JamesJames
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 37

Status: Søger tråde
Godkendt: 09.02.2009
Antal posts: 570
Skaber: Fnuggie

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: James Lavaron
Kaldet: James
Køn: Mand
Alder: 37
Fødselsdag: 5/8
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Har ingen, er begyndte at holde op med at tro.
Erhverv: Intet, arbejder hvor han kan hvis han gider
Nuværende levested: Hvor han kan få husly
Race: Engel
Uddybende om race: James er menneske

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Kort hår lidt pjusket
Øjenfarve: 1 øje hvidt, 1 øje rødt
Kropsbygning: Spinkel
Hverdagstøj: Hvad der nu lige passer ind til arbejdsbrug. For det meste sort jakke og rød trøje
Ar, permanente skader, el.lign.: Mærke på brystet efter hans genfødsel. Et minde han bære men ikke er meget for at vise frem. Mærket er af en rød rose hvor bladene falder af
Særlige kendetegn: Det genkendelige røde hår, øjnene

Den rødhåret Engel er på normal vis ikke svær at genkende. Med de specielle øjne gør at han er nemt at genkende sammen med det røde hår. Under sin forvandling fra menneske til Engel har han ikke ændret sig det helt store. Han har fået nogle nye ting så som sine øjne som bliver brugt i forhold til hans evne Empathy. (Se under magiske evne)
Den ellers lyse hud han render rundt med kan gå for at være en vampyr men det er han langt fra. Han kan gå i sollys.

Magi

Magisk evne (1): Empathy:
Denne evne indebære at han kan mærke andres følelser på sig selv. Det er ikke kun mennesker han kan mærke men også dyrs følelser. Han empati dækker over mange ting, men han kan slet ikke styre den. Som Empath bruger han sine øjne og det er grunden til at han har to forskellige øjenfarver. Empathy er ikke en kamp evne magi og den bliver udelukkende brugt som en distrahering eller en hjælp.

Dyre empati:[/i] Kan mærke og føle andre dyrs følelser og forstå hvad de vil

Healing empati:[/i] Kan heale følelser. Her af hvis nogle er kede af det kan han fjerne følelsen men aldrig fjerne tankerne. Det er en følelses healing der bliver healet. Han vil aldrig kunne heal deres tanke gang.

Åndeligt Empati:[/i] Da han kan se og tale med ånder, har han lært at mestre hvad det vil sige at være en åndelig guide i livet til de døde.

Frem mane kugler:[/i] Ud fra andres følelser kan han frem mane en kugle af energi, alt efter hvilken følelse modparten har kuglen også en farve. Kuglen kan ikke gøre så meget skade da den er fyldt med følelser, og modparten ville kunne mærke en ekstra meget af denne følelse når kuglen rammer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Audiokinese: Note!: Det er kun én evne, den kan bare bruges på flere måder.
James har evnen til at skabe forskellige lydbølger gennem en kombineret indsats fra hans stemmebånd og hans lydmæssige evner, som kun kan bruges sammen med de lyde, han producerer.
Herunder er nogle eksempler på hvad han kan gøre med disse lydbølger.

Skrig: James kan bruge sit stemmebånd til at vibrere over et stort område af frekvenser og producere en mængde på forsvarlig lige op til mindst 140 decibel. James har således muligheden for at smadre solide objekter med sin audiokinese.


Sonar: Han kan bruge hans audiokinetiske beføjelser som en form for sonar. Ved at udsende en præcis, ren tone og lytte til de tilbagevendende lyde, kan han vurdere sine omgivelser i total mørke.
Forstærkning af lyd: Kan forstærke lyd bærende bølger og derved tillader han at høre, samtaler eller støj fra langt væk.

Lyd immunitet: James hørelse og balance ikke er påvirket af konsekvenserne af hans skrig og lydbølger.

Overmenneskelig Vokal Udholdenhed: Hans stemmebånd er utroligt stærkt, så han kan producere lyd, (eks gennem skrigende konstant i timevis ad gangen), men det svækker hans stemme meget, og kan give bagslag, enten via bevidstløshed eller koma.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Syng, Tegne og sine evner for det paranomale.

Svagheder:
Marad er desværre blevet hans størst svaghed i og med det var hans første kærlighed.
Kamp: Han har ingen kampteknik what so ever. Han er utrolig dårlig til at håndtere våben.
Ikke at vide hvorfor han ikke er død
Kan ikke finde ud af sin nye evne
Kan mærke for mange følelser hele tiden hvilket smerter ham
At stole på folk

Styrker:
Han er glad for sin magi
Sine talenter
Styrken i at se tingene til noget positivt

Drømme/ønsker: Han ønsker inderligt at han kommer til at se sine forældre i levende live igen. At han en dag vil finde den han skal leve med resten af sit liv

Elsker: Sine evner, Det at han kan synge

Hader: Han hader at han ikke er død, han forstår ikke hvorfor han skulle overleve og blive engel. Tankerne om hans ”gamle” liv er et liv han ikke vil tænke på, om det så er på godt eller ondt.

Generalt set er James en meget sød gut der kun ser det bedste i folk. Han er ikke så god til at skilne det onde fra det gode. Han er meget sort hvid i forhold til at skulle se folk som de er. For ham er der noget godt i alle der står foran ham. Han har ikke behov for at blive fortalt hvem personer er. Han har talenter som han bruger flittigt, og han elsker at sidde for sig selv og klare dagligdagen som den skal klares. Han er meget arbejdsdygtig og vil gerne arbejde der hvor der er behov for det. Han klare sig med at de få krystaller han har og kan få dem til at strække sig langt hvis han virkelig ønsker det. Han er lidt for god til at give sig ud i noget nyt, da han rigtig gerne vil lære. Han har aldrig forstået det at være i kamp, da dette er noget han ikke har kunne før i tiden på grund af sine led. Dette er noget han dog gerne vil lære på et tidspunkt, og han håber da at finde en lærer mester på et tidspunkt der kan give ham den mulighed. Efter at han har haft fundet en kærlighed vil han gerne have mere af det, men han er usikker på om han kan stole på folk efter hvad han har været igennem

Baggrundshistorie

Barndom: James har haft den perfekte barndom lige til hans forældre blev dræbt. Han kan intet huske fra da han var 13 og ned efter. Da han blev slået omkuld og de troede han var dum. Han har haft hukommelsestab lige siden den gang. Fortid frem til nu: Han kan ikke huske noget helt nede fra da han var lille. Han kan huske den dag hans forældre blev slået ihjel. Han ved ikke hvem det var eller hvorfor de gjorde det. Han har en søster som forsvandt efter de blev dræbt. Han ha aldrig set hende siden. Han kender kun hendes navn og hvor gammel hun er. (Jocelyn Lavaron 27 år) I flere år har han prøvet at lede efter hende men har givet op. Da deres forældre blev dræbt var James 13 og Jocelyn var 15 hun kan huske mere end ham da hun gemte sig og han blev slået i hovedet. Man har troet at han var død da han blødte fra hovdeet med det gjorde han ikke. Endnu en gang prøver han at lede efter sin søster men har opgivet håbet igen. Han har holdt sig mest i skjul for at glemme sorgen men lige meget hvad har han ikke kunne glemme den og er nu begyndt at komme vidre i livet.
Livet har gået sin gang for den ellers noget ældre James. Han har holdt sig mest i ro og bare ventet på at noget skulle ske i hans liv. Han havde det desværre med at forsvinde væk uden at sige farvel hvis noget blev for godt for ham. Han mener ikke selv at han har behov for at bringe sig videre i verden med noget godt. Det var lige indtil han mødte Marad. Der ændrede alt sig til det bedre, eller det troede han.
Alt viste sig at være snyd og bedrag og han måtte atter en gang bevæge sig ud i verden for at finde en mening med hans liv. Efter at have været væk et halvt års tid vandrede han tilbage til Marad og fandt Thanos. Det var noget han aldrig skulle have gjort da han blev slået ihejl af Thanos.

Efter at have været død i noget tid kom han aldrig videre i sit dødelige liv. Isari eller hvem det end måtte være forbarmede sig over ham. Han havde haft et hårdt liv og dette skulle belønes til noget godt. Han genopstod som Engel hvilket han ikke kan forstå eller ved hvorfor. Han ved ikke hvad det ville sige at være engle, og han håber på at der en dag vil være nogen der kan forklare ham det. Han håber sådan set på at den der har forbarmet sig over ham har gjort noget godt for ham. Han er blevet helbredt for sine svage led, og har nu stærke led som så mange andre. Det eneste der er tilbage af hans gamle liv er hans minder. Ved hans genopstandelse har han fået et brændemærke på brystet af en rose hvor bladende falder af. Det er til et minde af hans genfødsel og hvad han har været igennem
Værste minde: Da hans forældre blev dræbt
Bedste minde: Hans bedste minde har været da han opdagede at han kunne snakke med sine forældre og andre mennesker. & den dag han mødte Marad
Barndomshjem: Han har for det meste klaret sig selv. Men jo ældre han er blevet jo mere er han flyttet længere væk fra det Nordlige Krystalland.

Vigtige ting der er sket i hans liv:
I en alder af 25 møder han Jocelyn igen, hun er desværre inde i en sekt der gør at hun snakker med sig selv. Hun kan ikke forklare hvad det er da hun ikke må. Der efter forsvinder Jocelyn fra hans liv igen han er nået til det punkt at han har opgivet at lede efter Jocelyn da han ikke kan have en familie mere.
I en alder af 35 dukke Miranda op en fuldmånes aften, det resultere i at han bliver bidt og bliver forvandlet til en varulv.
I en alder af 36 møder han Marad som for første gang sender noget kærlighed i hans retning. Han vil gøre alt for Marad. Marad vil gøre James rask ved ikke at være varulv mere, hvilket James sætter meget pris på, og han nyder at være i selvskab med Marad. Marad fortæller dog at han har løjet over for ham og at han ikke kan blive rask fra varulve forbandelsen. Han bliver sur på Marad og forsvinder fra Marads mansion for at drage væk præcis som han har gjort så mange gange før.
I den tid han har været væk fra Marad søger han selvskab hos andre mænd, hvilket koster ham dyrt da han kun ligger op til ting og aldrig gør det videre da han har Marad i tankerne. Det resultere i at Valtor kidnapper ham og voldtager ham på det groveste.
Efter at være sluppet ud af Valtor's klør støder han ind i flere andre personer som både voldtager og torturere ham meget. Det resultere i at han på ingen måde holder sig til at kunne stole på folk. Det gør for ondt på ham at han ikke kan stole på folk. Men han kender jo ikke til andet inden for det sidste halve år.
I en alder af 37 dør James ved Thanos hånd


Familie: Døde: Far, Mor, Lillesøster og lillebror.
Levende: En storesøster som han ikke har set siden deres forældre blev slået ihjel.

Andet

[img]https://www.pinterest.dk/pin/643522234239122814/?nic=1 [/img]
Disse lidt specielle vinger er normalt hvide, men da han er empath kan de skifte farve da følelserne går igennem hele kroppen på ham. Vingerne er en del af ham og hans evne.


Ham selv med brændemærket han helst ikke vil vise frem da det vækker for mange følelser i ham

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat