Amarathena

Arbejder for Ra's al Ghul.

Status: Aktiv

Godkendt: 22.03.2022

Antal posts: 33

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amarathena Luxeria
Kaldet: Amara - Athena
Køn: Kvinde
Alder: 854
Fødselsdag: 13.6 år 1169
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladin.
Erhverv: Arbejder for Ra's al Ghul.
Civilstatus: Har et underligt forhold til Ra
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Omrejsende - Krystalbjergene.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 55 kg
Øjne:
Brune, læner sig mod sort || Lange vipper.

Hår:
Mørkebrunt || Går midt til ryggen || Let krøllede spidser.

Hud:
Alabaster.

Kropsbygning:
Timeglas || Let tonede muskler.

Hverdagstøj:
Oftest i mørke klæder i form af bukser, skjorte med snørre i halsen, samt et par støvler med en lille hæl på.

Ar, permanente skader el.lign:
Utal af steder på kroppen.

Særlige kendetegn:
De mørke øjne || Hendes våben.

Faceclaim: Saraya-Jade Bevis (Paige WWE)

Magi

Magisk evne (1): ]Forvandling || Konge kobra.

Amarathena har muligheden for at forvandle sig til en konge kobra efter behov. Hendes krop skrumper ind og bliver til en slange, hvilket efterlader hendes tøj tilbage som det eneste spor efter hende, hvis man ser bort fra slangen.

Hun har muligheden for at holde denne skikkelse i op til fire timer, men to tættere hun kommer tættere på de fire timer, jo værre effekt har det på hendes krop. Til at starte med vil hun ikke rigtig føle noget, men efter den første time, begynder bivirkningerne at sparke ind. De kommer først når hun forvandler sig tilbage til menneske. Kvalme, hovedpine, næseblod og besvimelser er en hyppig ting for hende, når hun forvandler sig tilbage.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Gift tænder

Grundet hendes anden evne, har hun over tiden lært at kunne fremane nogle træk fra kobraen, nemlig tænderne. Igennem tiden har Amarathena dannet giftdepoter samt nogle tænder hun kan bringe frem, hvis en fjende kommer for tæt på og hun har muligheden for at få lagt et bid ind. Det er ikke som sådan noget der kræver den største mængde energi fra hende, men efter tre bid er hendes giftdepoter tomme og hun har brug for fire-tyve timer til at kunne danne nye depoter, før hun igen kan levere et dødbringende bid.

Giftens effekt på kroppen:
Giften fungerer som en konge kobras gift ville. For hvert bid kommer der seks - syv ml gift, hvilket er nok til at slå en voksen person ihjel. Giften angriber åndedrætcenteret i hjernen og forudsager tab af åndedræt og hjertestop.

Giften imod diverse racer:
Det er ikke alle racer giften virker lige så godt på. Mennesker ville dø af et enkelt bid inden for nogle minutter uden lægehjælp, mens væsner som varulve, alfer, engle kræver to bid for at kunne mærke effekten og dæmoner bliver kun en smule svimle og får åndedræt besvær.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Generel beskrivelse af personlighed:
Amarathena er ikke en kvinde man har lyst til at ligge sig ud med, for hun er ligeglad med om du er en tidligere ven eller hendes ærkefjende. Pisser man hende af, dør man på den ene eller anden måde.

Når man kommer under jernskjorten på hende, vil hun beskytte en med hendes liv.

Styrker:
- Har ingen hale og horn, dog er hun udstyret med vinger der kan skjules.
- Udholdende, der skal en del til før hun bukker under.
- Charmerende, ser på en måde næsten uskyldig ud.

Svagheder:
- Hendes eksplosive temperament.
- Siger altid sin ærlige mening (som ofte ikke er god).
- Viser ikke specielt mange følelser udover vrede og had.

Baggrundshistorie

Barndom:
Amarathena var født ind i en søskende flok på syv, hvor hun var en af børnene der var i midten af det hele.

Opvæksten i familien var hård, da det bestod af hårdnakkede lejemordere, tyve og generelt skidtfolk, hvilket også betød at det var hendes tur før eller siden til at komme igennem "optagelsesprøven" eller blive smidt ud. Der var ingen kære mor, kom man til skade, døde folk for øjenene af en, var det bare ærgeligt. Hun havde lært at lukke ned for de traumer hun nu engang måtte blive udsat for.

Allerede i en ret tidlig alder, fik hun stukket en dagger i hånden. Ikke det var hendes favorit våben, i stedet havde den unge dæmon forelsket sig i noget der mindede om en slags handske, hvor der for enden var skape knivblade. Dette var våbnet hun fik lov til at træne med, dog med intens træning hver eneste dag.

Ungdom:
Barndommen var bestemt heller ikke fryd og gammen. To af hendes ældre brødre overfaldt hende mens hun sov og udsatte hende for ting. Dette blev dog hævnet da hun fik deres død til at ligne et gement uheld. Dette var hendes to første mord og familien fandt aldrig rigtigt ud af hvad der skete med hendes brødre.

Træningen blev blot mere intens som hun blev ældre, da hun efterhånden var blevet gammel nok, til faktisk at gå efter levende mål, i stedet for dukken i hjemmet. Amarathena begyndte hurtigt at få blod på tanden og mere ville have mere, så dette endte typisk med hun stak af fra hendes familie og ud i natten for at finde ofre hun kunne nedlægge, bare fordi hun kunne. Dog var der aldrig en velkomst med åbne arme og bekymring, men i stedet en flad og et hæftigt skænderi.

Voksen:
Amarathena blev hevet med på en færd ud for at finde elvere. Dette skulle dog vise sig at være et baghold fra familiens side. Hun endte med at blive omringet af godt ti elvere, der begyndte at kæmpe med alt de havde i sig. Ganske vidst kunne hun nå at klare nogle af dem, men dog var det tæt på at ende fatalt for hende, da hun blev stukket i maven med en dagger og blev efterladt til at dø af både familie og elvere.

Som sendt fra himlen dukkede en anden dæmon op, en mand som hun kun havde hørt om. Ra. Han tilbød hende hun kunne overleve hvis hun lod sig få hans mærke og arbejde for hende. Det tog hende ikke lang tid før hun mærkede mærket blive brændt ind i hendes hud, lige ved kravebenet.

Nu:
Amarathena har nu i flere år båret Ra's mærke og arbejdet for ham. Hun er loyal til ham og gør hvad der bliver sagt, for hun ved hvad der sker, hvis man gør det modsatte.

Familie: Hun har ingen kontakt til sin familie og ønsker det heller ikke. Men hun ved at et sted i landet har hun nok nogle forældre og 4 søskende, da to af dem allerede var døde.

Andet


~ Hendes våben ~


~ Hendes hoppe || Medusa ~


~ Hendes vinger ~

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3