Hej KL :)

Vi har i den senere tid fået en del karakterer - især dæmoner - på siden, som er godt oppe i årene. Det har I selvfølgelig haft lov til, og det har også givet mening i forbindelse med Kzar Mora plottet.
Sagen er dog den, at det ikke giver mening, at der er alt for mange helt gamle dæmoner og andre racer tilbage på siden: mange er blevet dræbt i krigene, og da det er vigtigt for dem, der har de gamle dæmonkarakterer at kunne holde styr på, hvilke af de andre gamle dæmoner, de bør kende til, har vi besluttet os for at sætte en begrænsning på.

Det kræver derfor nu, at du får ekstra tilladelse hos en admin eller profilgodkender, før du kan oprette en karakter, der er ældre end 3000 år. Der er altså ikke helt lukket for gamle karakterer, men vi vil gerne forsøge at begrænse det lidt, før det bliver en "konkurrence" om, hvem der kan have den ældste karakter.
HVIS du alligevel gerne vil oprette en karakter, der er ældre end 3000, skal vi have en god grund til at den ikke kan være yngre, og du skal naturligvis have sat dig godt ind i din valgte races historie samt Krystallandets tidslinje. Det er også en god idé at snakke med andre, der er gamle karakterer, så din nye karakter kan blive involveret i eventuelle plots.

Da grænsen er sat til 3000, kan man stadig frit oprette dæmoner, der var vidne til, at Kzar Moras porte blev lukket.

- Krys :)
~ Krys ~