Xenix Talinnin

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 21.04.2009

Antal posts: 321

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Xenix Talinnin
Kaldet: Xenix
Køn: Kvinde
Alder: 20
Fødselsdag: 14/10
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ateist
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Xenix har slået sig ned i det Nordlige Krystalland for foden af bjergene, hvor hun har opkøbt et palæ
Race: Vampyr

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 63 kg
Hudfarve: Marmorhvid.
Hårfarve: Sort
Hårstil: Til lænden, normalt er det løst, ellers har hun fletninger ved tendingerne..
Øjenfarve: Isblå
Kropsbygning :Slank med former
Hverdagstøj : For tiden en smuk sort kjole i flere lag som lader hendes skuldre være bare
Ar, permanente skader, el.lign. : Hun har fået et ar på armen omkring håndleddet, men det er svært at se med mindre man kigger godt efter
Særlige kendetegn: Xenix er en ung forførende kvinde der, hendes blik er hårdt som is, men ganske overtalende

Magi

Magisk evne (1): Xenix kan bringe folk i en frygtelig fysisk smerte, der gør dem ude af stand til at handle, både offensivt og defensivt. Desuden kan hun få folk til at indrømme alt med denne evne (da folk er parat til næsten af gøre alt for at slippe ud af smerten), de kan dog modstå at indrømme ting hvis deres styrkeniveau er over 8, men falder i ubehjælpelige kramper uanset hvad. Effekten har en vaighed på 15 minutter, eller índtil Xenix selv opløser effekten. Hun kan kun påføre folk smerten ved fange offrets øjenkontakt med hendes "andet blik" som det bliver kaldt, hvor hendes pupiler langsomt bliver svagere og helt forsvinder. At fremkalde det "Det andet blik" tager et sted mellem 3 og 10 minutter alt efter hvor irriteret/sulten/træt/såret osv. hun er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Telekinese.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Xenix har prangende overtalelsesevner, for ikke at snakke om at hun er en dygtig og konsekvent forhandler, desuden har hun en fortryllende og tillokkende sangstemme.
Svagheder: Xenix er ikke så stærk fysisk, desuden kan kun ikke klare hvis folk siger hende for meget imod

Interesser: Penge, hun er næsten besat, alle er da klar over at penge er magt, ikke? Xenix har desuden brugt de seneste år som lejemorder, hvis betalingen var god nok, men det snakker hun ikke så meget om, da det kunne ødelægge hendes rygte.
Drømme/ønsker: Xenix er meget vidensbegærlig, hun ønsker at komme til at opleve en masse og vil gerne se verdenen. Efter hun fik interesse for lejemord er der desuden gået sport i det for hende, det er ikke længere pengene der tiltrækker hende, men hele jagten og adrenalinkicket.
Elsker: Xenix er vild med magtfulde menneker, de indspirere hende, desuden er hun vild med at flirte for ikke at snakke om at hun elsker at have magt over folk. Xenix bryder sig ikke om at være en simpel soldat, hun vil helst gerne ligge i de højere rækker.
Hader: Flabede nærgående mennesker, mennesker skal være nærgående når hun vil have dem til at være det!
Andet omkring personlighed: Xenix er meget stædig, hun finder sig ikke i noget, men er samtidig til at snakke med, hvis folk interesserer hende, og ikke går hende på nerverne er hun til at dele en flaske vin med

Baggrundshistorie

Barndom: Xenix voksede op i en forholdsvis lykkelig familie, eller, det syntes hun selv den var, sin evne har hun arvet efter sin mor, som har oplært hende i den, og trænet hende, men da Xenix fyldte 9 år fik moren en skrækkelig sygdom og døde ikke længe efter. Derefter tog hendes far over i hjemmet, og lærte hende om verdenen, hun var hans lille prinsesse, og det kunne hun godt leve med. Desværre havde faderen ikke meget tid, han skulle forsørge dem begge hvilket overlod en masse alenetid til Xenix. Her mødte hun Ralph, en underlig fyr, men én som viste hende interesse og tog hende med ud og se forskellige ting. Ralph lærte hende at fægte og jage, og det var sammen med ham hun nedlagdesie første byttedyr. Da hun fyldte 14 mente hun at hun var gammel nok til at flytte fra faderen og for hans skyld flyttede hun ind hos en læremester der kunne lære hende om magiens veje og lære hende om urter og dets lige.
Fortid frem til nu: Xenix har læst og studeret hos sin læremester som desuden havde lidt andre ærinder, læremesteren Karain var nemlig selv en berygtet seriemorder, da Xenix fandt ud af dette blev hun ikke skræmt tværtimod indgød hans talent og evne for faget interesse og blod på tanden hos den unge lærling, og ikke mange år efter var hun ikke blot lærling i alkymi og magi men ligeledes hans ledsager på missioner der gik ud på at dræbe.
Værste minde: Da hun var omkring 10 år gik hendes far en tur med hende, hun gled i en ubemærket revne i jorden der var dækket af langt græs, her sad hun fast, og blev bidt af en slange, før farn fik reddet hende op, hun blev meget syg og døde næsten af bidet, men heldigvis var der en vis i området der fik hende helbredt, hun har aldrig været så bange for at skulle lide samme skæbne som sin mor.
Bedste minde: Xenix har haft mange gode minder, men det bedste er nok, da hun første gang var i stand til at bruge sin første evne.
Barndomshjem: I en stor prangende hytte, ved den sorte dal

Familie: Xenix har ikke meget familie, hun har stadig sin far, som endnu bor ived den sorte dal, ellers har hun vidst nok en halvbror et sted, hun ikke selv ved så meget om andet end hans eksistens

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


"Jeg slår ihjel for sjov, udfordringen og ikke mindst pengenes skyld!"
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , Leviathan
Lige nu: 2 | I dag: 9