Musikkode til KL

Hej allesammen,


For at kunne få en musikkode som denne på din profil, skal du følge denne guide. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at guide jer så detaljeret som muligt igennem følgende steps. Har I nogle spørgsmål, så kan I stille dem her: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.krystallandet.dk/viewtopic.php?f=379&t=7918">http://www.krystallandet.dk/viewtopic.php?f=379&t=7918</a><!-- m -->

STEP 1
Gå ind på <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.podsnack.com/">http://www.podsnack.com/</a><!-- m --> og opret en bruger derinde. (Har I allerede en bruger, så bare log ind). Når I opretter en bruger så husk at hakke nyhedsbrevet af og brug en e-mail der virker (I skal aktivere brugeren efterfølgende).

STEP 2
Tryk nu på "New Playlist".

Du skal på den nye side skrive navnet på din playlist og dernæst søge eftermusikken. Du søger via youtube, så skriv navnet på det du søger efter (evt kunstner) og tryk på "+" for at tilføje det til din spilleliste.
Når du har valgt din musik, så tryk "Next".

STEP 3
Nu skal du vælge et look til din spilleliste. Det er meget vigtigt at du vælger "CHAIN"-stilen. Farverne må du bestemme selv. STØRRELSEN må du heller ikke ændre. Når du er færdig tryk "Finish".


STEP 4
Du kan nu se hvordan din playlist ser ud. For at få koden skal du trykke på "Free Embed". Der kommer et pop-up vindue frem, hvori der står en kode. Koden kunne se således ud:

<iframe src="http://files.podsnack.com/iframe/embed.html?hash=au5aomfj&wmode=window&bgcolor=FFFFFF&t=1330461138" width="340" height="27" seamless="seamless" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

Du skal i denne kode KUN bruge linket, som er skrevet med blåt ovenfor.
Altså skal du kun bruge:


STEP 5
Skriv nu følgende kode et sted på KL:
[musik]LINK[/musik]

Altså:

Og voila.
[musik]http://files.podsnack.com/iframe/embed.html?hash=au5aomfj&wmode=window&bgcolor=FFFFFF&t=1330461138[/musik]