Kisho Bessa

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 05.06.2007

Antal posts: 17

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kisho Bessa
Kaldet: Han plejer altid bare at blive kaldt Kisho.
Køn: Mand
Alder: 24
Fødselsdag: 8. Maj.
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Han tror ikke på noget. Han gider ikke holde med de gode eller de onde og det med guder, synes han er lidt åndsvagt.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Han bor sådan set ikke noget sted. Han går bare rundt over det hele.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 181 cm
Vægt: 79 kg
Hudfarve: Man kan vel bare kalde den normal. Ikke helt solbrun og heller ikke bleg.
Hårfarve: Helt sort. Uden oget glans.
Hårstil: Hans hårs længde går nok lidt længere end til skuldrene. De forreste totter af hans hår, er ikke så lange som hans bagerste. Det er aldrig sat op, og er silkeblødt.
Øjenfarve: Mørkegrønne.
Kropsbygning: Han er lidt spinkel bygget, men har en normal vægt.
Hverdagstøj: Han går tit i sort, og næten altid i hans sorte jakke, som har en lang V-udskæring, hvor der er en pelskrave. Bukserne plejer også bare at være enkle og sorte eller brune. Han har et par brune støvler på, som sådan set er hans eneste par sko han har.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har nogle ar på armene og ben. Ikke noget man specielt lægger mærke til. Bare gamle ar af, han har fået af torne, knive osv.
Særlige kendetegn: Hans øjne som skiller sig ud af alle de sorte brune og kedelige farver han har på, og hans hår.

Magi

Magisk evne (1): Kisho er så hurtig løbende, at det rent faktisk er en evne. Han er så hurtig, at det nogle gange, er umuligt at se ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Hans reflekser er også så gode, at det er en evne. Men han bliver hurtig træt af, at bruge dem for meget.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Han er god til at finde på undskyldninger og at lyve. Han taler sig også nemt fra ting. Han er god til at glemme og tilgive, og er en rigtig god ven.
Svagheder: Han er rapkæftet, hvis det er en svaghed. Han kan tackle, at blive fornærmet, dog ikke, hvis det bliver alt for personligt. Han kan ikke svømme, og går fuldstændig i panik, hvis han er ude ved havet, og vandet går ham til halsen. Dog nyder han at gå tæt langs vandet eller se på havet og afslappede og rolige steder. Derudover er han ræd for edderkopper xD
Interesser: Han kan godt lide at drikke, men om man ligefrem kan kalde det en interesse..
Drømme/ønsker: Hans største ønske er, at han får et lykkeligt liv på en eller anden måde.
Elsker: Selvskab og romantik.
Hader: Folk med homofobi og folk der nedgører hinanden.
Andet omkring personlighed: Kisho er biseksuel, altså, både til piger og drenge. Han er en lidt fenimen person og kan snakke om alt. Han er også lidt pervers ^^" og han fortryder sjældent, hvad han gør. Han er vild med ordsprog, og følelsen af, at have sagt noget klogt, elsker han. Han er meget stædig og meget åben. Elsker udfordringer og alkohol. Han er ikke så vild med børn og har overhovedet ikke forstand på dem.

Baggrundshistorie

Barndom: Kort efter Kisho blev født, døde hans mor og far i en brand. En meget trist og frygtelig ulykke. Kisho blev sendt ud til en familie, som skulle være hans plejefamilie. Kisho voksede op der, og brød sig slet ikke om dem. De havde altid noget imod ham, og han skulle gøre alting for dem. Alle pligterne skulle udføres af Kisho, de blev ikke fordelt, selvom Kisho havde 4 ikke rigtige søskende. Til sidst blev Kisho træt af at leve det liv. Han gad ikke mere. Han havde det virkelig ubehageligt. Han ville hellere dø, end at være i den familie mere, så han rejste hjemmfra som 13-årig.
Fortid frem til nu: Kisho havde nu ikke noget hjem. Han måtte klare det hele selv og ansvaret for føde og hans helbred, var hans egen. Han havde ingen penge, så han måtte nødt til at stjæle. En dag blev han opdaget, men en mystisk man kaldet Mester T. forsvarede Kisho, så Kisho ikke fik så meget ballade. Mester T. tilbød Kisho et hjem. Kisho var bange, for han havde ikke helt 100 procent tillid til Mester T., men han sagde ja, for ellers ville han bare dø.
Kisho fortrød bestemt ikke, at have sagt ja til det tilbud. Mester T. var ikke rig, men ejede meget, og han ejede også, et hjerte af guld. Han lærte Kisho at udnytte sine evner og han fortalte om mange erfaringer, og hvad der skete gennem livet og hvordan det er bedst at tackle dem.
Mester T. kom hjem med en anden dreng en dag. Kisho var glad for drengen, for hans personlighed lignede Kishos meget og han havde også en eller anden speciel følelse for ham.
En dag da Kisho og drengen var ude at gå ved stranden, holdt de i hånden og snublede over en stor sten. De så hinanden dybt i øjnene, som de havde gjort så mange gange før, og følelsen kom frem igen. De kyssede, selvom de godt vidste, det var unormalt, at drenge kyssede hinanden, så derfor holdt de det hemmeligt for alle. Også Mester T., men da de blev 17 år, gad Mester T. ikke have dem hjemme mere. Han var blevet anderledes og smed dem bare sådan ud. De vidste ikke hvorfor, men de troede, at Mester T. havde opdaget deres hemmelighed. Denne gang kunen de godt klare sig selv sammen og det gjorde de. Men drengen sagde til Kisho, at det bare ikke kunne gå mere. Han sagde, at han var forelsket i en anden. Kisho var knust og stak af fra drengen. Han fortryder idag, at han gjorde det, da drengen betød meget for Kisho.
Værste minde: Da han måtte nødt til at tvinge sig selv til, at rejse væk fra drengen.
Bedste minde: Hans første kys med drengen. Han følte sig elsket.
Barndomshjem: Inde i byen.

Familie: Hans biologiske familie består af hans døde mor, Sassibrina. Hans døde far, Ken og hans ukendte bror, som stadig lever.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


Fundet på Deviantart.Com, by Len-yan.
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0