Log ind Opret bruger


Antal posts: 422
Oprettet: 09.02.2009
Status: Aktiv
Skaber: Fnuggie

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Medanien
Mest aktive emne: Nyt legetøj
Fulde navn: James Lavaron
Kaldet: Jam, Lava
Alder: 35 år
Fødselsdag: 5/8-1981
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Har ingen, er begyndte at holde op med at tro.
Erhverv: Intet, arbejder hvor han kan hvis han gider
Race: Varulv
Uddybende om race: James er menneske, han er blevet bidt af Miranda.
Højde: 175 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Kort hår lidt pjusket
Øjenfarve: Blå
Kropsbygning: Spinkel
Hverdagstøj: Pænt tøj
Ar, permanente skader, el.lign.: Hans led har det med at gå ud af led hvis han har slået sig kraftigt. Derfor går han for det meste med bandage i sin taske. Derfor undgår han helst også at komme i kamp
Særlige kendetegn: Det genkendelige røde hår.
Magisk evne (1): Ånde tyder: Denne evne er meget simpel. Rør han andre på deres bare hud mod hans hud begynde de at kunne se de ånder han også selv ser. Personerne bliver svimmel ved dette og kan godt få det lidt dårlig. Evnen gælder ikke mere end så længe hud mod hud virker. Når hud mod hud ikke rør hinandne mere så bliver personen svimmel og utilpas igen.
Der er dog en ulempe ved denne evne. Når han rør den samme person over flere gange i længere tid kan personerne begynde at se disse ånder også, dog ude den store forvirring.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Audiokinese: Note!: Det er kun én evne, den kan bare bruges på flere måder.
James har evnen til at skabe forskellige lydbølger gennem en kombineret indsats fra hans stemmebånd og hans lydmæssige evner, som kun kan bruges sammen med de lyde, han producerer.
Herunder er nogle eksempler på hvad han kan gøre med disse lydbølger.

Skrig: James kan bruge sit stemmebånd til at vibrere over et stort område af frekvenser og producere en mængde på forsvarlig lige op til mindst 140 decibel. James har således muligheden for at smadre solide objekter med sin audiokinese.

Flyvning: James kan bruge sine audiokinetiske vibrationer af stemme som en bærende bølge, og derved flyve.

Sonar: Han kan bruge hans audiokinetiske beføjelser som en form for sonar. Ved at udsende en præcis, ren tone og lytte til de tilbagevendende lyde, kan han vurdere sine omgivelser i total mørke.
Forstærkning af lyd: Kan forstærke lyd bærende bølger og derved tillader han at høre, samtaler eller støj fra langt væk.

Lydmæssigt Skjold: Kan stramme lydbølger omkring sig selv eller andre i nærheden af ham hvilket gør en barriere mod eksterne angreb.

Sirenernes Sang: Evne til at påvirke mennesker med et vist beg af hans stemme, der forårsager dem til at forelske sig i ham uden hensyn til køn eller seksuel orientering.

Lyd immunitet: James hørelse og balance ikke er påvirket af konsekvenserne af hans skrig og lydbølger.

Overmenneskelig Vokal Udholdenhed: Hans stemmebånd er utroligt stærkt, så han kan producere lyd, (eks gennem skrigende konstant i timevis ad gangen), men det svækker hans stemme meget, og kan give bagslag, enten via bevidstløshed eller koma.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Talenter: Syng, Tegne og sine evner for det paranomale. Dvs. Han kan snakke, se og høre de døde.
Svagheder: Han er rigig dårlig til forelskelse. Han mener ikke at han har brug for det efter at hans forældre blev dræbt.
Interesser: Sine talenter
Drømme/ønsker: Han ønsker inderligt at han kommer til at se sine forældre i levende live igen, og sin søster.
Elsker: Han elsker sine talenter. Der er ikke noget mere han holder af.
Hader: At der bliver snakket om hans forældre
Barndom: James har haft den perfekte barndom lige til hans forældre blev dræbt. Han kan intet huske fra da han var 13 og ned efter. Da han blev slået omkuld og de troede han var dum. Han har haft hukommelsestab lige siden den gang.
Fortid frem til nu: Han kan ikke huske noget helt nede fra da han var lille. Han kan huske den dag hans forældre blev slået ihjel. Han ved ikke hvem det var eller hvorfor de gjorde det.
Han har en søster som forsvandt efter de blev dræbt. Han ha aldrig set hende siden. Han kender kun hendes navn og hvor gammel hun er. (Jocelyn Lavaron 27 år) I flere år har han prøvet at lede efter hende men har givet op.
Da deres forældre blev dræbt var James 13 og Jocelyn var 15 hun kan huske mere end ham da hun gemte sig og han blev slået i hovedet. Man har troet at han var død da han blødte fra hovdeet med det gjorde han ikke. Endnu en gang prøver han at lede efter sin søster men har opgivet håbet igen.
Han har holdt sig mest i skjul for at glemme sorgen men lige meget hvad har han ikke kunne glemme den og er nu begyndt at komme vidre i livet.
Værste minde: Da hans forældre blev dræbt
Bedste minde: Hans bedste minde har været da han opdagede at han kunne snakke med sine forældre og andre mennesker.
Barndomshjem: Han har for det meste klaret sig selv. Men jo ældre han er blevet jo mere er han flyttet længere væk fra det Nordlige Krystalland.
Familie: Døde: Far, Mor, Lillesøster og lillebror.
Levende: En storesøster som han ikke har set siden deres forældre blev slået ihjel.
Nuværende levested: Lige nu bor han lidt ude for byen men lidt henne ved skoven.
Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 4
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 10
Evner: Rør folk og de kan se ånder til han ikke er i beryring af dem mere, og Audiokinese. Talent: Han kan se, tale og føle ånder.