Caen Nádel

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 17.05.2009

Antal posts: 70

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cean Nádel
Kaldet: Mester Nádel.
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 8/81988
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Kilden
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Ørkenen.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Ingen
Hårstil: Skaldet.
Øjenfarve: Mørke Rød
Kropsbygning: Trænet, Caen er født i en familie med godt helbred og har altid formået at være i form.
Hverdagstøj: Lang lilla kappe med guld kantebånd og flotte mønstre, tydeligvis meget dyrt. Bar mave men en stor taske hængende over skulderen hvori han bærer sin bog, et par store brune læderstøvler, og et par hvide bukser, som altid er rene og iøjefaldende.
Ar, permanente skader, el.lign.: Caen har et brændemærke på venstre skuldre der former et E.
Særlige kendetegn: Hans brede bygning, hans kappe, hans øjne foruden hans tatoveringer.

Magi

Magisk evne (1): Fange sjæl. Han kan ved et længere ritual fange en persons sjæl hvorved at han dræber personen og kan udnytte sjælen for al viden personen har lært gennem tiden, samt magiske evner. Han besidder fem sjælekrystaler af forskellig farve som hver indeholder sjælen fra en høj magikyndig person, som han ved nogle minutters bøn, kan gøre sig et med og dermed styrer den sjæl som før var i krystallen, hans krop, og har de magiske evner som sjælen så besidder, men til gengæld er Caen i stand til at fremmane den tilbage hvis nødvendigt, dette er dog hårdt uden sjælens medvilje. Han kan dog kun besidde en sjæl i kroppen af gangen og det tager ca. 5-10 minutter før at han er istand til at skifte sjælen ud med en anden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Formskiftning. Caen er i stand til at tage skikkelse som personer han har set en gang i forvejen, men højest i 10 minutter af gangen, han kan dog opretholde den mere end 10 minutter men så begynder han helt automatisk at transformere sig tilbage igen. Han kan dog kun klone folks kroppe og ansigt, og dermed ikke deres udstyr eller våben, foruden tøj. Han kan dog transformere sig til dene form, hans sjæle har, uden brug af krafter, men dette kan kun gøres med den pågældende sjæl der er indeni ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Magi, Koncentration/fordybelse, viden, social kontakt, hukommelse og mental styrke, alt fagligt.
Svagheder: Nærkamp, Kamp med våben, Alkohol, fysisk styrke.
Interesser: Studere/læse/træne magi og historie, at undervise, lære.
Drømme/ønsker: At han en dag bliver gode venner med alle fem magimestre, som han kalder sjælene.
Elsker: Sang, Dans, Musik, Ild, Vin, Viden, at imponere. Letsindighed
Hader: At mangle ord. Utålmodige personer, Voldelig adfærd, provokationer, alvor.
Andet omkring personlighed: Caen er en meget tålmodig person der altid formårat tage tingende som de kommer med et smil på læben. Han gør sig ikke i hastværk eller i krig, foruden kamp, selvom han nok ville være farlig i kamp, er det noget han nok aldrig ville kaste sig ud i, hvis han ikke var sikker på en sejr, og iværtifald blot noget underholdning for folket. Han nyder livets goder hvis han da ikke studere men tænker sig altid grundigt om, men med sin magi i ryggen er han aldrig en der tøver, men fjendtlig er han bestemt ikke, mere imødekommende.

Baggrundshistorie

Barndom: Caen er vokset op på Øen Topalis, hvor hans far var fisker og hans mor var bagerassistent. Caens mor var altid beskyttende overfor ham hvorimod faderen var mere streng. Caen begyndte at studere som 8 åring hvor han gik i skole i 2 år og lærte at læse og skrive, som hans moder var henrykt for, hvorimod faderen ville have sønnen til at træde i egne fodspor. Caen fik da et tilbud da han var færdig med skole om at viderestudere hos en læremester, som også var hans lærer på den gamle skole. Læreren havde set stort potentiale i Caen. Caen lærte i de forløbende 6 år frem til at han var 16 om Krystallandets historie, at læse gamle skrifter og magiske skrifter og derigennem lærte han formskiftning. Senere blev hans evne til at fange sjæle vagt til live og Nédal lærte den til fulde, og fik foræret af læren, de fem krystaller. Caen lærte de fem sjæle meget godt personlighedsmæssigt men dog først efter en del træning, da de havde en tildens til at tage brug af Caens krop når først han slap en af dem fri, til at gøre hvad de nu havde ventet mange år på at gøre, som bestod af forskellige ting, men Caen fik som 18 åring fuld kontrol over dem og lærte derefter at kontrollere deres evner så når den pågældende sjæl fik kontrol over hans krop, var han stadig i stand til at kunne kontrollere sig en smule, så sjælen ikke lavede rav i den.
Værste minde: Da Sjælen Crárkar fik kontrol over hans krop og manede uddøde i Caens lærermesters tårn, så tredje salen blev helt ruineret, og tårnet var tæt på at kolapse.
Bedste minde: Da han fik kontrol over alle sjælene og fik et tillids bånd til hver af dem.
Barndomshjem: Topalis, i en lille hytte ved vandet, og senere i hans lærermesters tårn.

Familie: En far - Lever. En mor - Lever men er syg-

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0