Dragerytterne: krigen begynder


Dagene var blevet mørkere. Dragetruslen havde længe gjort landet usikkert, men de gamle skabninger, var langsomt ved at lære, at den krystalisianske befolkning ikke nemt lod sig besejre. Alligevel forekom landevejene ikke tryggere: et større antal lejesoldater havde sluttet sig til Mørkets Tilhængere og Lysets Styrker følte sig pressede som aldrig før.

"Han bliver stærkere for hver dag, der går." Lysets Dronning lød træt, som hendes trofaste rådgivere trådte ind i gemakkerne. Mødet blev holdt i hendes personlige omgivelser frem for rådssalen, for dronningen var blevet svagere.
Rådgiverne kunne se, at de små krystaller, der dækkede en del af dronningens krop, var blevet flere i antal. Hendes hænder glimtede i lampeskæret og fingrene flyttede sig kun besværligt. Alligevel var hendes ansigt beslutsomt: hun ville aldrig overgive sig. Dag og nat brugte hun sine magiske evner på at tilbageholde de mentale angreb, Mørkets Styrker konstant sendte mod hende og hendes befolkning. De var taget til i styrke, som Mørkets Lord selv genvandt sine krafter.
Rådsmændene så uroligt på hinanden før de tog plads ved et lille bord. Der var meget at diskutere, meget forsvar at planlægge.

....


Lyset fra hundredevis af bål oplyste området bag Midnatsborgen, hvor en del af skoven var blevet ryddet bort, for at gøre plads til Mørkets voksende hær. Mørkets herre selv stod på borgmuren, betragtende sceneriet under sig, og måneskæret oplyset svagt hans skeletansigt under den mørke hætte.

Et kort øjeblik forsvandt månelyset, da en mørk skabning med store vinger blokerede lyset. I lejren nedenunder udbrød larmen, som råbet "DRAGE!" blev gentaget.
En splitsekund flakkede et udtryk af frygt igennem Mørkets Lords dybe øjenhuler: dette var uventet. Mørkets styrker havde den seneste tid bekæmpet adskillige drager, og truslen fra de vingede skabninger var blevet mindre.
Denne onyksdrage var imidlertid den største, der nogensinde var set, som den landede på borgmuren foran Herren over Mørkets Hær. Azhaka var hendes navn, og hendes børn, de sorte onyksdrager, var talrige.
Trods onyksdragernes styrke, havde også de lidt nederlag i kampen mod både Mørket og Lyset. Azhaka  vidste, at hende og hendes børns dage ville være talte, hvis kampen skulle fortsætte, og derfor bøjede dragemoderen sit enorme, skællede hoved foran Mørkets Lord:

"Vi er kommet for at slutte os til jer."

Hendes stemme lød ikke ud over borgmuren, men i tankerne på Mørkets Herre, hvis øjne glimtede triumferende under hætten. Med onyksdragernes hjælp ville Mørkets hær have den nødvendige styrke for at endelig starte krigen mod Lyset, og den trone, Mørkets Lord så inderligt hungrede efter, var endelig inden for rækkevidde.

....


Langt fra Mørkets Skov glimtede månelyset i drageskæl, som lyse vinger med kraftige slag bragte flokken af drager mod Hovedstaden. Dette var ikke de sorte Onyksdrager, men derimod en art, hvis lige ikke var set i århundreder i Krystallandet.
Dragerne var slankt byggede og deres skæl lyse, næsten hvide, men i månelyset glimtede de i alskens farver. Opaldragerne havde ligesom deres andre racefæller ligget en dyb søvn de sidste århundreder, men da de andre drager vågnede og bredte deres vinger over Krystallandet, havde Opaldragerne slumret videre.
Det var først nu, da de lyse drager for alvor mærkede truslen fra deres gamle ærkefjender: Onyksdragerne, at de endelig var vågnet. Azhaka, den sorte dragemoder, havde allerede lavet en aftale med Mørkets Lord og udgjorde nu sammen med Mørkets Hær en alvorlig trussel mod landet.

Opaldragerne havde nu kun én mulighed, hvis de skulle have en chance for at besejre deres gamle fjende: at slutte deres styrker til Lysets Hær.
Krigen var for alvor begyndt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den korte udgave:


Mørkets Hær er endelig ved at genvinde sin styrke, og Mørkets Lord får nu et tilbud fra de sorte Onyksdrager: dragerne er villige til at slutte sig til hans hær.
Langt om længe vågner den sidste drageart, Opaldragerne, som siden tidernes begyndelse har været fjende til de sorte drager. Disse slutter sig til Lysets Hær, for at denne skal have en chance for at bekæmpe Mørket.
Krigen mellem Mørket og Lyset er igen for alvor brudt ud.

Bemærk: Kun to dragearter har sluttet sig til Mørket og Lyset. Safirdragerne, Rubindragerne, Ametystdragerne og de små smaragddrager lever stadig vildt i Krystallandet.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktisk information


Hvilken indflydelse får dette på karaktererne?
- Kun karakterer der har fået titlen som Ridder (samt general) af enten Lyset eller Mørket, har en drage i sin tjeneste. Altså ikke de almindelige krigere. Som Ridder har du mulighed for at være tilknyttet din egen drage, som du selv navngiver.
- Er din karakter Ridder af Lyset eller Mørket, skal du være opmærksom på, at dragerne kun må benyttes i kampsituationer i tilfælde hvor den, eller de personer, du tråder med, har godkendt det, eller i tilfælde, hvor en admin har givet tilladelse. Dette er for at forhindre, at Riddere bliver for overpowered.
- Ud over dette benyttes dragerne til at transportere Riddere rundt i landet, og Lyset og Mørket har bygget dragestalde, hvor dragerne sover og fodres. Man kan ikke tale med dragerne, men en Ridder knytter stadig et stærkt bånd til sin drage.
- Det anbefales at man som Ridder får sig en væbner (karakter eller NPC) til at hjælpe med at tage sig af dragen.

Hvad med karakterer, der ikke er riddere?
- Krigere af Lyset og Mørket samt almindelige karakterer har naturligvis ikke mulighed for at få drager. Dette er igen for at begrænse brugen af drager og forhindre, at almindelige karakterer bliver for overpowered.
- Mørkets Hær er imidlertid begyndt at gøre klar til angreb forskellige steder i landet, og der bliver masser af plottråde at deltage i - også for almindelige karakterer. Landevejene er  blevet særdeles usikre, og banditter og landevejsrøvere er ikke et ualmindeligt syn i landet.
- Dette har fået Lysets hær til at erklære landet for værende i krigstilstand og mange fattige og bønder søger tilflugt i Hovedstaden. Den begyndende krig tærer på ressourcerne og adgangen til mad. - Kort sagt: krigstilstanden i landet påvirker de fleste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er du interesseret i at få en karakter, der er Lysets/Mørkets Ridder anbefales det, at du først laver en Lysets eller Mørkets Kriger og udviser aktivitet med denne. Herefter kan du få tilladelse af en admin eller Generalen for henholdsvis Mørket eller Lyset til at forfremme din karakter.
~ Krys ~