ZidiacZidiac
Omvandrende slave

Kaotisk Neutral
Race: Dæmon
Alder: 690

Status: Søger tråde
Godkendt: 26.04.2009
Antal posts: 223
Skaber: Htqz

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Moraelis Rhina Xaoc Húmral ( Hendes alias er dog Zidiac )
Kaldet: Zidi
Køn: Kvinde
Alder: 690
Fødselsdag: 25 April
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen som sådan.
Erhverv: Omvandrende slave
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 163 cm
Vægt: 53 kg
Info omkring hendes normale og dagligdags udseende:
Hudfarve: Sart lyseblåt, nærmest ligesom halv-mat glas som ikke har mistet det glasagtige skær. Altså har huden noget glasagtigt idet hele taget over sig. Dette skyldes det sølv-metal-blå blod der løber i årerne.
Hårfarve: Krystalblåt
Hårstil: Det går hende til lænden, og er oftest væk fra ansigtet, men uden at være sat op. Lige pandehår der går hende til lige over øjnene.
Øjenfarve: Krystalblå, akkurat ligesom hendes hår.
Kropsbygning: På trods af hendes højde, er hun ganske normal at se på. Hendes skuldre er smalle og fine, samt virker hendes ben længere end de egentligt er, da de er så tynde, men med et helt fint ’mønster’ lige i overfladen af huden der viser hvor hendes muskler sidder. Lille og fast bagdel, og et par bryster der virker ganske tilpas store og runde i formen. Grundet hendes hudfarve virker huden på afstand altid hård men skrøbelig som glas, hvilket dog ikke er tilfældet, det er mindst lige så blødt og varmt som almindelig hud.
Hverdagstøj:Temmelig mavedanser og tropisk. En nederdel syet af lette stoffer foroven, med sølv-agtig bånd i kanten der ender op i en lille snoning om navlen. Foran den korte bomuldsnederdel er et let, længere og lidt mørkere men glitrende stof syet fast så det gir et strejf a vild elegance. Ligeledes er hendes top tætsiddende og stroppe løs, der sidder kun nogle bånd i samme farve som hendes kantbånd hen over skuldrene ca. 4-5 stykker på hver side. Af fodtøj er det et par sandaler der går op bagtil med lyse stropper og små sølvspænder til at holde dem fast med. ( Hvis der er forvirring over dette så se på billedet her se på kvindernes tøj og forestil jer det i lyse krystal lignene nuancer )
Ar, permanente skader, el.lign.: Samsons brændemærke på venstre ankel.
Særlige kendetegn: Hudfarven, øjen- og hårfarven. Det temmelig.. ’interessante’ tøj. Et blåt vingemærke på hendes ryg når vingerne ikke er fremme

Info omkring hendes sande udseende:
Højde: 187 cm.
Vægt: 83 kg.
Hudfarve: Sart lyseblåt, nærmest ligesom halv-mat glas som ikke har mistet det glasagtige skær. Altså har huden noget glasagtigt idet hele taget over sig. Dette skyldes det sølv-metal-blå blod der løber i årerne.
Hårfarve: Krystalblåt
Hårstil: Her er håret længere, faktisk næsten 30 cm længere end hendes højde. Her har hun intet pandehår.
Øjenfarve: Krystalblå, akkurat ligesom hendes hår.
Kropsbygning: På trods af hendes højde, er hun ganske normal at se på. Hendes skuldre er smalle og fine, samt virker hendes ben længere end de egentligt er, da de er så tynde, men med et helt fint ’mønster’ lige i overfladen af huden der viser hvor hendes muskler sidder. Lille og fast bagdel, og et par bryster der virker ganske tilpas store og runde i formen. Grundet hendes hudfarve virker huden på afstand altid hård men skrøbelig som glas, hvilket dog ikke er tilfældet, det er mindst lige så blødt og varmt som almindelig hud. I denne form vil hun også have en mere 'fuglet' ansigts form. Dvs. at den er smallere samt sidder øjnene lidt mere skrå og virker unaturligt store. På ryggen vil hun have nogle vinger med fjer som minder umiskendeligt meget om glas. Disse vinger er også halv til hel gennemsigtige, det kommer helt an på hvad hun har spist. Da dette vil gå i hendes system og give hele hendes hud og udseende samme farve som undertone. Hendes ører vil også være vokset længere og mere spidse, akkurat som hendes negle vil være det. Som var de kløer; velegnet til at grave i hårdt materiale med.
Hverdagstøj: I denne form er det den samme underdel som i hendes dagligdags udseende, men overdelen er nærmest vokset ind i huden på hende og blevet lidt mere grå-blå. Men dækker dog fint over de private steder. Skoene er de samme som før.
Ar, permanente skader, el.lign.: Et blåt modersmærke der ligner en form for snirklede vinger vil være synlig lige ved punktet mellem der hvor hendes vinger vokser ud. Samsons brændemærke på venstre ankel.
Særlige kendetegn: Selve udseendet, men specifikt vingerne da de er temmelig opmærksomhedskrævende. Modersmærket der bliver mørkere hvis hun holder vingerne inde i denne form.

Magi

Magisk evne (1): Ædelstens-sansen – Denne evne er medfødt i næsten alle Krystal-dæmoner. Det gør dem i stand til at finde ædelsten, perler og andre ’ædle’ ting. Det falder meget naturligt for dem, denne evne og kræver derfor ikke større anstrengelse at finde frem til de ædle ting. Denne evne er nok også deres værste fjende, da de fleste der kender til denne evne oftest vil udnytte den på det groveste.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Hun kan forvandle sig til et mere menneske-lignene væsen, men dog kun af bygning og hårlængde. Intet andet. ( Se udseende afdelingen for at se beskrivelse hendes rigtige udseende ) I denne skikkelse har hun efterhånden lært at mestre at kunne fremkalde sine vinger fuldt ud eller blot dele af vingerne, som de yderste fjer, der er meget praktiske når det kommer til kamp da hendes vinger kan fungere som våben da de er så skarpe. Samt at fremkalde en form for krystalklinge fra hendes arme og håndflader, rå men skarp. Dette er en medfødt forsvars mekanisme for krystaldæmoner, nogen finder denne del af evnen og får styr på den senere end andre. Endnu en del af hendes evne der er udviklet gennem tiden er at hun også kan få fremkaldt diamanter på hendes hud, endnu en form for forsvarsmekanisme for hendes krop. Hun bruger dog kun denne evne i ekstreme tilfælde da den efterfølgende giver hende en større sult samt udmattelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter: Hun er dygtig til at finde juveler og andre ’ædle’ ting. Forholder sig loyal overfor sin herre indtil denne dør eller ( om muligt ) frivilligt tilbage-giver hende, hendes frihed.
Svagheder: Hun kan ikke tåle normal føde som grøntsager og kød. Hun bliver ganske enkelt dødssyg af det. Når hun er i sin rigtige form kan vingerne godt virke skrøbelige de første 10-20 sekunder efter forvandlingen. Desuden bliver hun fuld af alle andre væsker end vand, og derfor foretrækker hun også kildevand.
Interesser: Krystaller og de forskellige pulver man kan få skaffet sig, som til at blande farve i glas og andet i den dur. Men krystaller betager hende og kan holde hendes opmærksomhed i flere timer, især hvis det er en krystal hun aldrig har set eller hørt noget om før.
Drømme/ønsker: Hun drømmer om at hendes race ikke ville være så eftertragtet, at folk ville lade den være i fred så der igen kan være så mange der engang har været. Om at få sin frihed fra Samsons tyranneri.
Elsker: Krystaller. Rent og køligt kildevand. Frihed og glæde.
Hader: At blive vækket op af en god drøm, ikke at sove i flere døgn. Når folk forsøger at lokke grøntsager i hende. Dem der gør hendes herre til skade. Børn, til særdeleshed når hun bliver tvunget til at passe dem. Ompries, de tider hvor hun skal bade Samson eller generelt se ham eller selv være nøgen i samme rum som ham. At blive ydmyget, sit brændemærke. Halvblodsdæmoner.
Andet omkring personlighed: Selvom hun er dæmon, er hun meget trofast overfor sin herre når hun engang imellem har en, og kunne aldrig finde på at gøre noget der kunne gøre denne person til skamme. Hun vil stå ved han/hendes side lige indtil denne dør og er begravet. Idet hele taget er hun meget blid af sig i forhold til en de fleste andre brushoveder af dæmoner.

Baggrundshistorie

Barndom: Zidiac blev klækket i en af de få store Krystal-dæmons reder. Hun fattede hurtigt en nysgerrighed til de forskellige krystaller, og hendes forældre lærte hende om de forskellige krystaller der var i nærheden, lærte hende at spise det rigtige glas, krystaller og de rigtige pulvere, fortalte hende om bivirkningerne ved at spise kød og grøntsager, og ved at drikke andet end vand. En dag kom hendes mor ikke tilbage efter en jagt på pulvere. Det viste sig hurtigt at der var en krystalisianer der havde overrasket den smukke Krystal-dæmon og fik hendes navn tvunget ud af hende. Man så aldrig mere til hende, ikke engang efter et halvt århundrede og man forstod derfor sådan på det at hun måtte være blevet dræbt i en kamp eller muligvis af madforgiftning. Zidiacs storebror tog over da hendes vinger var fuldt udvoksede og lærte hende kunsten at flyve. Dette bragte en følelse af frihed og glæde som Zidiac meget hurtigt lærte at anerkende og værdsætte.
Fortid frem til nu: Men freden og lykken kunne ikke vare ved. En dag da en større flok af Krystal-demonerne havde været ude på en social flyvetur ud til bjergene, vendte de hjem til et kaos. Krystalianere var at se alt for mange steder, skrigene og råbende forældre og unger. Knuste æg og lig af både børn og voksne var at se rundt omkring. Flere af dæmonerne blev indfanget, og resten blev efterladt som en kaos efter en fest. De højest-rangerede i flokken indkaldte til møde, og blev hurtigt enige om at det var bedst at finde et nyt sted at holde til og have hovedkvarter, at det nok også var bedre at de måske delte flokken op i flere grupper. Det endte med at de unge der var parate til at yngle og opleve verden blev delt op i 4-5 mindre grupper alle med en ældre dæmon til leder og anfører af flokken. Resten af Krystal-demonerne blev på Topalis og fandt et nyt egnet sted til rederne. Zidiac holdt afsked med sin nærmeste familie inden hun drog af sted med den flok hun var blevet puttet i. Rejsen var lang og de gjorde holdt mange steder og gange. Sikrede sig noget vand og lidt glas inden de drog videre hen imod den nordlige del af Krystallandet for at se om de kunne finde et egnet sted deroppe til at holde en rede plads. En tidlig aften blev den lille flok overrasket af et forbandet uvejr, og før Zidiac kunne nå at se sig om var hun blevet væk fra sin flok og endte i stedet ovre på Toropolis hvor hun holdt til henne ved det sted hun fandt mest egnet og sikkert. Der har hun holdt til og boet lige siden og så vidt muligt holdt sig skjult fra de andre væsner der måtte befinde sig på den fremmede ø, det er dog ikke lykkedes hende helt, da Samson under tiden har fundet hende, og efter at have fundet ud af hvad for en skabning hun er og hvad hun er i stand til pr instinkt, har han brændemærket hendes venstre ankel og gjort hende til sin slave, meget imod hendes vilje, men hun har dog nogenlunde accepteret det nu. Hun har et spinkelt håb om at der er en af de andre Krystal-dæmoner der om muligt vil finde hende og tage hende med sig hen til den nærmeste floks territorie. Under tiden på Toropolis har hun nær Mørkets Borg fundet en dæmon der mindede om hendes crush da hun var yngre. Selvom det ikke var ham og at de ikke kendte hinanden på forkant har hendes utallige nysgerrige besøg hos ham ledt til ikke en men to døtre, dog med små 300 års forskel imellem dem.
Efter en kamp med Kravenoh hvor hun nær havde mistet livet har hun under en 'aftale' afgivet Samson sit navn, tanken værende at det er bedre at have en herre end muligheden for at Kravenoh eller andre skulle skaffe sig adgang til hendes navn. At han kender hendes navn er dog ikke noget hun har vænnet sig til overhovedet endnu, og endnu ikke er helt tryg ved. Som Samson har været 'død' og genopstået senere for at flytte, har hun brugt tiden på at forsøge at finde et trygt sted væk fra Samson og krigen for hendes yngste datter. Da Samson 'genopstod' og flyttede hovedsæde, valgte hun at stikke af og redde Prisma fra krigen der var kommet lidt for tæt på til at hun bare kunne ignorere sit moderinstinkt.

Værste minde: Da hun så hendes races ’hoved-rede’ blive indvaderet og smadret af fremmede der ville udnytte dæmonerne og især afkommet.
Bedste minde: Da hun lærte at flyve og kontrollere sine vinger, af sin storebror.
Barndomshjem: Topalis

Familie: En afdød mor, en far, en storebror og en lillesøster. Har også nogle fætre og kusiner samt bedsteforældrene fra farens side og bedstemoderen fra mores side. I tiden hos Samson har hun fået sig en datter hun i længere tid har holdt skjult. Pigen er 17 år, kaldes Prisma og er 100% dæmon. Før Samson og før hun for vild og blev helt væk, fik hun sig en datter der er omkring 300 år ældre end Prisma, oftest blot kaldt Jari
Nuværende levested: Kzar Mora

Andet

Forhold til andre

Samson: Samson er hendes herre, først var det bare via brændemærket, men nu er det også via at han kender hendes navn, ikke noget der ligefrem har gjort at hun stoler fuldt og fast på ham. Hun har dog nogenlunde accepteret at han rent ud sagt kan gøre med hende som det passer ham, selvom hun ikke kan undgå at hade ham for hvad han har gjort ved hende og for at han er skyld i at hun har mistet sin frihed, ikke desto mindre forsøger hun at holde sig på god kant med ham og gøre hvad han ønsker uden at kny. For det meste. Hendes hengivenhed overfor ham er bedre end den er overfor Ompries. Nok fordi hun har løsere tøjler ved Samson.

Ompries: Efter Ompries blev hentet af Samson og blev gjort ældre ved hjælp af magi, har Zidiac modtaget ordrer fra Samson om at tage sig af den mere moderlige opdragelse af Ompries og lære ham om banden og hvad den stårfor, men det er dog langtfra noget Zidiac synes om. Hun brydes sig ikke om ham eller om hans attitude overfor hende. Han er langt mere streng og ubehagelig end sin far; Samson.

Tara: Temmelig anstrengt, for at sige det mildt. Værende en dæmon, holder Zidiac bestemt ikke at at være så nær en så stærk mentalist. Selvom elveren er skravlet af bygning. Hun har flere gange rendt rundt med tanker til hvor let hun kunne dræbe den rødhårede fysisk, men ved at konsekvenserne ved en sådan handling ikke ville have nogen lighed med hvad hun har været udsat for før, grundet hendes herres specielle forhold til kvinden.

Alder ændret d 25. April 2020

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 4
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 10
Chakra: 8

Nyt billed på vej! Profil

"Find the jewels and you'll be sure to find a Crystal-demon."

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat