Prividyenya

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 13.05.2009

Antal posts: 9

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Prividyenya Shyenshina
Kaldet: Prividy
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 11 August
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Hun er ikke religiøs
Erhverv:
Nuværende levested: Toropolis Isla - Toropolis Isla
Race: Speciel race
Uddybende om race: Phasmaer er hverken engle eller dæmoner, men de er robuste ånder. De er en form for spøgelser men har i stedet deres faste form, de er ligeud sagt svævende blegfise af nogle mennesker. Deres krop og udseende er som et menneskes, om de er dreng eller pige men der er to umenneskelige ting ved dem. De kan ikke gå, de svæver et stykke oppe over jorden i stedet for at gå, og de har meget hvid hud. Deres øjne er sorte eller meget mørkebrune med et normalt koldt udtryk (intet hvidt i dem, de er fyldt helt ud). Det går i omløb de ikke har nogen følelser, men man har før set Phasmaers gråd og det siges at deres tårer vækker døde til live (dette er kun myte, det er ikke sandt men det er jo kun Phasmaerne selv der ved det.)
Deres særlige evne eller mere endnu en myte som så er sand, er deres evne der ligger i øjnene. Enhver der ser en Phasma i øjnene vil blive udsat for frygtelig meget uheld, al efter hvor længe personen så i Phasmaens øjne – da en Phasma ikke selv kan kontrollere uheldet eller sine øjne er det menneskene og de andre racer der skal passe på.
Deres læber er gift for enhver der skulle møde dem med deres egne, det er ligefrem dødskysset da enhver vil blive forgiftet med en så stærk gift at de ville dø inden for et minut. Derfor er racen meget asocial af natur, siden de helt fra små af får fortalt historier af de ældre Phasmaer om hvordan mennesker frygter dem.
Deres forhold til omverden og andre racer er at Phasmaerne frygter dem og de frygter Phasmaerne, derfor holder de fleste til ude på Toropolis Isla der før i tiden blev regeret af Phasmaerne selv og spøgelser før Samson og hans bande kom til øen.
De tror primært og er kile tilbedere de få af dem der er religiøse, fordi deres liv ikke rigtig giver nogen mening i deres øjne. De har ingen mulighed for at få kærlighed da de ikke kan kigge deres elskede i øjnene eller kysse dem, så de er meget deprimerede de fleste af dem.

Rødder:
Phasmaerne er en gammel race, men de opstod ved at blande racer.
Det hele startede med nogle spøgelser der savnede deres faste form, de eksperimenterede med farlig magi og forsøgte ting de ikke skulle have gjort. En af de fire nysgerrige spøgelser blev ’opløst’ og forsvandt ud i intetheden, en anden fik fast form men blev hurtigt for ivrig og blev hurtigt slået ihjel af sin dumhed.
De to spøgelser fik deres mål og blev faste, men det var ikke perfekt. Deres mange forsøg og eksperimenter havde gjort noget ved deres indre og deres øjne & læber var giftige for alt levende. De var ikke mennesker.
De nyligt opståede og første Phasmaer fandt hurtigt ud af at deres specielle evner ikke virkede som deres egen race, og derfor fik de to Phasmaer hurtigt arvinger da den ene selvfølelig var af hankøn og den anden af hunkøn. De besluttede at kalde deres nye opståede race for en Phasma.
Phasmaernes baggrund minder meget om bibelens Adam og Eva historie, men den er mere ulykkelig.
Da Phasmaerne begyndte at blive en stor race følte menneskerne sig truede og fordrev dem ud til en hjemsøgt ø ude for Tusmørkedalen, her lever de fleste Phasmaer stadig i dag.

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: Papirs hvid.
Hårfarve: Hvidblond
Hårstil: Langt og glat, velfriseret og kan være sat op på alle forskellige måder. Når det er løst går det hende til hofterne, og hendes pandehår går en smule ned over øjnene.
Øjenfarve: Meget mørkebrune og følesløse.
Kropsbygning: Ekstremt Spinkel
Hverdagstøj: En slidt kimono lignende kjole i slidhvid, med noget af stoffet revet fra hinanden.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen
Særlige kendetegn: Hun er jo en Phasma, så alt ved hendes udseende kan kendes.

Magi

Magisk evne (1): Hendes ene specielle evne, hendes øjne der bringer uheld.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Dødskysset, der slår dig ihjel på under et minut.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Prividy er ekstremt kunstnerisk, men de fleste af hendes malede værker er meget melankolske. Hun har dog en talegave, hverken til at charmere eller lyve men til at få folk til at slappe af. Normalt virker hendes stemme beroligende, tit lokkende.
Svagheder: Hendes manglende styrke, selvfølelig kan hun løfte normale ting men hun er langt fra egnet til fysisk kamp. Prividy kan heller ikke læse, det er de færreste phasmaer der kan men hun er så småt i gang med at lære det.
Interesse: Menneskernes levevilkår, hvordan de kan gå fast på jorden osv.
Drømme/ønsker: Det de fleste kvindelige phasmaer drømmer om, ikke at slå folk ihjel ved at kigge eller kysse dem – så kan hun måske finde sit livs kærlighed.
Elsker: Romantik, at høre historier om folk der forelsker sig og at betragte mennesker.
Hader: Ondsindede personer der kun vil såre folk.

Baggrundshistorie

Barndom: Prividys barndom var vel som alle andres, hun havde en omgangskreds af phasmaer på hendes alder og en nogenlunde velfungerende familie på øen. Som helt lille fik hun fortalt historier om de ’onde’ mennesker der for længe siden havde jagtet dem, og tvunget deres race til at flytte ud til den dengang ubeboede ø (bortset fra spøgelser).
Phasmaer går ikke i skole, alt de ved, ved de fra de voksne der genfortæller det de ved fra deres forældre eller bedsteforældre. De lærte at tale Krystallandets sprog, men aldrig at læse det.
Prividys omgangskreds var tit kendt som små ballademagere, tit stak de af imod menneskeland og udforskede det. Det hændte også at de skræmte menneskebørn, for sjovs skyld. Men en dag gik det galt.
Den ene af de to drenge hun legede med blev fanget af et menneske, og slået ihjel. Prividy og den anden dreng stod tilbage i chok, de flygtede så hurtigt de kunne tilbage til øen og svor de aldrig ville vende tilbage til menneskeland.
Drengen havde mistet sin bedste ven, og han holdte sit løfte om aldrig at vende tilbage til menneskeland – men Prividys nysgerrighed og trang til at opleve noget nyt trak hende atter imod menneskeland.
Hun sneg sig ud om natten, svævede over vandet og ind til menneskernes bosted hvor hun betragtede dem fra hendes skjul.
Fortid frem til nu:
Prividy blev ved med at snige sig sådan rundt, indtil hun blev opdaget af sin mor og far da hun lige var blevet de 17 år. De endte med bare at smide hende ud af deres ’hus’, på samme tid kom menneske banden Rutilus Taurus til øen og der skulle ingen kamp til at få de små blege kujoner til at give deres ø væk. Racen lever der stadig, men har underkastet sig banden.
Da hun blev smidt ud, drog hun selvfølelig imod menneskernes land igen. Prividy fandt ingen steder at bo, så hendes hjem ligger stadig på øen, men hun bruger det meste af sin tid blandt mennesker.
Værste minde: Mordet på sin ene bedste ven.
Bedste minde: Hendes første blik på et menneske.
Barndomshjem: Toropolis Isla

Familie: Hendes moder Ikrisabella og faderen Tein.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Floating as a ghost through events, forever unnoticed.

Doll af Chess >:3
Base: http://chaossoda.deviantart.com
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 2