Hverdagstøj: Tara er meget glad for grønne klæder da det står godt til hendes hår, hun går typisk med kjoler. Ellers har hun også et kamp-outfit med ben- og armskinner bygget af stærkt naturmateriale
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har to ar på højre overarm der danner et mørkt kryds.
Særlige kendetegn: Hendes lange røde hår, og den klassiske kropsbygning for en elver, desuden bærer hun tit en prægtig hovedbeklædning,(kan ses på billedet). Desuden er hun gennem årene blevet tatoveret med grønne mønstre.
Magisk evne (1): Fuglefolk,
Dvs. at hun er i stand til at gro et par store lysebrune vinger med sorte vingespidser, samt at hun har kontrol over sin ’sjæleven’ som er en gigantisk ørn hun bla. Kan ride på og tilkalde via. Tankekontrol, samt give orde. Grunden til at hun har kontakt med dette væsen er, at fuglen var medfødt som æg den dag Tara selv blev født.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Mentalist.
Hun er i stand til at lokalisere genstande og folk (se hvor de befindersig og laver), hvis hun får nogle bestemte oplysninger om det/dem, som feks. Deres navn og erhverv, eller deres evner eller bedst af alt: Udseene! Dette kræver dog total stilhed og dyb koncentration, jo mindre hun ved om det hun leder efter, desto hårdere er det og jo længere tid tager det for hende. Desuden kan hun ved at røre ved folk, læse deres tanker og finde ”oplysninger” fra deres fortid, meninger og handlinger, ligesom hvis hun får fat i en af vedkommenes egendele. Er hun et sted hvor personen før har været vil hun også have væsentligt lettere ved at finde personen!.
Efter træning har hun ligeledes lært at fremkalde vise følelser i folk ved at trænge ind i deres sind.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Talenter: Hun er utrolig god til at forstå andre og sætte sig ind i deres situation, desuden er hun meget hurtig, og har gode evner i henhold til kamp med knive og sværd. Hendes mange år alene i skoven har gjort hende en kende underlig og ulæselig for andre, hun har fået en tendens til at mistænke folk for et godt ord.
Svagheder: Da hun er elver er hun ikke særlig stærk fysisk og desuden lider hun desuden af voldsom klaustrofobi og vandskræk.
Interesser: Hun interesserer sig for sindet hos alle væsner og racer, Tara er meget fascineret af syge og anderledes sind og af vifte en sindssygdom for næsen af hende er jo af vifte herion for en junkie, hun ved godt det ikke er sundt men hun kan ikke lade være. Hun har desuden stor interesse for Ritulus Taurus ve og vel, deres velhavende liv kommer trods alt hende til gode
Drømme/ønsker: Hun vil gerne opleve så meget som muligt. Gerne lære en masse, og så få nogle bekendtskaber som faktisk interesserer hende. Hun har det desuden bedst med at føle at hun er en del af noget større, hvilket elverfolket ikke fik hende til.
Elsker: Hun elsker at snakke med mennesker eller væsner med evner der ualmindelige, desuden elsker hun fart og at provokere i alle tænkelige henseender.
Hader: Tanken om fangenskab, eller folk der er bedrevidende, desuden afskyr hun alt der har noget at gøre med indelukkethed, hun kan godt tåle at være i et rum, så længe der er plads.
Andet omkring personlighed: Tarasika er en meget rastløs elver, hun boede i skovene alene en længere årrække, men fik til sidst nok af det og besluttede at starte på en frisk med lidt mere indhold, et sted hun kunne gøre gavn og være værtsat. Tara er en underlig personlighed, de færreste ved hvor de har hende og hvad hun syntes om ting og personer, hun er svær at stole på og desuden er hun gennem de sidste år blevet ganske konfus.

Barndom: Tara kommer ud af en elverfamilie med lægelige kræfter, hun voksede op i Elverly med sin store familie ifølge elverstandarder. Hun var den yngste af en søskendeflok på 4. De første år gik ganske normalt for familien, Tara fik træning som hendes søskende i våbenbrug og kampteknik, men allerede efter de første par årtier stod det familien klar, at Tarasika ikke var som de andre elvere. Til forskel fra hendes søskende var hun lav og spinkel og ganske unaturligt begyndte hun at isolere sig fra det normale elverliv, dukkede ikke op til sine pligter og virkede ikke interesseret i hverken samfund eller faglære. Helt galt gik det, da den unge elver i en alder af 55 år opdagede sine mentalistiske kræfter, tanker og følelser fra andre elvere og omkringværende væsener begyndte at forstyrre hendes normale liv hvilket blot forårsagede, at hun nu blev endnu mere tilbagetrukken og afstandstagende. Gennem årene prøvede hendes far flere gange at få hendes evne i træning, men uden held og flere gange endte den spidsørede mand med at lange tøsen nogle gevaldige øretæver af afmagt og frustration over hendes uvillighed og hendes voksende mentale styrke hun lærte at forsvare sig med.
Fortid frem til nu: Da Tara rundede lige knap 100 år var det nok for hende, familiens pres og de nu så voldsomme og ukontrollerede mentalistiske kræfter forårsagede at hun stak af fra Elverly, trods familiens racistiske tilgang lykkedes det Tarasika alene at opstøve en læremester i den voldsomme magi, her bosatte elveren sig uden for Elverly, men besøgte af og til familien når det var ved at være noget tid siden at hun sidst havde været der, men langsomt blev kontakten udvandet og med hendes sidste besøg der endte i et enormt skænderi og pres fra både forældre og søskende besluttede hun at slå hånden af familien, der ligeledes fandt Tarasike utilregnelig og underlig.
Værste minde: Hendes sidste besøg i Elverly
Bedste minde: Optagelsen i Ritulus Taurus
Barndomshjem: Elverly
Familie: Tarasika har både forældre og 3 søskende, alle sammen med samme evne som hende (Det er arveligt)
Nuværende levested: Topalis
Fysisk styrke: 1
Våbenfærdigheder: 6
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 3
Taktik: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 1
Mental udholdenhed: 10
Chakra: 10

*^* Spørg Tara | Profil *^*