Theobald

Altmuligmand

Status: Arkiveret

Godkendt: 31.05.2020

Antal posts: 44

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Theobald Robin Ashdown
Kaldet: Theo, Balder, Robin
Køn: Mand
Alder: 18
Fødselsdag: 31 Juni
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ateist
Erhverv: Altmuligmand
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 67 kg
Kropsalder 23-26 år gammel.

Hudfarve Lys, dog stadig med en sund solbrændthed over sig. Utrolig mange fregner over hele kroppen, jo mere han er i solen - desto flere vil han også få.

Øjne Det er en ganske normal brun farve, og når lyset skinner i dem, vil man kunne se at den også har nogle grønne nuancer.

Hårstil Kort klippet, med langt hår på toppen der altid er blevet redt tilbage med hans fingre. Ellers tykt, pjusket og løst, som det aldrig rigtig bliver sandt eller gjort synderligt meget ved. Ud over selvfølgelig at holde det i en nogen lunde længde. I en farve af noget rødbrunligt.

Kropsbygning Spinkel, det er ganske tydeligt at han ikke har adgang til mad som kan fodre hans ranglede krop. Desuden har en utrolig høj forbrænding der gør, at han generelt spiser rigtig meget - når han så har adgang til det. Så tynd ranglet krop, men stadig et bevis på at han lever fra dag til dag, og har musklerne til at bære hans krop hurtigt rundt i byernes gader.

Hverdagstøj Simpel tøj, der er intet ekstravagant over det. Så typisk nogle grå tynde linneds bukser, og en hør skjorte også i kedelige farver. Både fordi pengene ikke er til noget der er finere, men også fordi at man på den måde ikke står ud.
Faceclaim: Thomas (Pocahontas)

Magi

Magisk evne (1): Telekinese
eller også kaldet held

Theobald, har telekinesiske evner, der gør at han kan virke ganske heldig - eller hans modstander uheldige. Det er små omfang, som at hans krop reagere hurtigere end den normalt ville gøre, hvis han ser en modstander svinger et sværd imod ham. Eller at et sværd flyver ud af hånden, som ville det være deres hånd der pludselig ikke griber hårdt nok omkring det. Det kan også være, at en stige eller en spand pludselig vil falde ud af en anden persons hånd, og flyve imod personen som så vil være nok til at distraherer personen til han kan undslippe. Det er aldrig nok til, at han ville kunne tage kontrol over ting i længere tid, det er bare små ting, der hele tiden sker omkring ham - som fremstår som om at Theobald bare er en super heldig person, der altid kan komme ud af ting, der virker til at uundgåelige.
Også selvom det altid virker som om, at Theoblad har en fantastisk evne til altid at ende i situationer som er uheldige.

Hurtige reflekser, og små ting der kan skabe en distrahering for at hjælpe ham. Et teknisk set det, som evnen mere eller minder gør ud på. Det er mere eller mindre en passiv evne, der bliver ved med at pulserer igennem hans krop, da han faktisk ikke aner hvordan han skal træne den - eller det er nærmere at Theobald slet ikke ved at han har telekinese som en magisk evne.

Som det er lige nu, er det kun små genstande, som Theobald kan få til at flyve. Som sværd, små spande, andet i den størrelse og vægt. Men han kan også godt rykke på større genstande, som at hive en bænk ud - eller en stol, som gør at folk falde over eller støde ind i. Desuden kan han også med telekinese gøre sine reflekser hurtigere, til nogen gange - næsten umenneskelig hurtigt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Transmute
eller også kaldet snyd

Theobald, har været så heldigt at kunne lave sten op til værdigfulde genstande. Det vil sige, han kan forvandle dem til hvad der ligner ganske fantastiske krystaller - som bliver brugt til at betale ting, som mad og andre sjove ting. Men også små genstande som nøgler, små statuer, ja alt hvad der er på størrelse med de sten han kan finde og bære rundt på. Så små genstande, er helt klart det nemmeste at forme i stenens størrelse. Dog vil der også efter en halv time, være sådan at stenen for sin oprindelige form tilbage. Så det er altid i hans bedste interesse, at komme ud af situationen før at personen finder ud af, at de er blevet snydt. Men også grunden til, at han ikke bruger den alt for ofte. For ellers har han pludselig rigtig mange mennesker på nakken.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker
· Fotografisk hukommelse ·
· Venlig og god til at få venner ·
· God med dyr ·
· Generelt super heldig ·

Svagheder
· Trods det at være heldig - er han altid rigtig uheldig ·
· Kan til tider være naiv ·
· Nem til at forelske sig i ting ·
· Kan hurtigt miste fokus ·


Generel beskrivelse af personlighed

Theobald er den type menneske, der altid tænker på alle andre end sig selv. Han er trofast, næsten til en fejl - vil sikre at alle han holder af omkring sig, har det godt. Derfor, kan han også godt være typen der vil ligge sig ned på alle fire så folk kan træde på ham, så de kan komme hurtigere op af rangstien. Men trods denne personlighed, er han også generelt rigtig heldig, selvom det i øjeblikket kan virke uheldigt. Det ment, at han kan vælte, falde eller på anden måde være klodset. Men lige præcis det, sætter en reaktion igang, som går at han i sidste ende er heldig. Han tager den forkerte vej hjem, er uheldig, men fordi han gjorde det - ende det med at være en god ting. Han ved instinktivt altid hvor han skal befinde sig, og det går ganske fint hånd i hånd, med hans fotografiske hukommelse. Han undervurdere altid sig selv, hans egenskaber - og vil aldrig være den første til at sætte sig højst på nogen som helst rangstie. Han er udadvendt, nemt til smil og komplimenter af folk omkring ham. Og selvom denne evige positive energi emmer fra hans person, glemmer han altid sig selv - og konfronteret med dette, kan mønten godt vende, og man møder en mand der bestemt ikke er glad for at blive prikket til og mindet om at alle skal komme først i hans øjne. Han er hellere ikke bange for at slog fra sig, bliver han virkelig presset. Og skrupler omkring at stjæle, for at hans familie skal overleve - dem har han hellere ikke mange af. Men plejer typisk, at nappe ting, fra dem han føler fortjener det.

Theobald, er bare en meget sød dreng - der prøver det bedste han har lært, at overleve i en verden. Som bestemt ikke har givet ham det bedste lod i livet. Men derfor skal det ikke stoppe ham fra at prøve, at leve hver dag som var det et eventyr - og tage sig af dem han elsker.

Baggrundshistorie

Jeg har ikke jeres penge” manden lå grådkvalt, gemt halvt bag hans ældste søn - som stod ikke mere end fjorten år og kiggede trodsigt imod mændene der stirrede på dem. “Det er vi ligeglad med Theodor - vi skal have det du skylder os!” drengen lignede en der var ved at blive syg, sådan som det vente og drejede sig i hans mave. Måske var han også tæt på at kaste op, lyden af hvordan at farens knæskal var blevet knust - hvordan lugten af tis bredte sig i rummet - om det kom fra drengen eller faren, det var ikke til at vide.

Den aften, havde været en skæbnesvanger dag, for familien Ashdown. Den dag, faren havde måtte indse, at de investeringer han havde lavet - alle de penge der var blevet drukket og spillet op. Ville føre til den adeligeslægtsfald. Og det eneste Theobald kunne tænke, var at han var glad for deres moder aldrig skulle være der for at overvære dette. Hun havde måtte afgå med døden, sammen med hans storebror - grundet pesten der havde hærget ud over krystallandet. Og nu, måtte de flygte fra alt de kendte til - fordi selv ikke salget af godset ville dække den gæld som faderen var i. Det var ellers en ganske fin barndom, som de måtte efterlade. Vokse op som adelig, ikke mangle mad på bordet - have søskende man kunne lege med. Lære at ride, læse og skrive. Ja - det havde alt i alt været en ganske normal opvækst.
Så at gå fra det, til at leve fire mennesker i en hytte, der knap nok kunne huse - det havde i sandhed være en prøvelse. Især da den ældste af de yngste søstre, stadig prøvede at leve som var hun adelig.

Derfor gik der ikke mange uger, før at Theobald måtte ty til at tigge på Dianthos snuskede gader - hvor deres nyeste hjem var. At lære at stjæle blev en nødvendighed, for at sikre at hans søstre ikke skulle mangle noget. Han to også på jagt flere gange, hvor han var væk nogle uger - alt dette lærte han sig selv. Mens faderen lå derhjemme, i selvmedlidenhed over at de ikke havde haft råd til en ordenligt healer, så benet var ikke sat ordenligt på plads. Især når vinteren ramte, var det svært for ham at gå nogen steder. Så i en ganske ung alder, måtte den unge Theo lære at forsøge ham og resten af familien.
Derfor ville han hellere ikke mene, at der var en stor historie at fortælle omkring ham som sådan. Han vil generelt meget hellere fortælle omkring alle andre - end omkring ham selv. Og når han i ny og næ, skulle lade nogen vide omkring hans tilstand - bliver det fortalt med sådan en overbevisning, at det ikke skulle gå ham på. Selvom det eneste han ønsker, er blot at sikre at hans to søstre kan blive ordenligt lært og få ægtemænd der kan forsøge dem.


Familie: Elanora Ashdown · Moder · afgået med døden.
Theodor Ashdown · Fader · levende
Walter Ashdown · Storebror · Afgået med døden
Ellen Ashdown · lillesøster · levende
Mira Ashdown · lillesøster · levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0