Log ind Opret bruger


Antal posts: 343
Oprettet: 30.08.2007
Status: Inaktiv
Skaber: Illusiane

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: RT-Arkiv
Mest aktive emne: Shak's Rum
Fulde navn: Contraire Yang Jaguleres
Kaldet: Yang
Alder: 20 år
Fødselsdag: d. 16. september
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Kile tilbeder. Dog har hun svært ved at fastholde traditionerne ved troen, da hendes levevis ikke tillader det. For det meste opretholder hun sin tro ved at tænde et lys nu og da, samt at bede en stille bøn for sin familie før sengetid.
Erhverv:
Race: Menneske
Højde: 165 cm
Vægt: 56 kg
Hudfarve: Bleg, dog med en anelse glød. Hun rødmer tit, men rødmen er kun koncentreret omkring kinderne.
Hårfarve: Ravnsort
Hårstil: Hun har hår til smidt på ryggen, der bølger i et naturligt fald. Det sidder som regelt løst, men til fine arrangementer sætter hun det op.
Øjenfarve: Mørke, dybe øjne
Kropsbygning: Spinkel i knoglerne, men med mange muskler, og en del kvindelige former. Hun er hypermobil i ryggen, og kan derfor mange specielle ting med sin krop.
Hverdagstøj: Hendes tid på gaden krævede at hun bar løs tøj; som regel løse bukser, lærredsskjorte o.l. Efter hun har fået job og en anerkendt sttus, er hun dog begyndt at gå i mere damede klæder, som f.eks. lange kjoler og kapper. Kjolerne skifter fra tid til anden, men hun har altid sine sorte læderstøvler på, samt gode solide lærredsbukser.
Ar, permanente skader, el.lign.: Yang har et stort ar på venstre lår fra engang hun skulle lære at kæmpe med et sværd, men det er som regelt skjult af hendes tøj. Derudover har hun på venstre skulder et brændemærke der minder hende om den frygtelige tid som slave hos Samson.
Særlige kendetegn: Hun er som sagt meget smidig. Derudover er hun meget rap i kæften, og man ser hende typisk i et skænderi med en tilfældig på gaden. Hendes rødmen er som sagt koncentreret omkring kinderne.
Magisk evne (1): Hun har evnen til at forvandle sig til en lille, grå ulv. Dette er utrolig behændigt for hende hvis vinteren er kold, men ubelejligt hvis der er jægere i nærheden.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Har evnen til at gå i et med sine omgivelser som en kamæleon. Det kræver at hun lægger megen koncentration i sin evne, for at den skal virke i længere tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Talenter: Dygtig til atletik, indsmigring og løgne.
Svagheder: Utrolig dårlig til det med kærlighed. Hun kan flyve fra den ene forelskelse til den anden. Denne svaghed tog imidlertid en drejning da hun mødte Rex, som hun forelskede sig hovedkulds i. Trods mange problemer der har plaget de to, har hun holdt ved, og det siger utrolig meget om hendes kærlighed til ham. Af andre svagheder har hun tit svært ved at styre sine følelser, både vrede og sørgmodighed, og kommer hun i alvorlige problemer, har hun svært ved at forsvare sig selv.
Interesser: overlevelse, kærlighed. Derudover interesserer hun sig meget for sang og musik.
Drømme/ønsker: At se sin søster i live, siden krigen startede. Hun ønsker også at kunne leve i fred fra diverse mennesker, der kun ønsker hende ondt. Efter hendes 'reinkarnation' som ganske normal borger, er hun begyndt at drømme om familie, hus, og måske sin egen lille forretning.
Elsker: Yang elsker at sidde under stjernerne og kigge på dem, akkurat som sin søster. Hun elsker at tage sig af andre som hun holder af. Rex er blevet en af de ting der også kan sætte hendes puls i vejret- på den gode måde altså :)
Hader: Yang bryder sig ikke om onde ting. Men hun har været tvunget til at holde med de onde, og har derved vænnet sig til dem. Det berører hende ikke så meget mere. Hun har derudover opbygget et stærkt had til Samson og hans bande.
Andet omkring personlighed: Hun er meget lukket omkring sit privatliv, bortset fra når det er en person hun virkelig stoler på. For meget vin kan dog opløse denne 'evne'.
Barndom: Yang og hendes familie boede i skoven i en lille hytte indtil Yang var omkring 5 år gammel. Hende og hendes tvillingesøster Yin var så forkellige som noget kunne være; Yin var altid glad og frembusende, lyshåret og blåøjet- en klon af deres fader, mens Yang var mere mut og stille, mørkhåret og med øjne så mørke som to huler. Hun lignede sin mor, og det var også hende hun holdt sig mest til. Forældrene studerede mytologi, og havde hørt om modsætningerne Yin og Yang. Da de ikke mente at deres døtre kunne være mere forskellige, gav de dem kælenavne efter denne tro. Pigerne kom således ikke til at hedde andet, bortset fra når der vankede skideballer. Pigerne voksede op i ro og mag i det lille skovsamfund.
En sommerdag blev alt imidlertid ændret. Mørkets soldater kom til skoven, da flere fra den lille landsby havde været oprørere imod Mørkets Lord. Byen blev omringet, og der blev stukket ild til træerne og hytterne. Flere af beboerne, heriblandt Yangs moder og fader, idet de havde brugt deres viden om trosretninger imod mørket. Yang, der var krøbet i skjul under et træ, så sin moder og fader blive slæbt ud i lysningen, hvor soldaterne henrettede dem brutalt. I ren panik og forvirring flygtede den lille pige fra soldaterne og flammerne, og blev hermed også væk fra sin søster, Yin. Soldaterne indhentede hende dog, og besluttede efter at have set hendes voldsomme kamp for livet, at hun måske kunne bruges i deres træningslejr for børn og unge.
Fortid frem til nu: Yang blev optaget i denne træningslejr, hvor hun blev opdraget til at slås og være mørk i sindet. Tiden dér var præget af prygl og tæsk, samt nedgren af hendes køn. Som 16-årig flygtede hun, og mødte Samson et par år efter. I starten tilbad hun ham nærmest, hun var fascineret af hans magt og styrke, og en indbildt forelskelse trængte sig på. Hun fandt dog hurtigt ud af, at han ikke var værd at samle på, men på det tidspunkt anså Samson hende for sit eje. Det endte med at han brændemærkede hende, og hun blev derved hans slave. Men Yang opgav ikke håbet, og fortsatte sin kamp imod ham. Hendes oprør sluttede dog brat, da hun fandt ud af, at også Yin var blevet brændemærket. Hun lovede Samson sit liv, mod at han skånede Yin.
Da Samson stiftede banden Rutilus Taurus, blev Yang én af de første medlemmer. Hun blev stadig behandlet skidt, men fik i det mindste mad og et tag over hovedet. Hun blev en slags forsøger for de 'bavianer' Samson kaldte bavianer. Kun én fandt hende tiltalende- nemlig Rex, der som hende selv også var blevet brændemærket. De to havde et sært fællesskab, der dog var truet af utallige desperate dumheder fra Yangs side. Den endelige dumhed bestod i et mordforsøg på Samson, der herefter smed hende ud af banden, og højt og helligt lovede at hverken hun eller hendes søster kunne føle sig trygge. Yang var først ude af sig selv, men da hun fandt ud af at hendes søster var død i en ulykke, besluttede hun sig for at komme videre med sit liv; noget hendes søster ville have ønsket. Hun fik arbejde i en kro, og mødte en læremester, der lærte hende om værdierne i ligevægt og ro i sindet. Indtil da havde hun fornægtet sin fortid og glemt sit navn, men nu erindrede hun, og huskede, at hendes rigtige navn var Contraire.
Værste minde: Den frygtelige sommerdag da hun var 5, tiden som slave hos Samson, og andre frygtelige ting. Mest af alt er de værste tider dog når hun er adskilt fra Rex.
Bedste minde: En aften i funklende lys, hvor hun dansede løs med sin elskede.
Barndomshjem: et lille samfund i mørkets skov.
Familie: en mor (død, henrettet) en far (død, henrettet) og en søster, Yin (død)
Nuværende levested: Hun har et værelse på den kro, hvor hun arbejder.
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0
~no pain, no gain ~

tegning lavet af undertegnede