Jontar af Kazimi

Arving

Status: Søger tråde

Godkendt: 17.12.2020

Antal posts: 639

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jontar Al Zahr af Kazimi
Kaldet: Prins, Jontar, Ders højhed, herre, JoJo
Køn: Mand
Alder: 24
Fødselsdag: 2.8 år 1999
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Aladrios og Azur
Erhverv: Arving
Civilstatus: Gift
Nuværende levested: Rubinien - Balzera, Kazimi-Adelhuset
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 79 kg
Jontars solbrune hud er tydelig tegn på opvæksten i det sydlige af Krystllandet. Det tæt på ravnesorte hår er klippet kort i siderne og halvlangt oppe i toppen. I forskellig belysning kan det mørke hår dog få et skær af andre farver. Alt fra en mørk nuance af blå til en dyb smaragd til en simpel mørkebrun. Det samme gør sig gældende for de tykke øjenbryn, som dog oftest bare opfattes som mørke. Øjnene er en sart limefarve. Dog kan disse, hvis øjenlågene næsten lukkes helt i, minde om øjnene fra en giftig slange, men samtidig kan de være friske som en lime.
Silhuetten af Jontar er den af en atletisk mand. Musklerne er tonede nok til at fremhæve nok uden, at det bliver for meget. Han fylder de fornemme klæder godt ud. Og klæderne er ofte henlagt i mørke farver med accentfarvet i guld i interessante mønstre.

Der er ikke mange ar at finde på Jontars krop. Dog er det mest tydelige et på højre overarm. Dette er givet af en gammel slave, der valgte at ofre sit liv for at aflægge et lille mærke på ham.


Artist: O2png

Faceclaim: Damin al Ghul Wayne

Magi

Magisk evne (1): Overtalelse
Jontar kan ikke kontrollere andre personer. Så stærk er evnen ikke, ikke engang hvis han trænede den til perfektion. Hvad han kan er at bringe en ide ind i andres hoveder. Og for dem ville ideen virke god, men det vil være personens styrke, om de vil handle på den. Personer med elendig mental udholdenhed vil Jontar blot skulle give en ordre og de vil have svært ved at modstå den. Personer med under middel og middel mental udholdenhed ville til en vis grad modstå evnen. Især, hvis det helt er imod, hvad de vil, vil de kunne stå imod Jontars evne, men hvis de inderst inde gerne vil eller der intet er i dem til at skrige nej, vil de kunne overtalelse. Personer med over middel og fantastisk mental udholdenhed kan Jontar kun 'skubbe' i en retning. Han vil slet ikke kunne styre dem eller deres valg. Hvis personen står i mellem to valg og han nævner en af dem, vil de højst sandsynligt vælge den, han siger, men meget mere strækker evnen sig ikke til på den slags personer.
Evnen er især god blandt slaver, der er veltrænet til at lytte til folk. Selv hvis disse egentlig har en bedre mental udholdenhed, vil Jontar kunne påvirker deres valg og tanker markant mere end ved frie personer.

Derudover er der en begrænsning på, hvor mange Jontar kan påvirke. Hvis alle personer af elendig eller under middel mental udholdenhed, kan han påvirke op til tre personer, men er den mentale udholdenhed stærkere end dette, vil Jontar kun kunne bruge evnen på én. Og selv, hvis personerne alle er af elendig mental udholdenhed, vil de langt nemmere kunne bryde ud af Jontars greb, hvis han prøver at påvirke for mange på en gang.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Livsdræning
Ved fysisk kontakt kan Jontar suge livskræft ud af andre personer. Dette er ikke en måde, hvorpå Jontar opnår ungdom eller forlængelse af liv i bytte af andres. Når han dræner andre, modtager han blot deres styrke og svækker dem. Hvis han dræner en person komplet, vil personen besvime og sove, indtil kræfterne er kommet til igen.
Dette kan dermed gøre, at Jontar ikke behøver at sove, så længe han har en person at dræne. Dog kan Jontar ikke dræne mere, end hvad den pågældende person er i besiddelse af. Hvis han prøver at dræne en, der lige har været i en alvorlig kamp og bare har brug for at sove, vil der ikke ske stor ændring for Jontar.

Dog er dette ikke en evne, Jontar ofte gør brug af, da han kan føle sig afhængig af andre ved brugen af den. Men i visse tilfælde kan han være tilbøjelig til at gøre brug af evnen. I det mindste er der normalt ikke langt til en slave, som liv kan blive drænet fra.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

STYRKER

Magt | Som bærer af navnet 'Kazimi' har Jontar magt til overs. Hvis Jontar vil have noget, skal der meget imod ham fra at få dette.
Visdom og viden | Jontar er en lærd mand. Han kan både skrive og læse, men også informationer fra familiens store spionnetværk giver Jontar en overhånd mod mange og meget. Han ved ofte ting, før det bliver alment kendt.
Charmerende | Hvis Jontar vælger, kan han være så charmerende, at det kan være tæt på ulækkert. En god og fornem opdragelse har givet ham manerer, der kan tages i brug, hvis dette er en nødvendighed.

SVAGHEDER

Overlegenhed | Med sin magt, navn, opvækst og væremåde føler Jontar sig bedre end de fleste. Alle, der ikke har navnet Kazimi, kan han nemt se som under ham, medmindre han ved andet. Og dette gør ham også ofte blind, når det kommer til klasser og racer uden for hans.
Kontrol | Jontar kan lide at være i kontrol og dermed kan han ikke lide, når han ikke har dette. Hvis andre bestemmer eller tager styringen fra ham, kan Jontar reagere på flere mulige måder. Virke konfus, vrede, andet. Han kan hurtig miste overblikket, hvis ikke han føler sig i kontrol.
Nem at fornærme | På grund af sit navn kan Jontar opfattelse af, at andre fornærmer ham og dette tager han alt andet end godt op. Selvfølgelig, hvis personen har en god forklaring, ifølge Jontar, bliver der ikke taget drastiske midler i brug.

PERSONLIGHED

Folk kan hurtig mærke, at Jontar er sin faders søn. Han virker meget som en nedtonet udgave af fyrsten. Han kan hurtigt virke som meget med sin personlighed og væremåde i et rum, men Jontar kan også være mere nede og ikke bringe for megen opmærksomhed på sig selv. Det samme gælder for sin fremvisning af magt. Jontar er ikke sky for at nævne sit navn og dermed sin overlegenhed. Men det er ikke altid, at han tager dette i brug for at misbruge det. Jovist kan Kazimi-navnet blive nemt nævnt, men det er ikke altid for at lade alle blive stumme og gøre, hvad han siger. Det er rart, men ikke altid.

Ligesom sin fader kan Jontar også virke overvejende personglad. Han er ikke sky for at afprøve sine slaver, hvis dette er nødvendigt, men ligesom med resten af personligheden er han ikke nær så voldsom. Han kan virke vulgær og trængende, men det er alt andet end altid. Jontar har sine standarder - for det meste.
Dog deler Jontar ikke optikken med, at kvinder er laverstående end mænd. Der kan være kvinder, som er lavere end mænd, men det vil Jontar bedømme ud fra deres navn og klasse frem for køn. Ligesom der findes mænd, der er laverstående end kvinder. Kvinder og mænd er ligestående for Jontar, hvis de er fra samme klasse og af samme navn. Kvinderne i Kazimi-slægten er ikke lavere end mændene i familien.

Modsat sin fader er Jontar ikke bange for at vise hans viden og lærdom frem. Hvis han kender noget om den, han er sammen med, vil det ikke være nyt for Jontar lige at nævne det for at vise, at han ved mere end overfladen ser ud til. Han er ikke bare et kønt ansigt jo.

Baggrundshistorie


1999

Det var lige før årtusindskiftet og Jontar blev født til fyrsten Sephyran IV Zayn Ad-Din af Kazimi og fyrstens daværende kone. Det var en lun sommermorgen, hvor der blev introduceret endnu en Kazimi til landet. En mandlig Kazimi til fyrsten.

2005

Første gang Jontar var med til et marked for at kigge på og eventuelt købe slaver til slægten var en kølig forårsdag i året, hvor han ville fylde seks. Det var en af fyrstens yngre brødre, der havde taget den unge Jontar med - selvfølgelig godkendt af fyrsten selv. Selvom dette burde virke som et mærkværdigt sted for en lille dreng som Jontar, kunne den unge Kazimi-drengen ikke lade være med at blive fascineret af hele seancen. Han var allerede fascineret ved tanken om at have sin egen slave, som han havde haft hele sit liv. Et andet individ, der kun levede for at gøre, hvad han ytrede. Om det var fyrstebrorens mening at lade den unge Kazimi blive interesseret i denne verden af salg og slaver, havde Jontar aldrig vidst, men det var netop dette. En start på en fascination, der kun ville blive større i årenes løb.

2016

Siden første gang på slavemarkedet havde Jontar ivrigt spurgt og været med, når der skulle kigges og købes på slaver. Ofte var det med fyrstebroren, som drengen hurtigt knyttede en bånd til. Manden havde ikke selv sønner, der kunne overtage som fyrste, hvis Sephyrans egne afkom ikke var til rådighed. Derfor gik snakken om, at Jontar kunne være en form for surrogatsøn for fyrstebroren. Jontar havde selv tænkt på dette, men han valgte ikke at kommentere på det. At blive fyrste var ikke noget, han hungrede efter.

Denne junidag var Jontar dog for første gang helt alene på slavemarkedet. Tøjlerne var blevet slippet og kontrollen var givet til ham. Han stod med valgene til at anskaffe sig de bedste slaver til slægten. En ære, Jontar tog tæt til sig. For de mange andre slavehandlere virkede Jontar alt for ung til at gøre dette alene. Han var kun seksten, men han spankulerede rundt, som var han ejeren af stedet. Og til en vis grad følte han sig også som dette. De andre slavehandlere undervurderede ham og det var ikke det klogeste at gøre, for Jontar kom hjem med de bedste slaver, der havde været til salg den dag. Og lige siden den dag havde Jontar været en af topfolkene af køb og salg af slaver inden for Kazimi-slægten.



Familie:
FORÆLDRE
FADER | Sephyran af Kazimi
MODER | Safiya af Kazimi
SØSKENDE
STOREBROR | Kareem af Kazimi
LILLESØSTER | Meena af Kazimi
LILLESØSTER | Malika af Kazimi
LILLEBROR | Dain af Kazimi
LILLEBROR | Darkhan af Kazimi
Derudover mange flere halvsøskende, uægte søskende og sikkert flere.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel


~ Don't just take me as a handsome face. I am so much more than that ~
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Krystal , Charmander
Lige nu: 3 | I dag: 14