Hej alle :)

Fremover, når I opretter en tråd, har I fået lidt flere valg end "åben tråd". 
Her følger en liste og forklaring på alle trådtyper:

Almindelig tråd
Det her er en hel standard tråd, hvor man kan tagge sine medspillere og rollespille almindeligt.

Åben tråd
Dette er en tråd, som ikke er beregnet til en bestemt spiller, men hvor alle kan joine. Det anbefales, at man sætter tråden til "almindelig tråd", hvis den er kommet i gang og man ikke længere ønsker flere skal joine.

One-shot
Et one-shot er en tråd, hvor du skriver ét indlæg med en karakter. Tråden låses herefter og tags har ingen effekt.

Reaktionstråd
En reaktionstråd er beregnet til at folk kan skrive ét svar med deres karakter som en reaktion på det første indlæg. Reaktionstråde tæller ikke under ens aktive tråde.

Plottråd (kan kun oprettes af admin/mods)
Dette er en officiel plottråd, som har relation til sidens nuværende overordnede plot. Den fungerer i praksis som en åben tråd.

Plot-Reaktionstråd (kan kun oprettes af admin/mods)
Dette er præcis det samme som en almindelig reaktionstråd, men har igen relation til det overordnede plot, og kan også findes, når man søger efter plottråde gennem linket i sidebaren.

De fleste af os har længe spillet med disse "termer" for tråde, uden at de har været en valgmulighed i systemet. Jeg håber, at I vil tage godt imod funktionaliteten, og eventuelt hjælpe nye brugere til at forstå de forskellige tråd-typer.

Herudover er der kommet følgende mindre systemopdateringer:
- Det er nu ikke længere muligt at sætte en karakter som "død", hvis man har aktive tråde på karakteren.
- Hvis man er tagget i en ny tråd, burde den karakter, man er tagget med, nu være den automatiske valgte, når man besvarer tråden.
~ Krys ~