EclipseEclipse
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Dæmon
Alder: 29

Status: Inaktiv
Godkendt: 07.06.2007
Antal posts: 403
Skaber: Tatti

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Eclipse Gwaudin Elizeph
Kaldet: han er kun blevet kaldt ved fornavn.
Køn: Mand
Alder: 29
Fødselsdag: 14 december
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Dyrker ikke nogen tro
Erhverv:
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 66 kg
Eclipses hud er ganske bleg, lidt ligesom en porcelæn dukkes hud, men mere menneskelig. Han har tydelige blodårer på under armene, pga. den lyse pigment han har. Hans hårfarve er sort som kul, og lettere bølget og tykt, men blødt. Det er blevet længere med alderen. Hans øjne er smaragdgrønne, og lettere smalle, hans vipper er fyldige og lange. Med alderen har han fået tydeligere kindben, så hans ansigt har mistet lidt af sin barnlige rundhed. Hans ører er en lille smule spidse.

Som han er blevet ældre har han brugt rigtig meget tid på at træne, og øge sin styrke, derfor har han fået aftegn af muskler på kroppen, men den feminine bygning har han stadigvæk, han er bare blevet lidt mere mandig at se på, end drenget.

På halsen har han et ar, som han ikke længere skjuler med forbindingen. Siden han har glemt hvad der skete i sin barndom, ved han ikke hvad arret er for, så derfor føler han ikke at han bør skjule det mere.

Magi

Magisk evne (1): Forstøvermagi
Hvilket vil sige at når han laver en bestemt håndbevægelser, og klemmer pegefingeren og tommelfingeren sammen, og puster, så kommer der støv ud af hans mund. Det er forskelligt hvordan støvet er, nogle gange får det folk til at falde i søvn, andre gange får det folk til at skrige af smerte fordi det brænder, og svider. Og andre slags, det eneste det ikke kan er at dræbe.

Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Tankelæsning.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Eclipse har altid fået hvad han ville have som barn, og derfor har han stadig den mentalitet i dag at han kan få hvad han peger på, hvis han virkelig vil have noget må det da blive ham givet. Han har tendens til at forsvare og modargumentere folk bare for sjov skyld, selv i ting han ikke engang tror på selv eller har interesse i. Men det gør også at han er i stand til at sætte sig ind i hvordan andre folk har det. Han er fuld af viden fordi han simpelthen finder det fascinerende; Ud ad til kan han dog godt bare ligne en flirtende og dumdristig mand der ikke rigtig tænker på andet end kropslig kontakt;; Han er dog langt mere end det. Eclipse er også hurtigt tænkende, og kan skifte idéer ud med nye idéer; som gør at han har nemmere ved at se tingene fra flere vinkler. Derudover er han lidt af en original, da han ikke går op i traditioner, og sådan set hellere vil gøre hvad der passer ham, og hvad han har lyst til. Han er også lettere karismatisk, fordi han er god med ord, og det gør at mange kan finde ham charmerende. Han er energisk for det meste af tiden, men ellers kan han også godt lide at sidde og læse en bog om magi, og andre spændende ting som han finder fascinerende.

Eclipse kan dog hurtigt blive distraheret, specielt hvis han har noget på tankerne. Der skal heller ikke meget til før at han kan blive såret, men i mange tilfælde skjuler han det og sætter en glad, eller ligeglad facade op. Hvis folk erklærer sin kærlighed til ham i form af at sige; Jeg elsker dig, bliver han meget paf, og blød i knæerne. Han har også meget let ved at forelske sig, specielt i de lidt ældre herrere. Pga. sit fader kompleks, og sin opvækst, søger han kærlighed fra en fader figur, men han finder dem også tiltrækkende.

Han er også meget interesseret i musik, samt bøger med alskens viden, men mest af alt når det handler om magi. Selvom Eclipse virker som en enormt frisk fyr, med sprudlende energi er han rigtig glad for stilhed, og han elsker sine gåture om natten.

Eclipse er også et konkurrence menneske, og HADER at tabe, han vil helst vinde i alt. Og han er egentlig en ret dårlig taber.

Efter at han vågnede fra sin koma har han glemt alt fra sin fortid. Det eneste han ved er hvad han hedder. Derfor er han også en smule mere forsigtig og tilbageholden, indtil videre i hvertfald.

Baggrundshistorie

Da Eclipse blev født, mistede hans mor besindelsen. Der var ingen der vidste hvorfor eller hvordan, men det måtte have slået klik for hende da hun fødte sin søn. Pga. hendes sindssyge prøvede hun at slå Eclipse ihjel da han ikke var andet end 3 år, hun snittede ham dybt i halsen, men heldigvis kom der en mand, som stod Eclipses mor nært og reddede ham. Han blev healet og sørget for at der ikke var sket ham andet. Moderen tog sit eget liv efter at Eclipse var blevet forflyttet til Niklurian, en Dæmonhersker, som derefter havde taget sig af ham i hans barne og teenagedage.

Siden Eclipse voksede op hos en dæmonhersker har han aldrig manglet noget, og sådan set fået alt hvad han ville have. Det eneste der manglede, var oprigtig kærlighed fra nogen; Niklurian havde ofte travlt med møder og andre anliggende, at han ofte glemte Eclipse.

Erindringen om sin mors død ligger meget fjernt fra ham, og han ved faktisk ikke hvad der skete, ingen havde fortalt ham hvad der rigtigt skete; Han vidste kun at hans mor ikke længere var levende.

Da Eclipse fik fortalt at hans rigtige far var derude et sted, besluttede han sig for at finde ham for at vide hvad hans oprindelse bestod af. Han fandt ham endelig, den person som han mente var hans far; Elizeph, men pga. sin barndom, havde han fået nogle komplekser, og derfor endte han med at forelske sig i ham. Det gav en masse komplikationer, og han flyttede ind hos ham hvor de levede som far og søn, selvom Eclipse ville mere end det. Efter nogle år havde Niklurian kontaktet Elizeph, og sagt at han ville have sin søn tilbage, da Elizeph ikke var hans rigtige far. Det gav både Elizeph og Eclipse et kæmpe chok, og Eclipse kunne ikke tro på at Nikluarian var hans far; Elizeph og Eclipse lignede jo hinanden så meget.

Eclipse var sønderknust for at skulle væk fra Elizeph, han havde ikke lyst til at rejse væk.

Nogle måneder gik før de lod sig høre fra Niklurian igen, og der var ikke nogen udvej, Eclipse skulle rejse. Sorgbetynget pakkede han sine ting, men ikke for at rejse tilbage til Niklurian, han ville stikke af så Niklurians soldater ikke kunne finde ham hvis de kom for at lede.

Han lagde en note på Elizeph's natbord, og forsvandt så ud i natten.

Men inden han nåede ret langt blev han overfaldet, og før han anede hvad der skete gik han ud som et lys.

Eclipse har haft ligget i koma i 7 år, men vågnede op, og havde glemt alt. Han lider nu af hukommelsestab, og det er ikke sikkert at han husker noget igen. Han blev reddet af Matthew, en anden dæmon, som han nu rejser rundt med.
Familie: Mor: Lerala Loire ; Døde da han var 3 år gammel.
Far: Elizeph
Stedfar: Nikluarian (En dæmon hersker)
Nuværende levested: Her og der

Andet

Relationer:

Matthew; Han reddede ham, og har besøgt ham på helbredelseshuset lige siden.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 4
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 4
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 9

Eclipse Gwaudin Elizeph || 29 år || Hukommelsestab

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat