Uzuri XileUzuri Xile
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Varulv
Alder: 19

Status: Inaktiv
Godkendt: 07.01.2009
Antal posts: 223
Skaber: Uzuri

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Uzuri Kinte
Kaldet: Zuri
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 4/3
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Intet troende.
Erhverv:
Race: Varulv

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 50 kg
Hun har lyseblå øjne, men en sort kant om øjnene - kul. Hun har for det meste en masse tørklæder og en masse forskellige ting på, så hun ikke bliver udsat for sollys, men når hun er hjemme - hendes vinduer er selvfølgelig dækket af gardiner - har hun tit en mørk kjole på. Hendes hår er helt sort og, normalt, uldet og meget tit vådt. Hun er meget slank.

Magi

Magisk evne (1): Alt vejr..
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Hun kan læse folks største håb og frygt. Hun kan ikke selv bestemme hvem hun gør det ved.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Uzuri er et afrikansk navn der betyder Skønhed og Uzuri er da også meget køn, men hvis du siger det til hende, kan hun godt finde på at med vilje forvandle sig og angribe dig. Hun gider ikke have at folk komplimentere hende, men lige modsat skal de heller ikke sige noget dårligt om hende. Hun er lidt besynderlig, men det hører nok også lidt med til det hun har oplevet. Hun vil ikke skade nogen, men hun tror da på selvforsvar. Desuden elsker hun regn og mørke skyer
Stærke sider: Hun er rimelig stærk. Både psygisk og fysisk. Hvis hun sætter sig noget for, så gør hun det - det måske også lidt en svag side. Hun er rigtig god til at male.
Svage sider: Hun vil gøre, næsten, alt for at komme uden om vold. Både for andre, men nok også en del mod sig selv. Hun har ikke en særlig god rytmesans, nok fordi hun aldrig har hørt en tone i livet. Desuden vil hun ikke tale om hendes familie.

Baggrundshistorie

Uzuri blev født i en kælder hos en forsker. Hendes forældre var blevet dræbt på stedet, et par sekunder efter hun var blevet født. Uzuri og hendes to år ældre storebror voksede op hos et forskerpar, der havde sat deres lid til videnskab og udvikling. I de første ti år, skete der ingenting med dem og de levede lykkeligt, uvidende om at deres såkaldte 'forældre' egentlig var dem der havde dræbt deres rigtige forældre. Nogle måneder efter Uzuri var fyldt ti, bar nysgerrigheden over med hende og hun gik ned i den kælder, som de ellers var blevet forbudt fra. Der var fyldt med reagensglas og sprøjter og sådanne ting. I midten af lokalet var et bord, hvor hendes 'forældre' stod ved. På bordet var en form for ulv. Hun var ikke sikker, men den så meget menneskelig ud, plus så var den ligeså stor som et menneske. Hun gættede på at den var en varulv, mens hun stod og så på det bedøvede monster. Der var ikke fuldmåne, så hun gættede også på at den havde fået noget, så den forblev varulv. Hendes 'far' var igang med at tage en dna - test eller hvad det nu var. I samme øjeblik så hendes 'mor' hende. "Perfekt!" Sagde hun, overraskende nok for Uzuri. Hurtigt havde moren fanget hende og spændt hende fast til et andet bord, der var henne i et hjørne. Da Uzuri stadig bare var et barn, havde hun overhovedet ikke kræfter til at komme fri, så selvom hun vred og sled så kunne hun ikke komme fri. Kort efter så hun hendes 'far' komme hen med en sprøjte. Hun fik en masse sprøjter, med omkring en halv dags mellemrum. Hun kastede op og havde det dårigt hele tiden, men efter de var stoppet begyndte hun at få det bedre. Ligeså snart hun havde det godt nok, til at hun kunne gå, uden at kaste op prøvede hun at flygte. Men da hun kom ud i solen, forvandlede hun sig til en varulv. Hun blev til sig selv et par timer efter, men havde nået at ødelægge rigtig meget, så hun lovede sig selv at hun ikke ville gå ud igen. Hun holdte sig væk fra forældrene, selvom de opførte sig helt normalt igen og brugte lang tid, på at sy og sy og sy. Hun fik syet omkring 10 dragter, som dækkede hende uldstændig. Der var kun et lille hul til øjnene. Hun var helt færdig og havde smuglet nok mad og sådan noget, da hun var 18. Så pakkede hun det hele og flygtede. Hun følte sig lidt skyldig, over ikke at tage hendes storebror med men hun vidste at det ville tage meget lang tid, før hun så kunne flygte, for han var nede i kælderen. Hun flygtede og flygtede, indtil hun kom ind i byen. Hun havde hele tiden, kunnet lide at male og begyndte at leve af det indtil hun pludselig havde råd til et sted at bo. Nu bor hun i beboelsessteder, selvom hun har en del problemer med penge.
Barndomshjem: Højt oppe mod nord i et stort hus, med mange etager.

Familie: Far - død og Mor - død. En storebror - ved ikke hvor han er.
Nuværende levested:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 0
Kampteknik: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Kløgt: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 0
Chakra: 0


Uzuri Kinte
Bliver varulv når hun er udsat for dagslys.
IFØRT EN MASSE TØRKLÆDER OG TØJ, SÅ HUN ER HELT DÆKKET.
Billede af Crazy_Ninja_Of_Doom
Avatar lavet af OktayBingol
http://melpose.myminicity.com

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat