Cennetianne Kildrian

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 03.09.2008

Antal posts: 168

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cennetianne Kildrian
Kaldet: Cennet - Udtales Sennet
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 12/6
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Alidriotisme
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - I en lille hytte i paradisskoven.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 152 cm
Vægt: 46 kg
Hudfarve: Let solbrun
Hårfarve: Orange.
Hårstil: Kedeligt hænge hår.
Øjenfarve: Orange – Let røde.
Kropsbygning: Hun er slank, let spinkel.
Hverdagstøj: For det meste, en let, løs blomstret kjole, med tynde stropper. Tit noget gult/orange og altid med mønster.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et 2 cm. Stort ar, under foden, fra et glasskår.
Særlige kendetegn: Hendes øjenfarve.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan gå i en trance, og så bevæge sig ud af sin krop, så hun kan gå rundt omkring, uden folk kan se hende. Det tærer dog meget på hendes kræfter, så hun gør det ikke så tit.
Desuden kan hun kun gå op til 20 m. væk fra sin krop.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Hun er meget ’begavet’ når det kommer til ’urtebrug’ og alkymi og sådanne ting. Ved ikke om det kan betegnes som en evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: At lave mad og brygge..
Svagheder: Når hun har brugt sin første evne, er hun meget svag og har svært ved at stå op. Hun har meget svært ved at gøre nogen ondt, selvom de måske fortjener det. Hun er desuden meget sær – så der er ikke mange der vil snakke med hende.
Interesser: At brygge og lave mad.
Drømme/ønsker: Hun vil meget gerne have en familie, men hun kan ikke lide at komme tæt på folk. Og hun vil også gerne finde ud af hvorfor hun kan gå ud af hendes krop på den måde, da hun ikke har arvet det fra hendes forældre..
Elsker: Hendes rotte. At brygge.
Hader: Onde mennesker
Andet omkring personlighed: Hun er meget sær, og uforudseelig. Og hun kan ikke lide forpligtelser, da hun fik tæsk som barn, fordi hun ikke altid kunne overholde, hendes forpligtelser.

Baggrundshistorie

Barndom: Cennets far var meget streng og ville helst have haft en dreng. Han behandlede derfor Cennet som en dreng. Hun fik lov til at muge ud ved hestene, køerne, grisene. Give alle dyrene mad og skulle hjælpe med at bygge en masse underlige ting. Samtidig, havde Cennets mor, rengøringsvanvid og Cennet skulle hele tiden hjælpe med at vaske tøj, gøre rent, og fordi at hendes mor ikke havde tid, lave mad til hele familien på 7. Desuden skulle Cennet også passe alle hendes 6 søstre, hvor 3 af dem, var så små, at de stadig brugte ble. Cennet kunne derfor ikke nå alle de ting hun skulle, så hendes far slog hende tit. Hver gang Cennet blev slået, gik hun ud af sin krop, så kunne hun ikke mærke det, før hun kom tilbage til kroppen.
Fortid frem til nu: Da Cennet blev 15, mødte hun en dreng, som hun begyndte at kunne lide, men da hun fortalte det til ham, begyndte han at grine af hende og sagde at han aldrig ville være sammen med en som hende. Cennet begyndte da, at brygge og sådanne ting og blev meget sær. Hver gang, før hun blev slået, drak hun en drik, der gjorde hende helt følelsesløs. Det gjorde dog, hendes far mistænksom at hun ikke græd eller skreg, eller overhovedet ikke sagde noget, når han slog. Så en dag, kom han ind på hendes lille rum og blev meget forskrækket. Der var urter over det hele og små glas, fyldt med underlig substans. Han smed hende ud og sagde at hun var død for dem nu. Cennet var fra det punkt alene. Hun fandt dog en lille forladt hytte, midt i paradisskoven, og der slog hun sig ned. Der var 2 værelser og i det ene, byggede hun en lille skorsten og under den, byggede hun en form for indendørs bålplads. Der byggede hun et stativ, hvor hun hang en stor gryde, som hun havde købt, mens hun stadig boede hjemme. Hun byggede også to hylder, hvor hun satte alle hendes små flasker med færdige drikke og ingredienser til nye drikke. I det andet værelse, byggede hun en lille seng – meget primitiv. Og der sov hun. Hun havde ikke noget køkken, men brugte hendes ’bålplads’ til at stege og koge mad på. Udenfor, lavede hun en lille urtehave til hendes urter og planter. Det tog hende 5 år at bygge dette lille hus. Da hun var færdig, begyndte hun at lede efter et job og hun fandt faktisk også et. Hun blev køkkenpige. Men efter 3 år, blev hun fyret, fordi at hun var kommet 5 min. For sent.
Værste minde: Hver gang hun blev slået og da hun fortalte om hendes forelskelse til drengen.
Bedste minde: Da hun fik sit eget hus og ikke blev slået mere.
Barndomshjem: I byen – i beboelses kvarteret.

Familie: Mor – Far – 6 små søstre. Alle levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


Lavet af OktayBingol
Spørg Cennet
Lettere alkoholiker
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 9