HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407

Status: Inaktiv
Godkendt: 07.04.2007
Antal posts: 2327
Skaber: Murizz

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hauru Tribond.
Kaldet: Hauru
Køn: Kvinde
Alder: 407
Fødselsdag: 7/5
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: -
Nuværende levested: Hauru er bosat i en forfalden hytte i Tusmørkedalen.
Race: Engel
Uddybende om race: Hauru er født som menneske, gjort til vampyr og er derefter genopstået som engel.

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 61 kg
Med et vingefang på 5,1 meter, er de store hvide vinger ikke til at overse og det er også det første man vil lægge mærke til på den ellers spinkle kvinde, der ellers ikke er helt uden former.
Den lyse hud i ansigtet og de uskyldige, blå øjne, bliver indrammet noget så fint, af det lange, lyse hår, der bølger naturligt ned til midten af ryggen.
Hun har et tydeligt ar, der går fra midten af brystkassen og hele vejen ned til navlen.

Magi

Magisk evne (1): Lysets kæder.
Fra begge håndflader kan Hauru danne kæder af lys. Disse kæder kan gribe fat i objekter eller personer.
Kæderne vil føles lune, men varmen forøges, jo længere tid man er i kontakt med dem og ser man direkte på dem, vil det have samme effekt på øjnene, som hvis man stirrer direkte på solen.
Hauru kan ikke holde kæderne aktive i mere end 5 minutter, da hun selv bliver påvirket af deres varme, dog ikke så hurtigt som andre.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Magisk evne (2): Healing
Han kan heale sig selv. Jo flere skader, eller jo større skader, jo længere tid vil det tage, men små ubetydelige rifter eller lign., vil ikke kunne ses i lang tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed

Hauru har ingen hukommelse om sit liv før hun genopstod som engel, men hun har hele tiden en svag fornemmelse af, at hun burde have dårlig samvittighed over et eller andet. Hun kan ikke rigtig finde ud af, hvad hun mener er rigtigt og forkert, men forsøger at lære disse ting fra folk hun møder.
Der skal ikke meget til at forvirre hende, da hun allerede er meget forvirret. Hun fremstår lidt for naiv, i forhold til hvad en voksen kvinde burde gøre.
Søvn er ikke noget Hauru nyder meget af, da hun lider af voldsomme mareridt. Nogle er minder fra sit tidligere liv, andre er bare fantasien der får frit spil og hun ved ikke hvilke hun kan stole på. Det gør også, at hun er lidt ekstra nervøs og der skal ikke meget til at forskrække hende.
Derudover har Hauru en underlig trang til at smage på blod lige så snart hun ser det, hvilket hun ikke selv helt forstår. Trangen kommer fra vanerne fra hendes tidligere liv som vampyr, men det ved hun ikke.

Styrker:
- Stædig
- God hukommelse
- Lærenem.
- Utrolig god lugtesans.

Svagheder:
- Hukommelsestab.
- Lider af voldsomme mareridt.
- Kan hverken læse eller skrive.
- Manglende kontrol over vingerne.

Baggrundshistorie

Haurus mor døde da han blev født, og hans far nægtede at passe ham. Hans far sagde altid, at han ville finde en plejefamilie til ham, men ingen kunne overtales. Alle familier der blev spurgt, sagde med det samme nej.
Hauru var meget ung, da han i stedet valgte at forlade sit hjem og klare sig selv.

Hauru er blevet trænet i kamp med våben i omkring 5 år, af den mand han boede hos efter han forlod sit barndomshjem.
Træning med vægte har han brugt en del af sin tid på mens han boede hos ham han kaldte sin plejefar.
Bøger optog også meget af hans tid, da han ikke havde nogle andre beskæftigelser.

Som 25-årig blev Hauru bidt og gjort til vampyr. Alt fra sin fortid kan han ikke huske længere, da der er gået over 300 år.


I juli 2018, blev Hauru ved et uheld forvandlet til en kvinde. Hun lærte at acceptere sin skæbne, da det hurtigt gik op for hende, at hun ikke havde mulighed for at blive forvandlet tilbage, i hvert fald ikke med det samme.

Den 30/5 2019 blev Hauru myrdet af Deavás. Kort tid efter genopstod Hauru som engel i sit eget hjem, samme sted hun døde, uden nogle minder om sit gamle liv overhovedet. Det eneste minde der hænger ved, er fornavnet.
Haurus første evne gik fra at være skygger, til at være lys, hvilket er grunden til, at hun ikke er helt så trænet i den, som hun var før hun genopstod og stadig bliver påvirket af varmen fra den.
Hendes anden evne forblev healing, men som resultat af hukommelsestabet, er hun ikke helt klar over hvordan evnen skal bruges.


Familie: Begge forældre gik bort for mange år siden.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat