Hyde Oakley MortonHyde Oakley Morton
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Vampyr
Alder: 807

Status: Inaktiv
Godkendt: 15.04.2019
Antal posts: 344
Skaber: Laiza

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hyde Oakley Morton
Kaldet: Hyde
Køn: Mand
Alder: 807
Fødselsdag: 13. april
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Kile
Erhverv: Lever af sine investeringer
Race: Vampyr
Uddybende om race: Hyde var menneske inden han blev ramt af forbandelsen.

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 72 kg
Hyde er atletisk bygget, har brede skuldre og mørkt hår, som næsten virker sort i de fleste belysninger. Hans øjne er blå og det korte skæg, som dækker hans hage og kæbe er mere eller mindre permanent, da det vokser ud hver eneste nat, selv hvis han barberer det af.

Han har små ar rundt omkring på kroppen fra hans tid som kriger, men intet særligt skæmmende. Han kan være utroligt charmerende eller se direkte frygtindgydende ud, hvis han bliver vred. Han er dog utroligt god til at skjule sine følelser, hvis det passer ham bedst.

Magi

Magisk evne (1): Illusionsmagi
Hyde har gennem hundredevis af år udviklet sine evner inden for denne gren af sin magi, således at han idag kan klare at ændre sit udseende til andre mænd, han har mødt i sit liv. De første 3 timer kan han gøre det uden problemer, men derefter kan sindsbevægelser bryde hans koncentration og illusionen kan falde. Derudover kan han fremkalde mindre illusioner inden for 5 meters afstand af ham selv. Også disse bliver svære at opretholde, men disse bliver allerede ustabile, hvis der går mere end 1 time.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Usynlighed
Evnen til at gøre sig selv usynlig, er én som Hyde har haft god brug af i de forgangne år. I dag har han så godt styr over den, at han kan holde sig usynlig, så længe han ønsker det og han har desuden klaret at mindske de lyde, han afgiver, når han bevæger sig under usynlighed. Han er ikke på nogen måde lydløs, men hans lyde er mindsket med ca. 25%.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Hyde er en karismatisk mand. Han kan være ganske charmerende, når han ønsker det, for minutter senere at skræmme livet af dig. Han nyder frihed og søger til stadighed magt for at sikre den friheds fremtid. Han har ikke den store empati for sine medmennesker/-vampyrer og træder gerne på andre for at opnå egne fordele. Gennem årene har han oprettet et helt edderkoppespind af hemmeligheds-meddelere - nogle mere villige end andre.

Styrker:
Intelligens. Især ifht. sociale interaktioner. Han har udviklet sig til en sand troldmand inden for manipulation.
Sværdkamp. Han har haft rigelig træning i sine unge dage, hvor han var en ren mester. Men de sidste mange år har han tabt en del af sin ekspertise. I dag er han bare almindeligt dygtig.

Svagheder:
Manglende empati. Selvom han forstår konceptet, så er det så mange år siden, at han selv har næret empati af nogen art, at han til tider har svært ved at gennemskue, når det vil ødelægge hans planer, at en anden nærer det.
Fyrigt temperament. Vampyrer har altid haft ry for at være hidsige, hvis nogen kom for nær deres udvalgte bytte. Hyde har taget dette et skridt videre. Han anser alle mål, han sætter sig, for sit 'bytte' og han udvikler hadefulde og hævngerrige følelser mod alle, som stiller sig i vejen for ham.
Sollys. Han er allergisk over for sollys som alle andre vampyrer. Han vil ikke dø af at blive udsat for det, men sandsynligheden for, at han bliver så svag, at han kan blive slået ihjel betyder, at han kun tager chancen i meget ekstreme tilfælde.

Baggrundshistorie

Hyde blev født ind i en familie på 6 i år 1209 - lige da krigen om Nordlandet var begyndt. Hans forældre kom af fattige kår og den lokale adelsmand beskattede området hårdt for at kunne sende kongen de tropper, som blev forlangt af ham. Det var derfor ingen lykkelig barndom for den unge Hyde, som tidligt var nødt til at hjælpe familien med at skaffe forskellige fornødenheder - især efter hans to yngre søskende også så dagens lys.

Han blev hurtigt en habil jæger og blev allerede som 14-årig udpeget som reserve til tropperne. Som 16-årig stod han i front sammen med hundredevis af andre og kæmpede for sit liv. Mens hans venner faldt som fluer omkring ham, steg Hyde langsomt i graderne.

Som 32-årig havde han fundet sig til rette i kriger-livet. Han var stadig ugift og havde det fint med det. Han nød sin frihed og de goder han fik gennem hæren. Han var i det hele taget temmelig tilfreds. Og det var dér, at alting ændrede sig for ham igen. En sen nat gik han patrulje i lejren, da han blev overfaldet af en vampyr, som ønskede sig en kriger i sin sold. Da solen stod op den næste dag, var han blevet vampyr.

De første 50 år var hårde. Hans skaber var en hård mand, som forstod at holde Hyde til sig. Hyde sled sig halvt ihjel, men lærte også mere, end han nogensinde havde troet muligt. Han lærte at begå sig i vampyrernes samfund, at skelne løgn fra sandhed og bruge begge dele for at opnå sine egne mål. Da hans skaber blev slået ihjel måtte han dog pludselig stå på egne ben og det tog ham endnu ca. 50 år, inden han var blevet så hærdet og stålfast, at han vidste, hvad han ønskede i livet.

Siden har han brugt sin tid på at gøre sit eget liv så komfortabelt som muligt. Han har tjent penge, som han har investeret igen og som han nu lever komfortabelt af. Desuden har han sørget for at få en ung knægt hædret til Greve for næsten 500 år siden og Morten-slægten har han nu et fast samarbejde med. Det er også flere hundrede år siden, at han skiftede sit efternavn, så han kunne associere sig med en adelsfamilie i stedet for sine fattige forældre.

Familie: Hans nærmeste familie har været død i mange, mange år. Dette gælder både hans mor og far samt hans 7 søskende.
Nuværende levested: Tusmørkedalen

Andet

Gennem årene har han samlet sig en lille samling af magiske krystaller, som han bruger selv og som lokkemiddel og forhandler-gaver, når han skal skabe sig nye alliancer.

Hans primære bolig ligger i Tusmørkedalen, men han har netop erhvervet sig et byhus i det centrale distrikt i Dianthos.

Han har et fremtidigt krav om hjælp fra varulven Aliana Kriwich - så længe det ikke indebærer mord.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 6
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 7
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 7

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat