Hej folkens

Jeg har lavet en oprydningsgennemgang af vores adelsfamilier og tilføjet lidt nyt. Det nuværende problem er, at adelsfamilierne er meget uoverskuelige, og at folk hele tiden opretter nye. Det er også svært for adelen at have spændende indflydelse i spillet. Derfor følgende ændring:

Fremover er fyrstefamilier ikke mulige at oprette som bruger.
Der findes i stedet fem gamle, indflydelsesrige fyrstefamilier, bosiddende i hvert deres område af landet, som man frit kan oprette nye karakterer til. Håbet er, at det giver lidt mere mulighed for plot og spil og samtidig gør det lidt nemmere for mig at inddrage familierne i større plots.

    

Familierne er ind til videre oprettet som løst opbyggede koncepter, og der er masser af muligheder for udvidelse. Ind til der kommer spillere i familierne, eksisterer de som en gruppe magtfulde NPC'er, som man også kan bruge i sit spil.
Læs mere her: https://krystallandet.dk/viewtopic.php?t=9828&currentpage=1#562516

Hertuger, Grever og Baroner fungerer, som de hele tiden har gjort. Har du brug for en adelig karakter, hvor vedkommende ikke passer ind i en af de allerede oprettede slægter, kan du frit oprette en ny familie her. Hvis I har en karakter med en adelsfamilie liggende et sted i gemmerne, så må I også gerne skrive til mig, så de fortsat kan komme på listen :)

Bemærk, at det stadig primært er mennesker, der har adelsfamilier, og at adelstitler er skænket af den regerende magt gennem årene. (Det vil sige af Lyset) 
~ Krys ~