Cazador SeraniusCazador Seranius
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 26

Status: Inaktiv
Godkendt: 03.03.2009
Antal posts: 165
Skaber: Illusiane

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cazador Seranius
Kaldet: Cazador, Caza, Cazz
Køn: Mand
Alder: 26
Fødselsdag: 1. april. Nogle i familien mente at han var en aprilsnar.
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Mørkets Kriger
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 80 kg
Hårfarve: Lyslilla, med en strejf af grå
Hårstil: går til hagen, pjusket godt op og med kort, skråt pandehår.
Øjne: smalle, grå øjne
Tøjstil: Sorte bukser, sorte militærlignede støvler, og en armygrøn t-shirt. Om vinteren har han en sort jakke med sølvspænder udover. Derudover går han altid med tre dolke i sit bælte.
ar, permanente skader mm. Et X tatoveret i nakken. Fået lavet den som lille for at vise han er jæger.

Magi

Magisk evne (1): Kan ’transformere’ sin mund. Kan ikke helt forklare hvordan, men det minder meget om The Reapers fra Blade (2?) LINK: http://inadawords.com/wp-content/upload ... reaper.jpg (kan være stødende) noget i den stil. Hugtænderne der indsprøjter nervegift er der dog ikke, og der overføres ingen vampyragtig virus ved bid som i filmen. Man kan sagtens overleve et bid, og han bruger oftest denne evne til at jage dyr. Mennesker bliver sjældent overfaldet, men det kan ske, især hvis det er folk han ikke bryder sig om. Det skal understreges, at man sagtens kan rive sig løs fra et bid eller lignende (OG JEG HAR FÅET LOV! Selvom det vidst ikke var ulovligt… Magisk evne (2): Han kan lave et midlertidigt ”kropsskjold” dvs. at hans hud bliver ligesom en billes skal, og bliver meget svær at trænge igennem. Dog kan han ikke gøre det i længere tid af gangen, og er han først blevet skadet alvorligt, duer hans evne ikke.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Han kan lave et midlertidigt ”kropsskjold” dvs. at hans hud bliver ligesom en billes skal, og bliver meget svær at trænge igennem. Dog kan han ikke gøre det i længere tid af gangen, og er han først blevet skadet alvorligt, duer hans evne ikke.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Cazador er ret ligeglad med alting, men hvis han tager sig sammen kan han godt koncentrere sig om noget, og går efter sine mål.
Stærke sider: Han er hurtig, snedig, ting han bruger til at jage. Derudover er han meget charmerende, når han altså gider.
Svage sider: han er meget utålmodig, og stædig, og bryder sig ikke om at få ordrer.

Baggrundshistorie

Cazador blev født i familiens underjordiske hjem, hvor han voksede op, sammen med sine 4 lilesøstre. Da han var 14 år rejste han ud fra det lukkede samfund, fordi han fik nok af sine forældres evige pylren om han søstre, og fordi han ville se verden udenfor, og have det sjovt. Han havde lært at jage, og kunne nemt klare sig selv, men efter et par år vendte han tilbage til hulerne. Imidlertid var en epidemi kommet til familien, og han fandt dem døde på hulens gulv. Det ændrede ham markant, og han blev mere seriøs, mere som han er i dag…
Barndomshjem: I et lukket hulesamfund…

Familie: selvfølgelig havde han en mor og far, og han havde også 4 lillesøstre, men de er alle døde nu, da en epidemi ramte hans familie, og slog dem alle ihjel. Den eneste der er tilbage fra hans familie er hans Kusine Leara…
Nuværende levested:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 6
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 9

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat