[img]http://i60.tinypic.com/6p4ups.jpg[/img]
Lorgath Arkio Korbin
aka Mordekai

Alder: 2894 år (ligner én på 27)
Race: Vampyr
Profession: Adelig samt professionel snigmorder
Kort: Han er skingrende gal, mystisk, magtsyg, en stor løgner, samt stinkende rig. Hans rigtige identitet er en adelig herre hvis omdømme er mangelfuldt, men folk kender godt til hans navn.
Den anden identitet, Mordekai, er seriesnigmorderen. En mand hvis omdømme de fleste omkring i landet kender til. Morderen, hvis ofre bare ser ud til at have sovet ind. Der er ingen blodtab hos dem, så det er et mysterium, hvordan de helt præcist er døde. INGEN ved at manden er vampyr, eller medlem af Det Sorte Laug ud over få karakterer. Han har taget et childe i form af Xenix, en kvinde hvis liv han endte og gjorde udødt, til egen fordel.

Adrien "Marcellus" Trent
Alder: 28
Race: Menneskelig formskifter
Profession: Freelance jæger og medlem af Det Sorte Laug
Kort: Adrien er en flink, men meget afslappet og drilsk, flyvsk fyr. Han er formskifter og kan skifte rundt mellem de mange større katteraceforme, såsom tigeren, løven eller geparden.
Derudover er han også adelig, men det er langt fra noget han skilter med og han har smidt denne baggrund langt væk i støvet.

Kaptajn Balthazar Von Reichshalle
aka The Great Maw

Alder: 752 år (ligner én i 30'erne)
Race: Dæmon
Profession: Pirat-Kaptajn
Kort: Han er kaptajn på skibet Peerless Fortitude, hvis omdømme strækker sig langt ud over havene og ofte også på land. Det er ingen hemmelighed hvad han er og hvad han gør og det er heller ingen hemmelighed, at han aldrig er blevet fanget i sig fag som pirat. Som person er han en rigtig hyggeonkel og han virker langt fra som en ondsindet mand. Men med sine telepatiske evner, samt evne til at levendegøre objekter er han stadig en god del uhyggelig for de fleste.

[img]http://i60.tinypic.com/9jj21u.jpg[/img]
Leon Rafixul
Alder: 35
Race: Varulv
Profession: Medlem af Rutilus Taurus klanen
Kort: Han er en meget neutral og ligeglad mand, med en enorm glæde for druk og slåskampe. At han er varulv er noget han ikke ligefrem er stolt af, men han arbejder med problemet, sådan da.
Han er fra norden, hvilket let kan ses på hans valg af tøj og hårstil, samt foretrukne våben. Han er voldsomt stærk og har evnen til at heale andre såvel som sig selv, hvilket han overraskende nok gør meget brug af til trods for hvilken bande han er en del af.

[img]http://i58.tinypic.com/5x3ez6.jpg[/img]
Hargin Ragnarsson
Alder: 44
Race: Dværg
Profession: Lysets Ridder
Kort: Hargin er en dværg med stort D. Han elsker at slås, at drikke, at hygge sig og har en tendens til at sige alt hvad han vil sige, lige ud, uden at pakke det ind i vat. Han er utrolig munter og positiv i de selv de værste situationer og virker som et kæmpe moraleboost for de fleste, med sit humør og sin evne til at lytte og være der for folk. Hargin er utrolig speciel, fordi han ikke hader elvere, men derimod respekterer dem dybt. Han har et meget stort omdømme som ridder af lyset efter at have arbejde for lysets dronning i godt og vel over 20 år.

[img]http://i60.tinypic.com/2btf05.jpg[/img]
Cregan Ashford aka Dødens Mester
Alder: 1500
Race: Dæmon
Profession: Silhuet af Den Hvide Rose
Kort: Cregan er snigmorder. Han er højtrangerende inden for ordenen Den Hvide Rose, også kaldet Skyggeridderne, og så er han en dæmon, hvis følelser er begyndt at lægge sig meget i baggrunden efter de mange gange han har oplevet at få en krop stjålet fra sig.
Derudover har han styr på Kongevand, et badested i hovedstaden. Hans ene job gør ham til en smilende ung mand, frisk og frejdig, det andet gør ham kold og kynisk. Han er i sandhed en mester af død.

[img]http://i59.tinypic.com/358ysjp.jpg[/img]
Miilaethorn Zili'saeth
Alder: 527
Race: Skovelver
Profession: Mesterhealer og krigsmagiker
Kort: Miilaethorn er en skovelver der bor i Elverly. Han er en ældre herre, hvis arbejde går ud på, at heale de mange skadede elvere der kommer til skovens fort, hvor han har sin arbejdsplads, men samtidig er han også en kriger. Han har mestret sværdets kunst, men han er ikke lige så dygtig på den mere personlige front. Han har mange problemer på nakken og ved ikke hvordan han skal håndtere dem, men han er en venlig sjæl, om end lidt blød om hjertet.

[img]http://i59.tinypic.com/311t8qo.jpg[/img]
Xharlion Tarathiel af Nattefrost
Alder: 1123
Race: Skovelver
Profession: Mentor i magiske evner
Kort: Xharlion er onklen til Taurn Edhel, også kaldet Toorah Nattefrost. Han burde måske være lige så temperamentsfuld som denne elviske kvinde, men i virkeligheden er han direkte omvendt. Han er en blid men noget afskåret sjæl, hvis kunnen inden for alt social etikette er blevet forringet efter ca 300 års frivillig eksil fra alle andre. Han er skadet mentalt og fysisk er han halt, men han holder dette godt skjult med en vandrestav. Desuden er han mere eller mindre i et med naturen og fuglene i skoven. Kort sagt, en meget sær elver.

Hakim Jabir Shakeel
Alder: 36 år
Race: Menneske
Profession: Lejesoldatsleder, Lord af Sarghos i Syden
Kort om: Nok står der, at Hakim er Lord af Sarghos, og nok er han fætter til ørkenprinsen i Syden, men hans broder, Ikar, har erklæret ham morder, hvilket Hakim teknisk ikke er. Nu er han leder for et lejesoldatskompagni på ti forskellige folk, og hans største motivation i livet er hævn og penge. Han er en flink mand, men han er virkelig hævngerrig.

Magnar Durak III "Skjoldbroder"
Alder: 33 år
Race: Dværg
Profession: Skjoldkæmper, hærfører, adelig af Dragorns hus
Kort om: Magnar er den fødte leder. Han har kampevner som kun en dværg kan have dem, kan råbe højt og holder hovedet kort i det fleste situationer. Han kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Og så har han en sjælden magi i form af det ældgamle sjælesværd, der manifesterer sig når han er vred eller når han skal slås for livet. Kort sagt, en meget sejlivet dværg.

Gareth Calibros Inaktiv
Alder: 312
Race: Engel
Profession: Mørkets Ridder, tidligere byvagt
Kort om: Engang for mange år siden var denne mand et menneske og en ærlig og ærefuld byvagt af hovedstaden. Han var vellidt og havde en familie, som han ærede højt. Hans familie blev myrdet, han blev dræbt og genopstod. Som noget andet. Nu er han skingrende sindssyg, og er blevet hvervet til mørkets hær og har klatret op ad rangstigen til titlen ridder. Han er komplet ustabil og man ved aldrig hvad man kommer til at opleve, når man spenderer tid sammen med denne gale engel af mørket.

Kalem
Alder: 24 år
Race: Topalis
Profession: Tyv og kniv-jonglør
Kort om: Kalem er en charmerende mand af topalis folket. Han er komplet uden bekymringer og stjæler med arme og ben mens han fornærmer de adelige herrer og gør alle kvinderne kåde. Han er flink af sig og loyal mod dem han kan lide. Hævn er ikke som sådan noget han gør sig i, og han tænker mere på andre end sig selv.

Tarrim Inaktiv
Alder:
Race: Menneske
Profession: Lysets Kriger, samt smed
Kort om: Tarrim er en kriger af lyset med stort k. Han har op til flere gange bevist sit værd, især da han undergik tortur i mørkets inkvisition i to år. Han har lysets magi, og har derudover lige hvervet sig en ny magi der gør ham utrættelig. Derudover kan han skabe og manipulere ild. Han er lidt streng i optrækket, men er ellers en ganske flink, om end ret paranoid, herre.

Jandar Foxfire
Alder: 73
Race: Skovalf
Profession: Healer i Elverly
Kort om: Jandar er en lille bitte herre med en stor hang til eksotiske drikke. Han er glad og smilende, for det meste, men har en del traumer fra en begivenhed i sit liv, som han helst ikke taler om. Af samme grund har han heller ikke vinger på trods af sin race.

Aeshma Oriax "The Red Wrath"
Alder: 3256
Race: Dæmon af vrede
Profession: Massemorder, medlem af Dead Shadows
Kort om: The Red Wrath er et sygt misforster, en intetkoønsskabning med en uslukkelig tørst for blod, død og ødelæggelse. Hun deler koncept med følelsen vrede og er derfor også i fuld kontrol over, præcis hvornår hun vil være normal og hvornår hun vil gå amok og rive ting fra hinanden. Derfor kan hun også godt tales nogenlunde fornuftigt med, hvis man giver hende en god grund.

Aiden the Prodigy
Alder: 21
Race: Halvdæmon
Profession: Væber, tidl. smedelærling
Kort om: En ung herre med et stort hjertet, og en stor entusiasme inden for kunst, alt fra at skrive, til at tegne, til at skabe musik. Han er en smilende mand, der intet aner om sit ellers ret mørke ophav. Han arbejder som væbner for Ethelred.

Caidan Durothiil
Alder: 29
Race: Varulv
Profession: Lysets kriger
Kort om: Caidan er en lysets kriger. Han er diciplineret, stærk og stoisk, men samtidig er der også noget vildt over ham. Den mere rovdyrsagtige side, som hans varulvegen består af. Han hader at være det, han er, og forsøger at holde sig fra det, men det kan til tider vise sig svært.
Han er en meget stille og rolig og flink person.

Stygg
Alder: 31
Race: Menneske, kvart trold
Profession: Lejesoldatsleder
Kort om: Stygg er en stor, farlig mand, af få ord. Men når han først siger noget, så er det altid ord der er vise og giver mening i kontekst med det, der sker omkring ham. Han virker som en vred, lidt uhyggelig person, men er til gengæld rimelig rar, når man kommer ordentligt ind på ham.

Django Maloney
Alder: 25
Race: Menneske
Profession: Listetyv, tidl. sigøjner
Kort om: Django er en rastløs, men flink ung mand, samtidig er han en listetyv med stort l. Han elsker friheden og dét, at kunne tage de ting, som han har lyst til, uden at blive opdaget. Han kan godt virke meget kæk og provokerende.

Lord Alexander Malcharion
Alder: Kommer
Race: Engel
Profession: Lysets kriger og greve
Kort om: Kommer

Rafen Jaegar Wulfric
Alder: Kommer
Race: Nordkrystalisianer
Profession: Kommer
Kort om: Kommer

Constantin Solomon
Alder: 32
Race: Topalis
Profession: Lysets Ridder
Kort om: Som udgangspunkt kan Constantin godt ligne en ret højrøvet, arrogant nar, men han er vittig og glad og hjælpsom over for alle der ønsker det, og er meget sjældent særlig seriøs omkring noget som helst. Hvis man først fanger ham på sådan en dag er han til gengæld ret sammenbidt i attituden.

Julius Belial Furion
Alder: 1756
Race: Engel
Profession:Greve og Dragejæger
Kort om: Julius er en mand af få ord. Hans blik er gennemtrængende og han har en udstråling der siger spar to. Han er ikke synderligt flink, i hvert fald ikke før man kommer igennem hans stoiske facade.

Völund "Bæstet"
Alder: 35
Race: Nordkrystalisianer
Profession: Mørkets kriger
Kort: Völund er lidt ligesom en hund med rabies. Han lever og ånder for kamp, vildskab og krig, og er som født på slagmarken. Han har i sin tid fået varulveblod tvunget i sin krop, hvilket har givet ham en del af den vilskab, mange varulve har i sig ved fuldmånen, og det har gjort ham utrolig primitiv.

Aethelwulff
Alder: 62
Race: Halvt bjergtrold, halvt menneske
Profession: Byvagtskaptajn
Kort om: Aethelwulff er måske en af de mest intimmiderende, skræmmende personer, man kan lægge sit syn på i hovedstaden. Et 210 centimeter højt muskelbundt af en mand med et veltrimmet fuldskæg og et sammenbidt ansigtsudtryk. Ude på slagmarken, har man bestemt ikke lyst til at være denne mands modstander, men ved et bord på kroen er han lige så flink som enhver anden borger.