Yume'Ave Risindier

Dagens Stemme

Status: Aktiv

Godkendt: 19.10.2020

Antal posts: 251

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Yume'Ave De'la Rochejacqueleil Risindier
Kaldet: Dagens stemme, Yume'Ave, Frøken Risindier, Yume for nære venner. Yume'Ave, Drømme elverne eller Dagens stemme ved omtale uden hendes tilstedeværelse..
Køn: Kvinde
Alder: 768
Fødselsdag: 7.6 år 1255
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Haldis, Zerafina, Nalish’ra, og Avanya
Erhverv: Dagens Stemme
Nuværende levested: Elverly - Familiens trepalæ med udsigt til sølvfloden, nær de varme kilder
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 50 kg
Øjne: En dyb lilla farve som omringer en klar, lysende hvid pupil. Hendes øjne, ser altid ud til ikke at se den samme verden som alle andres.

Hår: mørkt med en lilla berøring, håret er tydeligt berørt af urter der hjælper til at holde farven i de lilla nuancer, den naturlige farve er, i de få tilfælde den kommer frem bleg blond.

Hud: En let bleg, med et lilla skær i det rigtige lys.

Kropsbygning: Typisk for en højranks elviske kvinder af sin højde, og vægt, men for andre racer vil hun ligne en pind, spinkle, svag, skrøbelig. Hun begår sig let, og forsigtigt, så om hun er bange for at knække en negl ved hver bevægelse.


Hverdagstøj: Alt hendes tøj er lavet på familien egen skrædderi, her arbejder edderkopper, sommerfugle og møl, med hjælp af magiske ord til at forme tøjet til familien. Derfor er alt hendes tøj, let, form syet, ofte nærmest gennemsigtigt, og af silke, om det er sommer kjoler, nattøj, bukser og trøje, eller en kappe, er det altid perfekt tilpasset hendes krop. Udover dette går hun altid med flere øreringen og et silke slør for næsen og munden. Dog med en undtagelse, hendes lår, underliv, og bram er altid dækket af mere dækkende silke. Dog inden for det sidste årstid(2019), begyndt at bære -stof- der ikke er familiens kendte silke om livet.


Ar, permanente skader el.lign: Sløret over hendes mund, er ikke blot fordi det ser godt ud på hende, men for at dække et år, hendes læber og hage er dækket i sorte ar, ikke noget voldsomt, blot nogle sorte prikker, fordelt på læberne og ned af hagen, men nok til en kvinde som hende vil dække det til.

Magi

Magisk evne (1): Alles Lucide forbindelse.

Der er tre elementer til denne evne. først, er hun i stand til at forme drømme som hun ønsker, Sekundært er hun i stand at vandre fra sin egen drøm til andres drømme, eller træk dem til hendes, og til sidst er hun i stand til at skabe møder mellem folk på tværs af drømme.

At forme en drøm:
Når Yume'Ave drømmer, er hun i fuld kontrol over drømmen, kan forme lige det hun ønsker, så længe hun kan forstille sig det, både i sin egen drøm, og i andres.

Om dette er en magisk evne, eller blot at Yume'Ave er en lucid drømmer diskuteres meget blandt dem der kender og benytter sig af denne evne.

At vandre til en drøm:
Yume'Ave er i stand til at vandre fra sin egen drøm til andres, dette kan gøres på to måder, enten ved tvang, eller ved en invitation.

Ved tvang: Dette kræve at Yume'Ave berøre den anden person mens de begge sover, i dette tilfælde har Yume'Ave ingen kontrol over om denne evne benyttes eller ej, man vil -altid- dele drøm med hende hvis hendes hud, berøre ens egen under søvn.

Ved Invitation: Dette kræver at Yume'Ave kender navnet på personen hun ønsker at dele drøm med, eller invitere til hendes, men hun skal kende et minde den person har, samt de følelser personen oplever, når de tænker på det minde.
Dette kan forekomme på tværs af krystallandet, når dette sker vil en dør pludseligt opstå i ens drøm, og man vil høre en banken fra døren - hvor det er den drømme skal åbne døren for hende.

At trække andre til ens drøm

Når man befinder sig i Yume'Ave fælles drømme, er hun i stand til at benytte andre som et medium, til at trække andre til denne drøm lige meget hvor langt væk de er. Dette kræve dog en fælles minde blandt alle hun vil trække sin drømmen, det flere minder de deler, og dets flere følelser de deler - dets nemmere er det at skabe en fælles drøm for dem. Hvis de ikke deler nogle mindre, skal de være i samme lokale som Yume'Ave, og hun skal røre dem begge for at skabe en fællesdrøm.


I tilfælde af mareridt ændre denne evne sig, Yume'Ave er kun minimalt i stand til at forme ting i mareridt og ikke i stand til at ændre stemningen i drømme. Hun er heller ikke i stand til at forlade en drøm der er plaget af et mareridt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): En Lucid virkelighed.

Yume'Ave er i stand til at forme billeder fra hendes drømme, og dagdrømme i virkeligheden. Disse billeder snyder folks sanser, men vil aldrig være virkelige og er ikke i stand til at snyde folks berøringssans.

Alle hendes illusioner virker kun så længe hendes øjne er lukket, og så længe der ikke er noget med en sjæl som berøre hendes illusion. Når noget med en sjæl berøre illusionen vil den opløse sig og blive til forskellige flyvende insekter, sommerfugle, møl, myg, fluer, m.m og flyve væk fra berøringen, og efterlade et hul i illusionen.

Hun er i stand til at påvirke et område a ti kvadart meter af gangen, og er i stand til at skabe illusioner i op til en halv time om dagen. Det er lige hårdt for hende, lige meget hvor stor eller lille hun laver en illusion.

Væsner med over middel mental udholdenhed, vil opleve disse illusioner som gennemsigtige.
Væsner med fantastisk mental udholdenhed, vil aldrig opleve hendes illusioner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed



Styrker:
Musik, kunst og sang:

Yume'Ave har i mange år benyttet mange af både hendes drømme og vågne timer på at træne, øve og udføre kunst i nærmest alle dens former. Dette medføre en meget veltrænet, klar, sangstemme som med elegance når alle toneleje. En fin veltræner elegant hånd om en pensle. Samt en dyb forståelse af benyttelse af de fleste instrumenter.

Selvsikkerhed, selvværd, og charme:

Yume'Ave har ikke kun øvet sig i kunst, men også i talens gave, hun nyder at benytte sig den sølvtunge hun er født med til at komme tæt på livet eller få sin vilje, og med tiden voksede selvsikkerheden, selvværdet i hende. I nogles optik for meget, men hun er en kvinde som på ingen måde betvivler sig selv, på trods af hvor bange hun er for at fejle sig selv eller familien.

Er i stand til at fokusere på flere ting af gangen:

Yume'Ave har trænet sig selv til at kunne fokusere på to ting af gangen, en ting hun i dag er blevet fejlfri i. Dette kommer tydeligt frem når hun optræder med musik, hendes anden magiske evne "En Lucid virkelighed" bliver benyttes til at tilføre farve, og følelse til sangen grundet hendes illusioner.

Skjuler altid noget:

Yume'Ave er en særlig kvinde, som altid har meget på sjælen og i hjertet, og langt mere på sindet. Hun skjuler meget om sig selv, til omverden og langt mere end hvad sundt er. Dette har gjort hende ikke blot fantastisk til at lyve, men også til at skjule selv hendes sande tanker og følelser for andre. Hun har hemmeligheder nok, hvilket gør det svært at finde lige den man selv søger når man går på opdagelse i hendes sind, endnu sværrer når hun aktivt forsøger at manipulere hendes tanker for at skjule det hele. Dog er de fleste ting hun skjuler, af minimal værdi(for nogle), følelser for en vis person, ting hun aldrig fik sagt, sandheden bag hvorfor et forhold endte, hendes egne utroskaber, eller de hemmeligheder hun virkelig ønsker at skjule.

Svagheder:
Utrolig følsom hud:

Yume'Aves hud er følsom, og langt mere end de flestes. Pludselige berøringer kan være overvældende og ubehagelige når hun ikke er forberedt, og grænsen mellem behageligt og ubehageligt for hende er meget lille netop grundet dette. Som medfølge af dette er hun ufattelig kilden. Dette gør også at hun har meget stor forståelse for sit eget personlige rum, men meget lidt for andres.

Sover utrolig tungt:

Yume'Ave er altid dybt fanget i drømme, hvilket gør hende svær at vække. Mens andre vågner af en lyd, eller milde berøringer skal der noget kun mere til for Yume'Ave. Uden at råbe er det næsten umuligt at vække hende Med lyd, den nemmeste måde er med at udnytte hvor smal grænsen er mellem behagelige og ubehagelige berøringer, forvent dog ikke hun vågner med et smil.

Hendes verdens opfattelse:

Yume'Ave forstår Og husker igennem kunst, og følelser. Sange, poesi, malerier danner grund for hendes verdens forståelse, både historisk og videnskabeligt (dog har dette få undtagelser), dette syn er langt fra korrekt på mange punkter og specielt videnskabelig og magiske forståelse er meget fejlbarligt. Dette gøres ikke bedre at langt det meste af hendes viden kommer fra en elvisk synspunkt. Dette betyder dog på ingen måde at hun er en uintelligent kvinde, langt fra, blot en kvinde som får viden det forkerte sted fra - fra et videnskabeligt eller faktuelt synspunkt.

Interesser:
Forskellige kulture:

Yume'Ave elsker elvisk kultur, og har et klart billede af denne er bedre end de resterne kulturer. Hun er dog også af holdningen af man ikke kan se noget som bedre, uden at have kendskab til alt det man sammenligner det med. Derfor nyder Yume'Ave at høre om andres kultur, kunst og meget mere. Selvfølgelig er det skov elviske bedst, men at høre om alt det andet er spændende.

Drømme og følelser:

Når man altid selv har formet ens drømme, er andres fantasi fulde natlige oplevelser fangende at høre om, og endnu mere at opleve, når man er på besøg i deres drømme. Når ens verdens opfattelse er igennem kunst, poesi og sange, så får følelser en helt særlig betydning. Derfor er det vigtigt for Yume'Ave at andre ved hvad hun føler, og lige som det er vigtigt for hende at fortælle andre om sine, nyder hun at høre om andres.

krystallandets sprog:

Når man nyder sange, og poesi så meget som Yume'Ave gør, så hjælper det også at lære flere sprog, og hvert sprog giver flere muligheder at udtrykke sig på! Denne opdagelse, fik Yume'Ave til at nyde det sproglige studie, og hun kan tale og læse flere af krystallandets sprog (Elvisk, Sylvan, Bjergelvisk, Ørkenelvisk og Aquarinsk - hun har det sidste år begyndte at opsøge at lære Mørkelvisk hvilket er offentligt kendt.).

Frygter:
At blive beskidt:

Yume'Ave nyder at være ren, og alt der medføres af den følelse. Når denne følelses brydes bliver hun nemt irreteret, og muggen og vil gøre meget for at opnå følelsen af renhed igen, hvis hun bliver beskidt nok vil hun endda kunne finde på at tigge og bede om rent tøj og et bad.

At have mareridt:

Yume'Ave er i stand til at kontrollere sine drømme, men ikke sine mareridt, alle hendes mareridt tager altid samme form. En tomt, uendeligt helvede dækket i mørke og skygger, skygger som klæber sig til alle i dem, og søger en hver negativ tanke som Yume'Ave bærer, og skaber billeder i skyggerne ud fra disse tanker.

At føle sig ensom

Yume'Ave vil hellere have dårlige forhold, og dårlige venskaber, end slet ingen. At føle sig alene oplever hun meget i sine drømme, hvilket er årsagen til hun næsten altid har selvskab i sine drømme. Den klamme, mørke, følelse af ensomhed, af at være alene er blandt det mest forfærdelige hun kender.

At være i en ørken.

Yume'Ave er skov elver, hun har i følge sig selv, behov for skoven, livet, det grønne og de mange farver omkring sig. Blot tanken om det tørre, ensfarvet, be-sandet helvede en ørken er, finder hun dybt ubehageligt.

Lider af voldsom Pyrophobia:

Yume'Ave er ræd for ild, selv noget så simpelt som frakler og brændeovne kan få det til at løbe koldt ned at ryggen på hende, dette er ikke slemt når hun er i trygt selvskab, folk hun stoler på og kender. Men er hun alene eller nær fremmede sig kan denne frygt paralysere hende og kaste hende fra et angst tilfælde, til det næste og er ufattelig svær at berolige når denne frygt tager over hendes sind.

Drømme og mål:

At holde et bal i en drøm, men en kæmpe gæsteliste.
At finde, den sande kærlighed og faktisk få et forhold til at fungere.
At være anerkendt verden over for hendes sang, musik og/eller maleriger.
At få elverne til at stå sammen, uden behov for lyset, mørket eller adelige familier.

Generel beskrivelse af personlighed:

For mange er kunst noget man oplever, for Yume'Ave, er det alt, hele hendes liv har handlet om kunst, og derfor ses og oplever hun verden igennem denne. Derfor taler hun lidt sjovt, og opfatter verden på en livlig måde. Alt i hendes øjne, er altid mere end det endelig er, hun ser hvad ting kan være, hvad folk kan være, meget mere end hvad det er - hvor ofte hun har ret, er et helt andet problem, og noget hun ikke ser som hendes problem hvis folk ikke opnår hvad de "tydeligt" er i stand til, blot en skuffelse når folk ikke opnår det.

Hun elsker, det elviske land, dets kultur, dets sprog m.m, og ønsker det kun det bedste, hvordan dette gøres er hun selv usikker på, men hvad end der skal gøres for at sikre det elviske land, så skal det gøres, uden for meget indflydelse fra resten af krystallandes racer. Et elvisk problem, skal løses af elvere, et menneskeligt problem, skal løses af mennesker. Nogle gange når noget truer begge parter, som mørket har gjort flere gange søger man hjælp, men interne problemer, løses internt! Dette er en tydelig holdning i hende, jo man kan spørger om råd, men dette er et helt andet problem hvor hun har en tydelig double moralsk holdning, råd er fint! selv ude fra. Det er også tydeligt at hun har en stor forkærlighed for elvisk kultur, knust, sprog, noget kun mere end de andre racer, ikke at hun ikke giver disse en chance, men hendes kærlighed, er klart størst når et stykke er med elvisk, frem for krystaliansk.

Hun er en kvinde der elsker, at udtrykke sig på mange forskellige måder, knust, poesi, sang, musik, dans, og ikke kan få nok at høre hvordane andre opfatte alt disse på, at sidde og debattere meningen i en sang eller digt, er hendes største kærlighed, da hun er fuldt overbevist at alle kunsterne, efterlader et stykke af dem selv i alle deres værker.

Baggrundshistorie

Barndommen

Yume'Ave var et specielt barn, allerede før hun var født vidste hendes moder hendes køn, hendes øjefarve, samt havde Yume'Ave brugt flere timer i sin mors arme i drømme. Yume'Ave var nemlig født med hendes magiske evner til at påvirke drømme aktive, så selv før hun blev født begyndte hun at vandre til sin mors drøm. Dette gjorde ikke kun hendes mor spændt på hendes fødsel, men hele familien var spændt på barnet hvis magiske evner havde taget form før hun overhovedet var blevet født. Efter hun var født var hendes liv som mange andre i familien, jo, hun besøge søskende og de andre i familien i sine drømme og gjorde dette langt de fleste natter. De natter hvor hun ikke besøgte andre, brugte hun på at udforske sin kreativitet, og forme sine egne drømme. Dette gjorde at hendes humør i sine unge dage altid var højt, en smilende glad, ung pige. Ville mange beskrive hende som. Dog ikke hendes storesøster, der oplevede en kæmpe jalousi når alle talte om hendes "begavet" lille søster.

Denne jalousi voksede og voksede som Yume'Ave gang på gang sang bedre end hende, spillede bedre musik, og på langt de fleste områder gjorde mindre fejl, og irritationen over denne nye unge pige, altid fik opmærksomheden, altid fik ret, og havde endda behov for mindre hjælp end hende? og dette fik hende til at Yume'Ave i et dårligt lys, og valgte at tage hævn, få hende til at lave en fejl!, derfor valgte hun at lave nogle små ulykker når Yume'Ave og gav hende skylden. Derfor lavede hun en lille drik for Yume'Ave, ud af nogle blomster hun havde set når de kogte lavede det vandet sort. Desværre vidste det kære barn ikke, at vandet man fik ud af at koge disse blomster var en mild syre, og som de to unge piger delte te næste gang. Drak søsteren normalt sort te, mens Yume'Ave fik lov at smage denne milde syre. Heldigt forekom der ingen skade på Yume'Ave ud over ar, og smerte. Stemmen bliv, men de små sorte prikker sad nu for evigt på hendes læber og hage, og kvinden så frem til at gå med et slør foran sine læber resten af hendes liv. Mens hendes søster blev sent til et barnehjem, blev Yume'Ave i familien, og forsatte med at være deres kreative stjerne. Søsterne troede alt kom nemt til Yume'Ave, men hvad hun ikke vidste var at langt de feste natte, havde Yume'Ave brugt hos deres forskellige læremestre, altid besøge den ene eller den anden i hendes drømme og øvet mere og mere, blot for at gøre deres oldefar, og far stolte af hende, var var måneder siden at hun havde haft en nat hvor hun ikke øvede. Så det hendes søster troede kom nemt, naturligt og uden besvær til hende, kom i virkeligheden for hård træning, uden pause.

Ungdommen og tidligt voksen liv

Resten af barndommen var som man forventede for en som hende, dags timerne med træning, natten på at udforske sin kreativitet, og vandre til hendes families drømme. Mest til hendes fættere, brødre, og kusiners drømme for at lege, noget de stakkels børn næsten aldrig havde tid til mens de var vågne. Men deres liv blev ikke ved med at væres stille og fuldt af undervisning. Deres tidlige voksen liv var helt anderledes som jordskælvet rystede landet og specielt denne familie. Teatre, gallarier, statuer, og meget mere, lå ødelagte og på jorden, og familien begyndte at kaste både tid og penge i at rede så meget som muligt, og kæmpede for at rede alt de kunne, få alt tilbage til deres storhed, og familien gik nærmest i sorg over den store andel som ikke kunne redes. Dette resulteret i at alle i familien, uden undtagelse arbejde hårdt, i flere år efter det forfærdelige jordskæl som rystede familiens kerne. Mange mente at dette var tiden til at skabe nyt, mens andre mente at dette var tiden til at virkelig at ære det gamle, få var i midten. Men Yume'Ave sluttede sig til siden hvor at ære det gamle ,g brugte tiden på at genskabe og rede hvad der var.

Det tog år, før der var ordenligt ro i familien, og som roen spredte sig i familien og i elverly, valgte Yume'Ave at rejse ud og se hvordan resten af verden havde håndteret denne krise.

Voksen livet

Efter at have rejst nogle år, valgte hun at bosætte sig nogle år i Dianthos, her arbejde med sin magiske evne, enten som budbringer, for væsner der ønskede at mødes i deres drømme. Mange, elskede på tværs af landet, mange som ikke ønskede at andre skulle høre dem, og betalte en god sum for at hun holdt mund om hvad end hun hørte. Ikke at de menneskelige konflikter var noget hun gad lytte til, men lidt flere krystaller mellem fingre var aldrig en dårlig ting, lige meget hvor lidt hun havde behov for flere, men efter jordskællet vidste hun hvor vigtigt det var, at have krystaller til rådighed i kriser. Men som tiden gik, begyndte hun dybt at savne sit hjem. Så butikken lukkede og hun rejste hjem. De næste mange år af hendes liv, blev brugt i elverly, for netop at nyde den kultur hun savnede. Mange år blev brugt for at genskabe familiens økonomi, og hjælpe med at skabe mere til at ære deres vidunderlige kultur. Hun nydt disse stille år, hvor hun blot arbejdet for, og med sin familie, med elverlys store kunster, og delte deres vidunderlig.

Dog ændret hendes still liv sig, som elverrådet genopstod. Familien hørte hurtigt om dagens stemme, og en kæmpe intern konflikt gik i gang for hjem, de skulle kæmpe for skulle have den plads. Yume'Ave blev valgt, og efter flere måneders kamp, med hendes families navn, ord, og økonomi bag sig, lykkes det at give hende netop den title som familien tydeligt mente var skræddersyet til dem! Siden starten 1900, har dette været hendes liv, møde efter møde, i et forsøg på at fremme, styrke, og sikre elvernes kultur, og sikre at det var den sande elviske kultur fremmede mødte når det var i landet, sikre at kunsten var til rådighed for alle borgere i Eleverly.


Familie:
Familien De'la Rochejacqueleil Risindier:
Denne familie har altid haft meget status hos Skovelverne, de er kendt som kunstere, digtere, sangere og skræddere. Familien blev kendt og anerkendt grundet El'kamina, som i hans unge dage var et fortabt kunster, som kæmpede for at blot have penge til dagen, men som han blev mere og mere anerkendt endte hans malerier hos mange af de rige, hos dem med status, og her begyndte han at tjene penge, og mange af dem. Men han valgte aldrig at benytte disse penge til sig selv, men på andre som kæmpede med kunsten, købte teatre, gallerier, og alt andet der kunne fremme den elviske kunst. Efter mange år, var familiens navn kendt, og han blev gift med Sun'el, en rig bank dame som flere gange havde lånt El'kamina penge i hans ungdom. I dag kender mange familiens symbol, i det man ofte vil se det ved gallerier og teatre i de forskellige elviske byer, mange ser disse som anerkendte, og ved turister, er disse bygninger ofte de første folk bliver vist i retning af.

I dag er familien kendt for kunst, alle i familien opdrages til at kunne være i kunst, enten som digtere, sangere, malere, skuespillere. Hvis man ikke klare sig godt i disse felter, var familien hård, klare man sig godt, blev man belønnet. Hvis man aldrig lærte en form for knust, blev man kaste til siden og oplært som tjenestefolk - med mindre man fandt en, adelig, at blive gift med. Det er en hård familie at være barn i, da livet handlet om talenter og oplæring, velvidende at man risikere at ende i tjenesten hos huset hvis man ikke udvikler sine talenter nok til familien standard.




Oldefar: El'kamina Risindier.
Oldemor: Sun'el Rochejacqueleil.

Far: Haldir De'la Rochejacqueleil Risindier.
Mor: Omdraes Dhusaezal.

Storesøster: Arryn De'la Rochejacqueleil Risindier(I eksil).

Datter: Isidora De'la Rochejacqueleil Risindier (Chrille karakter)

Familien er større! Ønskes et medlem så skriv endelig!

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Mong, Venus , Erforias, Helli , Krystal
Lige nu: 6 | I dag: 12