Josefine Solberg

Diplomat for lyset.

Status: Aktiv

Godkendt: 25.11.2020

Antal posts: 232

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Josefine Agerskov Solberg
Kaldet: Josefine, Søster Solberg, Enke Solberg, Jose af nære venner.
Køn: Kvinde
Alder: 37
Fødselsdag: 6.9 år 1986
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari, Thatos og Shara.
Erhverv: Diplomat for lyset.
Civilstatus: Enke
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos.
Race: Engel
Uddybende om race: Menneske, hendes død skete da hun var niogtyve år gamle.

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 62 kg
Øjne: Klar, mørkegrønne.

Hår: Naturlige krøllet hår med en lys rosenrød farve. Håret er langt og hvis man rettet det ud ville det næsten nå hendes hofter.

Kropsbygning: Josefine har en veltrænet timeglas figur, som hun fremhæver med dagligt at gå med kroset. Hun er veltrænet, dog ikke så meget som den almindelige soldat, men mere end din gennemsnitlige kvinde. De mest trænet muskler er hendes skuldre, ryg, len, og lår.

Hverdagstøj: Det typiske tøj man finder Josefine i, om hun aktivt er på arbejde for lyset, klar til at arbejde for lyset, eller civil vil være hendes uniform. En lang blå kappe, hvid skjorte, sort kroset, blå nederdel og bukser, alt i stof, bortset fra kroset i læder. Hun bære kun våben når der er ordre til at gøre det. Dette betyder dog ikke, at hun ikke kan findes i andet tøj end uniformen.

Ar, permanente skader el.lign: Hun har mange små ar fordel på hendes krop, som de fleste soldater.
Hun har dog to større ar, det første er fra da en klo næsten tog hendes øje.

Det andet store ar, er central i hendes bryst, fra da Gabriel dolkede hende i ryggen i 2015. Dette var også det sår som tog hendes liv.

Særlige kendetegn:
En lille skønheds plet under det højre øje.

En tatovering i panden, med to slanger der omringet et Isari symbol, som hun tydeligt har haft i mange år. Et symbol som ofte kan findes i forbindelse med heler som har et nært forhold med Isari.

De klare hvide vinger(vingefang på lidt over fire meter), som består af lange bløde fjer, som udspringer fra hendes ryg. Hun har endnu ikke lært at trække dem ind i kroppen.

Hun bære stadig sin vielses ring. Dog ikke på fingren mere, nu om dage finder man den om hendes hals i en sølv kæde.

Hun har altid en kile amulet bundet i bæltet, en amulet nogle vil genkende som dem folk med problematiske passive evner fik på sig under kiles oprør.

Magi

Magisk evne (1): Alle andres følelser

Passivt:
Josefine er født med en besværlig evne, som desværre blev mere effektiv efter hendes genfødsel. Hun er født med evnen til at fornemme andres følelser, men ikke blot fornemme hvad de føler, men faktisk føle hvad de føler. Dette betyder ikke at hendes egen følelser forsvinder, nej hun vil føle både sine egne følelser og dem hun trækker til sig.

Hun føler følelser fra folk inden for en meter helt automatisk.
Hun er i stand til at føle følelser fra folks hvis mimik hun observere inden for fem meter.

Hun er kun i stand til at fornemme tre følelser per person, og vil altid være den mest dominante, og vil aldrig være i stand til at fornemme følelser fra mere end tre personer af gangen.

Væsner med en ekstremt, eller over middel mental udholdenhed, kløgt, eller kreativitet, er i stand til at fornemme hun læser deres følelser på en måde eller en anden. Hvis de har ekstremt af en af disse, kan de manipulere denne evne efter deres ønske (De kan vælge hvilken følelse de føler hun kan læse.), samt er hun også kun i stand til at føle en følelse fra disse folk.

Josefine har ingen kontrol over denne del af evnen.



Aktivt:

Hun er ikke kun i stand til at føle, visse følelse fra andre. Hvis Josefine er inde for fem meter af dem, og har direkte øjenkontakt med dem, er hun i stand til at gøre sådan at væsner hun føler følelsen fra, ikke længere føleler den følelse, og kun Josefine gør.

Denne følelse vil væsen ikke være i stand til at være den næste time og op til et døgn.

En hver hændelse der gør at væsenet føler følelse, vil få josefine til at føle den i deres sted, dette vare også en time og op til et døgn.

Afstand eller bryd på øjenkontakten har ingen effekt på denne del af evnen. Når følelsen er Josefine, er den kun hendes den næste time.

Væsner med ekstremt mental udholdenhed er immun for denne evne.
Væsner med over middel mental udholdenhed, kløgt, kreativitet eller Intelligens, kan vælge om de vil påvirkes eller ej.
Væsner med ekstrem kreativitet, kan vælge hvilken følelse Josefine føler i deres sted.

Denne del af evnen kan aldrig påvirke mere end fem væsner afgangen.

Bivirkning:
Når man altid er blevet belastet af andres følelser, danner man hurtigt beskyttelse overfor mental påvirkning og man får passivt trænet sin mentale udholdenhed.


Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Et healende hvile.

Josefine er i stand til at tvinge et sind, ind i en søvns tilstand, og mens folk er i denne tilstand, heler deres krop.

Alt lige fra en mild slumren, til en dvale. Det er kun den fysiske krop der skifter tilstand, ens sinds tilstand forbliver som normalt, vågen, med behøv for søvn. Mens den fysiske tilstand, vil være afkræftet, svag, og sløv. Mens en fysiske tilstand, vil den hele i forbedret hastighed, dets dybere søvn, dets mere vil denne evne være i stand til at hele.

Denne evne er utrolig nem at bekæmpe, så alle der ønsker som ikke at falde i søvn, og man ikke har elendig mental udholdenhed, kan bekæmpe hende.




Slumren:
Varighed: Fra ti minutter, op til en halv time.

Effekt: Heler den kropslige udmattelse.

Luren:
Varighed: Fra en halv time, op til to timer.

Effekt: Heler den kropslige udmattelse, overfalde skader og små sår.

Søvnen:
Varighed: Fra fire timer, op til otte timer.

Effekt: Heler den kropslige udmattelse, overflader skade, og moderate sår, milde brænd sår, og milde sygdomme.

Bivirkning: Man vil føle sig svækket, og sløv til næste måltid efter man er vågnet.

Krav: Denne grad af evnen, kan ikke udføres spontant, og kræver en halv til en hel times ritual.

Dvalen:
Varighed: fra halvandet døgn, op til syv dage.

Effekt: Heler den kropslige udmattelse, overflader skader, dybe og svære sår, brandsår, indre blødninger, moderate sygdomme (Ikke dødelige), og gifte.

Bivirkning: Man vil føle sig svækket, sløv, i flere timer efter man er vågnet, samt vil ens sind føle sig sløret i en time efter man er vågnet.

Krav: Denne grad af evnen, kan ikke udføres spontant, og kræver flere timers ritual, par døgn skal hun udføre et times lang ritual for at forsætte dvalen.



Dets voldsommere grad man falder i søvn, dets mere chakra benytter hun. At lægge nogle i slumre stadiet, kræver tilnærmest vis ingen Chakra, mens en søvn er let dræende, dvale er noget hun kun kan gøre få gange før hun er udmatte, og et dvale, vil gøre hende udmattet og svækket for dagen.

OBS: Mens kroppen er i en søvns stilstand, vil ens karakter stadig opleve og sanse verden omkring dem, være i stand til at føre en dialog. Kroppen er blot tvunget til at være afkræftet som når vi sover, sindet, opføre sig normalt (Så, 16 timer vågen, 8 timers søvn). En karakter har ikke behov for mad, under behandlingen eller mens de er i en søvns stilstand, men vil føle det er længe siden de har spist når behandlingen er ovre.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (3): Beskyttende lys:

Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op.
Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Styrker:
Helt fantastisk til at forstå og læse andres følelser.
(Se magisk evne 1)

Loyal.
Loyalitet er det sværeste sted, at svække Josefine, tortur, vil aldrig bryde hendes loyalitet overfor lyset, eller Isari. Døden vil komme før. Tortur vil dog, godt kunne knække andre dele af hende.

Forfærdeligt venlig sindet.
Vi har alle mødt nogle, som er så venlige at det gør ondt. Folk så venlige at man har svært ved at få sig selv til at være ond, selv en venskabeligt spørg føles ofte forkert imod disse folk. Dette, er Josefine Agerskov Solberg i en nøddestald.

Målrettet.
Josefine er en utrolig målrettet kvinde, når hun har sat et mål foran sig vil hun gå igennem ild og vand for at nå sit mål. Når der ikke er et bestemt mål i sigte er hun en meget forsigtigt kvinde, som godt kan bruge et skub eller to.

Smertetasken.
Josefine, har en utrolig høj grænse for hvornår smerte(fysisk smerte kun), er for meget. Dette kommer af hendes brug af hendes først evne, som hun ofte benytter til at tage hendes patienters smerte på hende selv, flere år med dette som heler og feltheler, vænner mig sig hurtigt til forskellige typer af smerter. Hun begyndte også at tage folks smerte på fronten, for at hjælpe dem presse sig selv mere.

Svagheder:
Folk med børn.
Efter at have genopstået til både at finde hendes egen mands grav, og høre hendes børn er på børnehjem, får Josefine utrolig nemt ondt af familier som har det svært, at sige man har familie der hjemme, vil med det samme få hendes medlidenhed.

Hendes naivitet.
Josefine, evne til at føle andres følelser gør at hun ofte glemmer at der kan være andre følelser under, samt at nogle er i stand til at handle i strid med deres følelser. Dette kommer ofte bag på hende.

Hendes medfølelse.
Josefine, har levet et liv hvor man føles andres smerte, ensomhed, og andre negative følelser, derfor, går hun meget op i at folk ikke skal have disse ubehagelig følelser, i hvert fald ikke hvis de ikke fortænder det.

Hendes egne følelser.
Når man hele tiden, læser og trækker andres følelser til sig, glemmer man nogle gange sine egne. Dette medføre flere problemer end man skulle tro.

Sansedæmpende væsker og urter.
Josefine har i længere tid haft svært ved at håndtere alle andres følelser, og specielt når hun selv bærer deres følelser. Dette har igennem årende udviklen et behov, en tvang til at indtage varmende væsker og benytte sig af urter til at finde ro. Dog grundet hendes evne er dette en tvang hun udøver, privat, væk fra andre eller kun med folk hun virkelig stoler på.

Interesser:
Vandre ture.
Når man altid har indtryk af andres følelser, er det rart at vandre i naturen alene, eller i minimalt selvskab.

skrædderi.
At sidde og fokusere på de helt små detaljer, man danner i et mønster, er en vidunderlige måde at tømme ens sind på.

Bryllupper.
At se to væsner, binde sig på livet, opleve det fællesskab der altid er ved et bryllup, varmer virkelig ens hjerte, samt er disse sammenkomster en fest af positive følelser.

Frygte:

Ikke at kunne tage sig af børn alene.
En frygt så voldsom, at hun endnu ikke har ture mødes med sine egne børn efter sin genfødsel. At tage sig af dem alene? Virker, umuligt i hendes hoved. Så for nu, venter hun til efter en ny mand er fundet.

At den der elsker hende lære om hendes først magiske evne.
Når man føler andres følelser, forstiller Josefine sig at det vil være utrolig ubehageligt at vide at ens partner føler ens kærlighed for hende, som var det hendes egen. I hendes hoved, kan viden om denne evne af hendes være en trussel til hendes forhold til både hendes partner, og også til nære venner.

Mål og drømme:
At krigen mellem lyset og mørket når sin ende.
At finde et nyt forhold, og derefter adopteret sine egne børn.
At være med til at arrangere et kæmpe bryllup.
At få to børn mere.

Generel beskrivelse af personlighed:

Josefine er en kvinde med hjertet det rette sted. Dette er hun nød til at have, grundet hendes evne til at føle andres følelser. Når man føler andres smerte, ensomhed, sult, så er det næsten umuligt ikke at hjælpe dem komme af med disse følelser. Dette gør det også utrolig behageligt at være omringet folk som er domineret af positive følelser. Så Josefine gør utrolig meget for at give alle det bedste liv de kan. Dette er også grunden til hun ønskede at være heler, når man mærker andres smerte, får man nemt et ønske om at kunne gøre noget ved denne smerte. Dette ønske, denne følelse, manifesteret sig som hendes anden magiske evne, som der er blevet gjort meget brug af siden den manifesteret sig.

Josefine tilsluttet sig lyset, for at sprede godhed i landet, og stoppe spredningen af ondskab, selv hvis det betyd at bekæmpe mørket, at tilføre smerte til andre. Det er vigtigere at sprede godheden og hjælpe den med at sejr, for at opnå dette, betyder det lille smerte hun tilføre til krigerne i mørket intet. Smerten hun selv har følt i de mange konflikter med mørket over årende har haft meget lille betydning for hende. Dog, skiftede denne holdning da hun mødte Kile i 2015, og Isari førte hende hjem. Ønskede om at være på fronten forsvandt meget hurtigt, siden hun genopstod har hun fokusere på heling meget mere end fronten, samt har hun valgt at dele sin magiske evne med følelse for første gang til sine overordnet, og begyndte at arbejde i lyset som heler og afhørings specialist. Hun er ikke imod tanken om at være feltheler igen, men det er ikke noget hun vil bede om. Hun nyder at være væk derfra efter sin død. Hun er overbevist om at vi ikke kan vise mørkets folk ondskab, andre steder end på slagmarken. Tortur -kan- lyset ikke benytte sig af, da vi vil intet andet gøre end at vise dem, den ondskab vi forsøger at bekæmpe. For at vinde denne krig, er vi nød til at være venlige, selv overfor mørket.

Det har ikke helt ramt Josefine i nu, at hun ikke vil blive gamle. Hun lever stadig livet så om hun er et almindeligt menneske.

Baggrundshistorie

Barndommen(År 1984-2002).

Josefine blev som en meget lille pige, efterladt nær et Isaris tempel i udkanten af centrallandet. Livet her var sikkert, og simpelt, der skete intet. Desværre var der ikke andre børn i templet så den tidlige del af hendes liv var meget isoleret og ensomt. Denne ensomhed, og uheldige isolations fornemmelse, manifesteret hendes første magiske evne i en meget ung alder.
Som bare otte år gamle, begyndte hun at føle, andres følelser når hun var i deres nærvær. Dette gjorde ikke livet nemmere for den unge pige, de næste par år var hun utrolig forvirret, og selv i voksen livet forvirrer denne evne hende. Dette stoppede hverken hende selv i at opsøge lærdom som præstinde i isari, eller templet i at oplære hende. Dette var de første mange år af hendes liv, ensomt, ingen i hendes anden alders gruppe.

Hæren(År 2003-2014).

Sytten år gamle, besluttede hun at følge Isari på en anden måde end hvad templet havde belært hende med. Hun tilsluttet sig Lysets hær, de første år som heler, ikke felt heler, men som en ung kvinde var hun tilsluttet lysets heler huse. I 2004, begyndte hun at være i lære under en ældre feltheler, og hun nydt at have denne rolle. Kunne tage sig af soldater mens deres liv var i fare, at kunne rede dem. At mærke den lettelse de føler, når de indser at de er i gode hænder og vil overleve var og er stadig et vidunderlige øjeblik for Josefine. I forbindelse med denne træning, begyndte de også at oplære hende i at forsvare sig selv, og såret væsner, dette medførte bueskydning, samt skjold og sværd med en defensiv domineret kampstil.

I 2007 blev hun forelsket i en byvagt, ved navn Rofus. I starten troede hun kun at han elskede hende, men som denne følelse af forelskelse forsatte selv når hun ikke nær ham. Samme år, blev hun gravid, hvilket medførte at de to hurtigt efterfølgende blev gift. I 2008 mens det var ulovligt at være tilhænger af lyset, fik de deres søn. I denne periode træk Josefine sig fra hæren, arbejdede som almindelig heler i et af Dianthos heler huse. Hun ventede spændt på muligheden til at hjælpe lyset på en hver måde hun kunne. Ved første mulighed der var, begyndte hun at arbejde med og for lyset igen.

Døden og genfødslen(År 2015-2020).

Under befrielse af lyset dronning var hun i uniform, og på fronten som feltheler, med en et årig pige derhjemme, ved hendes mand og søn. Denne dag mødte hun en såret Soldat fra mørket, som hun ønskede at hjælpe, dog stadig med et dybt ønske om at tilfange tage denne mand. Dette var på ingen måde aftypisk Josefine, at tilfange tage, og hele folk fra mørket. Denne ene gang var andeledes da soldaten tog muligheden så snart Josefine vendte ryggen til ham. Dette kostede hende livet.

I starten af 2017 blev hun genfødt, med en målrettet følelse om at lindre andres lidelse, både fysisk og psykisk. Dog var dette ikke det første hun lå mærke til, faktisk lå hun ikke mærke til ret meget. Hun blev ikke genfødt et særligt sted for mange, en kirkegård. De fleste vil ikke tænke over at de endte der, nær deres egen grav, Josefine dog, blev genfødt foran hendes mand grav. Der havde været død nogle måneder, og dette var den mest ubehagelige følelse i hendes liv. Sorg, medlidenheden, undren, samt en frygt for hvad der er sket med deres børn. Børnene hørte hurtigt fra gamle bekendtskaber i lysets hær, var i et børnehjem, dette var både en lettelse og en utrolig ubehagelig følelse.

Efter hendes genopstand oplevede hun forhøjet chakra, Samt at hendes magiske evner var blevet en smule forstærket.
I 2018 sluttede hun sig tilbage til lyset hær, dog med en lav lyst til at være på fronten igen, og i dag - arbejder hun som afhørings specialist(noget hun faktisk viste sig at være overraskende god til), og heler for dragens brigade, samme enhed hun var feltheler for. Hun siger ikke nej til at være felt heler hvis der er mangle, men hun udtrykker tydeligt et ønske for at undgå fronten.

Familie: Mand: Rofus Agerskov Solberg (døde i 2016, før Josefines genfødsel): Tidligere byvagt, og kile tilbeder.

Søn:Alexander Solberg.
Han er født i 2008.
Datter:Elenora Solberg.
Hun er født i 2013.

Begge børn er på børnehjem i Dianthos, Josefine har ikke set dem siden hendes genopstandelse, grundet mange blandet følelser omkring det. Hun har dog besøgt børnehjemmet flere gange, og sender flere donationer om året dertil. Hun håber, at ingen adoptere dem, før hun føler sig klar til det.

Ønsker du at spille et af hendes børn må de meget gerne <3 navne kan ændres, Eller tage hendes mand i spil som dæmon, eller engle må de også det!

Andet



Josefine forsøger af højgrad at skjule sandheden om sin første evne, hvis man spørger hende vil hun sige at hun er i stand til at mærke og fornemme andres følelser frem for sandheden at hun er i stand til at -føle- andres følelser.

Josefine skjuler også så godt hun kan at når hun får andres følelser til at forsvinde (Kun offentligt at det kan benyttes imod smerte), men denne løgn er der flere og flere der begynder at se igennem og se sandheden at hun tager smerten eller følelserne i stedet.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0