Thatos' Orden - Munkeorden i Diamantbugten
HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6910
07.10.2017 18:07

Thatos' Orden – Kamp for kampens skyld.

Thatos' Orden er en oldgammel munkeorden, som stammer tilbage fra før riget blev samlet. De bosatte sig ude i Diamantbugten, hvor de over mange århundrede fik bygget et tempel ved hjælp af magi og viljestyrke.

Thatos' Orden følger en filosofi inden for guden Thatos, som bl.a. også hviler på Aladrios idé om balance. Deres fokus ligger på kampteknik og taktik, og de gøre en dyd ud af at lære templets beboere et højt niveau indenfor fornævnte. Der er ingen bestemt tradition de følger, men der bliver undervist i mange forskellige former, som altid bliver modificeret alt efter hvilken person der ender med at lære det. Man lærer grundformerne til at starte med, og når man er optaget officielt i ordenen, udvikler man det. Derfor kan der også gå årevis, før brugen af magi eller våben bliver involveret i træningen.
Fordi de hviler på Aladrios' idé om balance, så er de meget neutrale i forhold til hvad resten af Krystallandet foretager sig, og de bruger ikke deres kampviden for at skubbe deres egen agenda ud i verdenen.

Mange af dem der træner i ordenen har været der fra ganske unge, men alle har mulighed for at blive optaget i ordenen, hvis man udviser engagement og villighed til følge den filosofi der er. Det kræver dog også at man har brugt tid i templet, da det ikke kun handler om kampteknik, men også om det fællesskab der er opstået. Derfor er det også normen, at de der spiller en central del af ordenen, også har været der er i så mange år, at man ikke længere husker hvordan det var da de ikke var der.
For at blive optaget i den, skal man udvise en god kendskab til kampteknik, eller en meget stærk vilje for at lære det. Man kan dog ikke blive officielt medlem før man fylder 18 år, men derudover diskriminere de ikke, om det er race, køn eller ophav. I meget sjældne tilfælde siger de nej til folk, hvis de ikke mener at de har det rette sind.
Når man er blevet en del af ordenen, frasiger man samtidig sit navn og status. Det vil sige at man hverken kan eje jord eller have en titel. Materielle goder er unødvendigt, og det man ejer er ofte kun få sæt tøj, og essentielle ting. Man kan heller ikke blive gift, men der er dog ingen regler om forhold og sex, så lang tid der ikke bliver gjort et stort nummer ud af det.

Dagene i templet er ofte i rutineret og ordentlig. Meget af dagen går med kamptræning, men der bliver også brugt meget tid på at meditere, og undervisning i de religiøse tekster, og hvad der ellers kan være brugbart for munke. Når det ikke handler om kamptræning, så er der også mange gøremål i templet. Det kan være at gøre rent, passe haverne, lave mad, hjælpe rejsende der besøger templet og på anden vis indgå i fællesskabet.


Templet

Templet, ordenen holder til i, er et tempel for Thatos, Azur og Aladrios. Thatos og Aladrios er de helt store guder, men der har over årerne også fundet plads til Azur, for dem der ønsker at tilbede ham.
Selve templet ligger et stykke op af bjergsiden i Diamantbugten. Der er to måder at nå op til templet. Enten den smalle trappe der går direkte op til templet, eller den længere snoede vej, der ikke er ligeså stejl, men er langt længere.
Selve templet er hugget ind i bjerget, og meget af den indre struktur ligger derfor som huler og gange inde i bjergsiden. Den store ydre facade, er som et normalt tempel, med store porte, hvor resten af 'kroppen' af templet forsvinder ind i bjergsiden. Der er flere mere skjulte indgange til templet, skulle dette blive nødvendigt at udnytte.
Udenfor templet, ligger der en stor platform, hvor der både er en stor plads til at træne, men også haver til at urter, både til medicinsk brug, men også til maden.

De fleste der besøger templet, er lokale, hvilket vil sige bjergelverne fra de omkringliggende bjerge, men til tider kommer der også pirater og andre folk fra Fristavn og Azurien op til templet.

Templet, og dem der bor i det, lever primært af donationer. Enten fra folk der donerer ud af deres hjertes godhed, eller for arbejde de har hjulpet med.

OBS: Billeder er blot for at det ser pænt ud, og ikke nødvendigvis fordi det bærer nogle lighed med templet eller dets beboere.

HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6910
13.06.2020 20:13
Så blev der lige opdateret info om den, og da den stadig er aktiv, bumpes emnet også lige <3


11 bruger følger tråden
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat