En af de berygtede drager er blevet fanget, og kan nu betragtes på sikker afstand til Medaniens marked. Flere handelsmænd satser på en stor befolkningstilstrømning til Medanien.

Ti mænd fra Medanien har formået at indfange en levende drage, som de har valgt at stille til skue for alle folk på markedet de næste dage. Rubindragen skulle var blevet overrasket af de ti mænd, som hurtigt havde fået underkastet sig dette mægtige væsen, inden det blev bragt til Medanien under store jubeltilråb. "Vi havde først tænkt os at dræbe bæstet, men da vi fandt det, tænkte vi at det ville være bedre at fange det levende, så alle der ville kunne få lov til at sige det på klos hold," siger Alfas Guldskin, en elver der havde deltaget i dragejagten. "Vi vidste at det ikke ville blive nemt, selv hvis dragen sov, men vi er ganske tilfredse med resultatet."

Heltestatus til jægerne i Medanien
De ti mænd opnåede en form for heltestatus da nyheden om at de havde indfanget dragen. Man vidste at det ville blive svært at dræbe en drage, men at fange dragen levende vagte langt mere opsigt i byen. "At være den første by i hele Krystallandet at have fanget sådan et uhyre, det vil helt klart sætte præg på landets historie. Folk vil ikke glemme os!", siger Bragr Stormskjold, bageren i Medanien, der kort efter nyheden allerede havde lavet flere kager til dagen hvor dragen skulle udstilles på markedspladsen. Mange har allerede forudbestilt en af Dragekagerne. Mange af Medaniens beboere deler Bragrs begejstring for dragens tilfangetagelse, som vil blive en folkemagnet uden lige.

Højeste sikkerhed til udstillingen
På trods af jubelråbene er der flere der er skeptiske overfor sikkerheden af udstillingen af dragen. "Vi vil selvfølgelig benytte os af alle sikkerhedsforanstaltningerne for at sørge for at dragen ikke bryder fri fra sine lænker. Vi har sat vores bedste smede og troldmænd på sagen til at sørge for at lænkerne vil holde på uhyret," siger Alfas Guldskin, da han blev spurgt efter hvordan de ville sikre folks sikkerhed mod dragen, der med sikkerhed er ganske rasende. "Det vil blive umuligt for dragen at slippe fri," mener Alfas Guldskin, "så det vil være helt sikkert at komme til Medanien og se på dragen, så længe man sørger for ikke at komme for tæt på den, da den stadig vil kunne spy ild." Dragen vil blive udstillet i morgen for offentligheden, og folk er allerede nu i gang med at rejse mod Medanien for at betragte dette uhyre de kommende dage.