Tavis Dimitri

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 01.08.2008

Antal posts: 20

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Tavis Dimitri
Kaldet: Tavis, Tavs, Dimitris knægt, Klovfod.
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 3. August
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro:
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - På selvsamme bondegård som han blev født.
Race: Satyr

Udseende

Højde: 167 cm
Vægt: 58 kg
Hudfarve: Temmelig lys, da han er født i de nordlige bjerge. Har dog et fint skær af pink.
Hårfarve: Ret mørkebrun, en mahogniagtig farve, med svage striber i. Hans pels er få nuancer lysere.
Hårstil: Ofte lidt længere end de ældre i familien finder ’anstændigt’, og går til omtrent midt på halsen. Så meget som muligt er samlet i en strid hestehale i baghovedet, mens resten konstant må stryges væk fra øjnene.
Øjenfarve: Lysegrå
Kropsbygning: Normal, fuldkommen normal.
Hverdagstøj: Tavis iklæder sig normalt en ulden, halstørklædeagtig kappe, som dækker skuldre og hals, og som har en smart hætte til regnvejr. Under denne har han en brun linnedsskjorte, og en mønstret sweater af uld. Hans knæbukser er en lidt mørkere brun end skjorten, og af samme materiale. Resten af hans ben, ned til lidt over klovene, er bundet ind i bandager for at undgå kulde og slid. Desuden har han et lille sværd hængende i et læderskaft ved sin side, og en hyrdestok enten i hånden eller spændt over ryggen.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et lille ar på hoften efter at blive stanget af en vædder, men ellers ikke.
Særlige kendetegn: Det at han er halv ged springer temmelig hurtigt i øjnene, især dyreørerne og de små, mørke horn i panden er karakteristiske. Ud over dette, har han en ualmindelig pæn hud, et følge af at indånde den friske bjerglugt og bade i isende kildevand. Desuden er han ret lille af sin alder, og går rundt i temmelig mange lag tøj.

Magi

Magisk evne (1): Har mulighed for at forstærke sine sanser, én af gangen. For eksempel kan han, hvis nødvendigt, forstærke sin lugtesans, så han kan lugte 100 gange bedre end normalt (hvis fuldt kontrolleret). Det tærer dog godt på hans energi, og han kan kun holde evnen i højst en 10-15 minutter af gangen.
Han kan forstærke alle 5 sanser, Lugtesans, Synssans, Høresans, Smagssans og Følesans, plus hans hurtighed og hans evne til at hoppe højt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Endnu uopdaget
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Grundet sin livsstil er Tavis vant til at gå. At gå længe og langt, så det er klart at han har en god udholdenhed. Desuden giver de lange dage i bjergene ham mulighed for at digte en masse, så satyren har et smukt og poetisk skrivesprog, og er meget fantasifuld. Han er desuden god til at finde detaljer, og kan nemt finde sjældne planter og forstenede dyr.
Svagheder: Tavis er ikke god til ting der går ham i mod. Han vil gerne have ret hele tiden, og argumenterer hårdnakket for sin sag. Desuden bliver han vældig irritabel hvis folk forstyrrer ham når han digter, eller bare lader tankerne fare.
Interesser: Det løber i familien at interessere sig for landbrug og dyr, så selvfølgelig bruger Tavis meget tid på dette emne. Men han interesserer sig dog også gevaldigt for digtning og historier, hvilket har fået det meste af den mandlige side af familien til at kalde ham en tøs. Fordi han har boet hele sit liv hos familien i bjergene, er han også meget optaget af verden udenfor, og vil gerne rejse rundt i verden før det er for sent.
Drømme/ønsker: Mest af alt drømmer han om at rejse til fjerne egne, væk fra familieboet i bjergene, ud at opleve fantastiske eventyr, redde skønjomfruer fra drager og monstre, generelt alt hvad man læser om i eventyr. Men en del af ham ønsker dog også blot at slå sig ned med en sød tøs som forældrene er i færd med at finde, stifte familie og fortsætte med at opdrætte får.
Elsker: Sine får, sin familie, eventyr og digte, delvist at gå rundt i bjergenes stilhed, verden udenfor, gullasch med lidt mjød, sin hund Damon og sin hest Gertruda.
Hader: Ulve, røvere og voldsmænd, mørkets undersåtter, somme dage at gå rundt helt alene i bjergene, roer og æbler.
Andet omkring personlighed: Tavis er temmelig udadvendt når det slår ham – og når der rent faktisk er nogle at tale med. Ellers har han egentlig meget god humoristisk sans, bare når det ikke er møntet på hans principper.

Baggrundshistorie

Barndom: Tavis voksede op i en stor familie. En rigtig flok bønder i bjergene, med fire generationer samlet i et relativt lille hus. Som den næstyngste af 5 brødre og en enkelt søster, kunne Tavis ofte føle sig lidt overset, især midt i postyret med at få fodret både dyrene og olde- og bedsteforældre. Allerede i en tidlig alder af 5 måtte Tavis hjælpe med arbejdet, først med at fodre geden og kvæget, siden malke de mange dyr, og som 8-årig blev han for første gang sendt ud på bjergsiderne som fårehyrde. Han var dog ikke helt alene, familiens fårehund Damon kom også med på arbejde, og blev snart Tavis’ bedste ven.
Fortid frem til nu: Så alt i alt havde Tavis en rolig og tryg barndom, uden alt for mange overraskelser. I de lange dage i bjergene begyndte satyren snart at digte, snart at samle på alle mulige små finurligheder. Dette fik hurtigt de 5 brødre til, sammen med deres far, at drille Tavis ikke så lidt med hans – efter deres mening – feminine vaner. Selv den yngre søster fniste af ham i smug. Kun oldefaren syntes Tavis forstod ham, og den gamle mand fortalte ham snart hvordan han selv havde været en stor poet i sine unge dage. Dette opløftede straks den 12-årige dreng, og han gik glad ud i marken igen, til trods for alle drillerier. Som 15-årig gav Tavis dog sine ældre brødre tørt på, da han som den eneste af børnene fik foræret en sjælden form for enhjørning med to horn. En smuk, brunspættet, robust lille hoppe med lang, lys man. Han blev straks forelsket i den stædige tøs, og navngav hende Gertruda – ”Styrke”.
Og sådan gik livet, ud tidligt om morgenen med fårene, tilbage om aftenen, og en sjælden gang ned til kroen for lidt mjød. Da han fyldte 17 bekendtgjorde forældrene at de var i færd med at finde en pige til ham, efter at den sidste af de 5 andre brødre var blevet forlovet. Dette rørte dog ikke Tavis dybt, og han fortsatte sit liv.
Værste minde: En dag da han var ude at lege med sine søskende, bestemte de sig for sjov at skubbe ham ned i en udtørret brønd. Han kom ikke til skade, men det tog timer før det lykkedes ham at komme op, og til den tid var de andre for længst borte.
Bedste minde: Nok den dag han fik Gertruda, men Damon var også et lykkeligt møde.
Barndomshjem: En bondegård i bjergene nær Tusmørkedalen.

Familie: Mor Anna – 49 år. Far Ikain – 55 år. Bror Ensio – 30 år. Bror Ryker – 27 år. Bror Hakim – 26 år. Bror Alen – 25 år. Bror Anuj – 22 år. Søster Seraphina – 15 år. Oldefar Lon – 99 år. Bedstemor Dairine – 74 år. Bedstefar Leon – 78 år.
Oldemor Vedara – død i en alder af 96

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

~Tavis Dimitri

Jeg er gedebukkeknægten der vandrer i de evige bjerge med mine får.
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Alianne_ , Mong
Lige nu: 2 | I dag: 7