Ray XulforRay Xulfor
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 27

Status: Arkiveret
Godkendt: 19.01.2009
Antal posts: 623
Skaber: Alwyn

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ray Eric Xulfor
Kaldet: Rex, våben, tåbe, Xulfor, Rick
Køn: Mand
Alder: 27
Fødselsdag: 29 februar
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Han tror ikke rigtig på noget. Han tror på fred.
Erhverv:
Race: Menneske

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 81 kg
Hudfarve: Bleg, grålig.
Hårfarve: Lyst gråt næsten hvidt. Med alderen liver det mørkere.
Hårstil: Kort og ufriseret.
Øjenfarve: Hans øjne er mørke, med 3 ringe indeni. 2 af ringene har takker inden i sig. Imellem ringene er der hvidt.
Kropsbygning: Veltrænet.
Hverdagstøj: Han bærer mørkegrå tunika eller en vest i samme farve. Om livet har han spændt et tykt læderbælte, hvori han har et sværd. Grå bukser og høje støvler af stærkt mørkt læder. Denne beklædning bæres dog kun, hvis dette står skrevet i indlægget. Ellers bæres en mørkegrå jakke og en simpel hvid skjorte.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har 2 ar i ansigtet. Et henover næsen og øjnene og et henover sit højre øje.
Særlige kendetegn: Han har et brændemærke på venstre overarm (Samsons mærke) samt et K i panden (Kyoshiros mærke).

Magi

Magisk evne (1): Forvandling: Han kan forvandle sig til et våben. Alt efter hvem brugeren af våbenet er, skifter våbnet. Det kan være en kølle for den ene, et sværd for den anden, en bue for den trejde osv. Derudover kan han halv-forvandle sig, så han f.eks. kan forvandle armen fra albuen og ned til en sværd klinge o. lign. Han kan også benytte denne halv-forvandling til en form for beskyttelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Forøget Styrke: Når en person bruger ham som våben, kan han fordoble dennes fysiske styrke. (Denne evne virker ikke når Rex benytter sig selv som våben (halv forvandling)) Bemærk at denne evne altså ikke virker på andre end personen, som benytter sig af våben-Rex.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter: Han er intelligent og smart. Han er en dygtig rytter og en dygtig historie fortæller. Derudover er han loyal og ærlig overfor andre mennesker. Han er hurtigtænkende og er god til at udnytte sine omgivelser til egen fordel. Derudover er han stærk og let på tå og han er hurtig til at lære sin modstander at kende.
Svagheder: Han kan ikke svømme, da han synker grundet sin evne. Han er bange for højder og fart. Og så er han bange for at miste dem han holder af.
Interesser: Han interesserer sig for bøger og viden. Han interesserer sig derudover for mad og penge, dels fordi rigdom aldrig rigtig har været i hans hænder, og dels fordi det er en essentiel del, i et godt liv. Han interesserer sig også for mennesker, deres natur og deres anatomi - hvilket ikke er en god ting, når han først får sat kniven i kødet på en anden, så springer syglige idéer op i hovedet på ham.
Drømme/ønsker: At kunne slå sig ned med sin elskede, og leve det søde, rolige familieliv.
Elsker: Han værdsætter alt i livet, og holder af at lære. Men når det kommer til at elske, så er friheden, retfærdigheden og Yang de eneste tre ting, som springer ham i hjertet.
Hader: Han hader snyd, svindel og bedrag. Han går jo meget ind for at folk siger sandheden og holder hvad de lover.
Andet omkring personlighed: Han er meget indlukket og han er svær at komme i kontakt med. Det tager lang tid for ham at stole på folk. Han er dog let at få til at tro på ting. Meget godtroende, dette kommer af hans lyst til at lære nye ting.

Baggrundshistorie

b]Barndom:[/b] Hans barndom var fin. Han havde dog ikke så mange venner, men dem han havde holdt han nær. De fleste var bange for Rex, da han var anderledes. Hans magi var nyttesløs og hans øjne var anderledes. Hans hud var grålig og hans hår hvidt. Han var meget anderledes fra andre børn. Han var dog altid venlig og flink overfor alle, selvom han ikke altid blev behandlet på samme måde.
Fortid frem til nu: Rex forlod sin lille by for at komme ud i verden og opleve storbyen og alt andet. Han ville gerne vide om der var mere i livet end at bo i sin "lille verden", mod nord. Han drog til Krystallandet for at finde en familie. Skabe sin egen familie. Derudover ville han opleve livet og prøve at få sig en fremtid. Måske endda en fremtidsdrøm.
Da han drog igennem landet kom han til mange byer, hvor folk udnyttede hans magiske kræfter. Han blev bortført af adelsmænd og krigere, bander og tyve. Han blev købt og solgt som en slave, men flygtede hver gang. Det knuste hans hjerte at han blev udnyttet på den måde. Han frygtede sin fremtid i de større byer, hvis dette var den behandling han fik. Han var bange for hvad han ville møde på sin færd, men han måtte indse, at med den magi han indebar, så var han et vigtigt objekt for krig og fred. Han kunne aldrig forsvare sig og tog meget skade fra hver kamp og fik mange ar igennem tiden. I takt med at Rex dog lærte at mestre sine evner, begyndte hans selvtillid dog også at vokse. Igennem tiden har han mødt mange personer, som har sat deres præg på det førhen så stille sind:
Samson har tilført vold og had, Kyoshiro har tilført forvirring og vrede, Leara har tilført fornuft, overlevelseslyst og en nyfunden nysgerrighed, Yang har lært ham om kærlighed og godhed, Morgoth har vist ham hvordan mørket ser ud og så videre og et cetera.

Efter et års tid i det gyselige "middelland", som han kalder det, drog Ray tilbage til norden, for at søge sin familie. Han blev blandt venner og bekendte i et halvt års tid, men ved savnet af sin elskede, fandt han sig nødsaget til at vende tilbage, for at bede om hendes hånd i ægteskab.

Værste minder: Da han blev brændemærket af Samson og Kyoshiro, da han blev forvandlet til et hav-væsen af dybhavdskvinden Isis.
Bedste minder: Da han blev genforenet med Yang, efter et halvt års adskillelse.
Barndomshjem: En lille by mod Nord, i de kolde bjerge.

Familie: Han har en moder og fader. Han har mange søskende, fætre, kusiner, onkler og tanter. Stor familie...
Nuværende levested: Han bor til tider på Samsons borg, men ellers har han faktisk eget hus.

Andet

Civilstatus: Trolovet

Magisk evne (3): Enchantment: Når man bruger våbnet, kan man benytte sig af elektricitetiske evner. Så som skyde lyn ud af klingen, eller tordenpile fra buen osv. Bemærk at denne evne altså ikke virker på andre end personen, som benytter sig af våben-Rex.
Dygtighed til at kontrollere sin tredje evne: 10

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 0
Kampteknik: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Kløgt: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 0
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat