CornélianCornélian
Vinterens Stemme

Retmæssig God
Race: Skovelver
Alder: 847

Status: Aktiv
Godkendt: 30.12.2018
Antal posts: 45
Skaber: Dragonflower

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cornélian Liàdon
Kaldet: Vinterens Stemme
Køn: Mand
Alder: 847
Fødselsdag: 1. Januar
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Aladrios, Zerafina, Avanya
Erhverv: Vinterens Stemme
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 204 cm
Vægt: 84 kg
Hud: Lys og fin, med en svag solkysset glød
Hår: Gyldent, som flydende honning
Øjne: Milde og blå, som klart, rent is.

Magi

Magisk evne (1): Se det skjulte
Cornélian kan se ting der er forsøgt skjult. Kun ting der er gjort med intentionen af at skjule det bliver tydeliggjort af magien. Dette gælder både fysiske ting, så vel som tanker og følelser.
Fysiske ting får en lille aura, et omrids der lyser op og gør objektet synligt, selv igennem andre objekter.
Tanker og følelser der forsøges skjult, dukker op som små tåger omkring personen.

Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Meta Magi
Cornélian besidder som sådan ikke evnen til at udføre magi selv. Hans har til gengæld evnen til at tappe ind i andres magi, og manipulere med den. Hvad der er muligt afhænger meget af hvilken evne han forsøger at manipulere, men strækker sig fra alt til at forstærke, svække, omdiagere, fokusere, udvaske og meget mere.

Han kan ikke tvangs-aktivere en evne, og kan ikke manipulere med passive evner.

At ændre en evne tære på Cornélians egen chakra, og skal han stoppe en evne helt, kræver det at han ligger lige så meget energi i, som evens ejermand. Derfor er det langt mere effektivt at afværge end blokere.
Evnen har ikke sin egen rækkevidde som sådan, men er begrænset af de evner der påvirkes. Hvis de har rækkevidde til ham, kan han nå dem. Skal han påvirke flere folk, kræver det han spreder sin chakra ud, hvilket gør hans påvirkning noget svagere. Det er derfor også markant nemmere at give mange folk ekstra kraft, frem for at skulle lukke mange folks evner ned.

Kræver Cornélian ekstra energi kan han trække på magien i verden omkring ham, værende det fra fortryllede krystaller, eller den naturlige energi i verden. Dette er dog ekstremt farligt, da selv små mængder af den rå energi er utroligt hårdt for kroppen at processere.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Det kan til tider være svært at komme i kontakt med Cornélian. Han er en elver af mange studier, og når han først går igang er han nært ustoppelig i sin søgen på svar og viden.
Han er en tålmodig mand, af meget moderat temperament, og der skal en del til at hidse ham op. Han er en fremragende lærer, der evner at formidle forståeligt, og varieret. Selvom det meste af hans tid går med at lære fra sig, sætter han også altid tid af til selv at lære nyt - om det er viden eller evne.

Han er tillidsfuld og hjælpsom, men til trods for dette, er han dog ikke synderlig god socialt. Han finder snik-snak og høflighedfraser drabende kedeligt og unødvendigt. Han bliver han ofte kort fra hoved når emnet falder på noget der ikke interessere ham, hvilket ofte leder til uheldige situationer.
Det er dog sjældent han ikke er at finde et sted til de større sociale arrangementer. For til trods for sin modvilje mod overfladisk socialisering, bryder han sig heller ikke om at være alene i længere tid, og er tit nervøs for at misse noget hvis han ikke deltager.

Styrker:
At lære fra sig
Enestående forståelse for magi
Er bekendt med et mindre sortiment af instrumenter

Svagheder:
Socialt inept
Fysisk svar
Bliver let ensom
Sarkasme-blind

Baggrundshistorie

Liàdon familien er en gammel elverslægt kendt for deres evner som Seerer, men familiens fortid er indhyllet i tåge. Det siges de ankom fra Smaragdøen, men ingen af familiens nulevende medlemmer husker denne tid, og det anses mest som en skrøne.
En ting der dog ikke kan betvivles, er familiens evner. De fleste af familiens medlemmer besidder en Seers syn, men hvordan gaven manifesterer sig, variere meget fra person til person.

Cornélian var den første af to tvillinger. Hans bror, Elisor, var ikke langt efter, og de to var uadskillelige det meste af deres ungdom. Lige så sikkert var de at finde sammen, som de var at finde i problemer af den ene eller anden slags.
Det aftog som de blev ældre, men der gik mange århundrede før folk ikke automatisk så til de to brødre når der var ballade, og det skete da også til tider, at det stadig var dem.

Som de blev ændre trak deres interesser dem dog i forskellige retninger. Cornélian var den mere boglige af de tog, og hans tid gik mere og mere til studier, end at lave ballade med sin tvillingebror.
Gennem århundrederne blev han mere indelukket, og det skete at selv hans bror ikke kunne trække ham fra sine bøger. Det var først da Elisor introducerede Cornélian til Innil.

Innil var en elverkvinde med hår som flydende honning, og en stemme som en nattergal. Hun var modig, venlig og ydmyg, og hun stjal Cornélians hjerte med det første smil de delte. I et halvt århundrede gik han, og brugte hvert et vågent øjeblik han kunne i hendes selskab, og når hun var borte for at passe sin pligt, talte han ikke om andet end hende.
Cornélian havde ikke modet til at bede om hendes hånd, men Elisor så hvor fortabt hans broder var, og hjalp med at føre dem sammen.
De blev gift den følgende sommer.

Cornélian og Innils ægteskab var lykkeligt som det kunne være. Cornélian genoptog sine studier, og på sin kones opfordring, begyndte han at undervise. Hvad Innil havde set i sin mand, var en fremragende evne til formidling, og hans evne gav ham et unikt indblik i, og relation til andres evner, som andre tutorer ikke kunne replikere.

Glæderne blev kun større da Innil senere blev med barn! Familien på to, skulle snart blive til tre. Cornélian ville dog ikke være til stede til at se sin datters fødsels..

Jordskælvet ramte verden, og Lindeskoven med. Alle elvere med evner over elementerne gjorde sit for at redde skoven, deres hjem og kæreste. Cornélian var aldrig evnet indenfor elementerne, men hans gave og viden om magi gjorde ham stadig uundværlig.
Cornélian strakte sin magi så langt ud han kunne, og forbandt sig med de kæmpende elementalister. Han højnede deres evner, styrkede deres kontrol og gav dem energi nå alle reserver synes udtømt.
Selv længe efter hans syn var sortnet og han havde mistet al fornemmelse for sin krop, holdt han fast i de magiske strømninger der flød gennem landet, og sendte den ud til elverne i nød.

Cornélians indsats havde uden tvivl været uundværlig, men den kom med en pris. I sandhed var det et mirakel han overhoved overlevede! En håndfuld af elvernes magikere var ved bevidsthed, men drænet af udmattelse, og mange have givet deres liv i forsøget på at redde skoven og landet omkring dem. 5 elvere var sunket hen i en dvale-lignende tilstand, fra hvilken ingen kunne sige om de ville vågne igen. En af disse elvere var Daeralda, datter af Elverlys grundlægger. En anden, var Cornélian selv.

De fem i dvale blev ført til Skovens Hjerte, et magisk og helbredende sted, hvor de blev lagt i en hule under Sølvflodens udspring og mellem modertræernes rødder. Der ville de hvile og heale til de vågnede af sig selv. Hvis det nogensinde skete.

Her hvilede Cornélian, uvidende om de rædsler der truede Krystallandet gennem århundrederne, skærmet fra de tragedier der ramte hans familie. Fredeligt hvilede han, indtil han endelig, på årets første forårsdag, vågnede fra sin dvale..


Familie: Tvilling: Elisor
Bror: Ahvein
Kone: Innil (død)
Datter: Mystra
Nuværende levested: Elverly

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 3
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 7
Intelligens: 8
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat