KaiKai
Munk i Thatos' Orden

Kaotisk God
Race: Topalis-folk
Alder: 20

Status: Aktiv
Godkendt: 07.10.2017
Antal posts: 167
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kainalu af Thatos' Orden
Kaldet: Kai
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 2/5 - 1999
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Thatos og Aladrios
Erhverv: Munk i Thatos' Orden
Race: Topalis-folk

Udseende

Højde: 167 cm
Vægt: 60 kg
Selv i Krystallandet med de mange racer og finurligheder, så ser Kai noget anderledes ud, og det er ikke unormalt at han bliver stirret på. Han har det man ville kalde vitiligo (selvom han selv ikke kender til dette), hvilket vil sige at hans ellers mørke hud har fået hvide skjolder rundt omkring. Det er efterhånden overalt på hans krop, selvom hans arme og overkrop er mest angrebet. Det har dog ikke stoppet ham selv fra at dekorere hans krop med både tatoveringer og piercinger. Tatoveringerne dækker størstedelen af hans ryg og hans skuldre, og hvis man kigger ordentlig efter kan man se Thatos' symbol, det samme der bliver brugt af Ordenen som Kai er medlem af.
Derudover har han sort hår, og havblå øjne, noget der ikke bliver set ofte hos Topalisfolk.

Det er ikke ofte at man ser ham i meget tøj. Løse bukser er det mest normale, men sko eller trøjer tror han ikke så meget på, da han ikke kan lide at træne med det på. Når det når til en hvis temperatur er han dog langt mere tilbøjelig til at gå med det. Han går dog ikke op i det, og har bare det standard munketøj på som han får udleveret.

Magi

Magisk evne (1): Kai kan lave magiske ”kontrakter” med døde væsner, eller døende. Dette kræver at de enten er døende, når han finder dem, eller at de kun har været døde i kort tid. Der er dog ikke nogen begræsninger på hvilken slags væsen det er, hvilket betyder at mennesker er inkluderet. Han kan dog ikke gøre det mod sjælens vilje, hvilket vil sige at dyr oftest er nemmest at få lov til.
Når han har lavet en kontrakt kan han kalde væsnet til sig når han ønsker, og har en telepatisk forbindelse med dem mens de er hidkaldt. Når han sender dem tilbage, så ender de det samme sted som de var før.
I bund og grund går kontrakten ud på at Kai giver dem et liv i et slags parallelt univers, hvor de får lov til at leve deres dage ud, dette betyder også at de får lov til at forsætte med at leve, og de kan ikke dø før det falder dem naturligt i den anden verden. Selv katastrofer kan ikke dræbe dem. Tiden vil stå stille i denne verden når Kai så tager dem til denne verden, hvor de vi have en fysisk krop. Han kan ikke få dem til at gøre noget de ikke vil, men han kan stadig holde dem i denne verden så lang tid han har lyst til. Han kan dog kun fremkalde et væsen af gangen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Magi sensitivitet - Dette er en evne han har trænet meget, og er defor blevet mere specialiseret. Han kan se magien i nærheden af ham, eller nok nærmere chakraen. Der bliver altid efterladt et spor af chakra når magi bliver udnyttet. Det betyder at han kan se når noget at illusioner (det betyder ikke at han kan bryde dem), eller hvis nogen har brugt magi for nyligt i områder, hvilket også indebære forvandlingsmagi, som efterlader et større tryk to værtens krop. Derudover kan han se chakraen der flyder gennem folks kroppe. Grundet hans viden indenfor kroppen, kan han derfor også går ned og lukke den midlertidig lukke det ned ved at prikke på bestemte steder af kroppen. Det kan være op mod 2 minutter, men det er alligevel ikke ofte at det varer over 1 minut. Han har også fundet ud af at denne evne har gjort ham bedre til at give massage.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Talenter:
- Kampteknik: Han kan mange former for måder at kæmpe på, og er især fantastisk til kamp uden våben.
- Massage
- Har utrolig koncentration
- Høj smertetærskel
- Utrolig god balance
- Gode reflekser
Svagheder:
- Han har ikke meget real viden om verdenen, da han endnu ikke har forladt templet.
- Er i den grad et rutine menneske, og hvis han ikke får f.eks. sin morgentræning og meditation ind kan han blive irritabel og forvirret resten af dagen.
- Har det ret svært ved at snakke om guder og gudinder, da han ikke forstår hvorfor andre føler de andre guder, men kan heller ikke forsvare sine egne.
- Sover ikke specielt godt, hvilket er grunden til at han generelt ikke får mere end 5 timer om natten
Personlighed: I forhold til Kais måske lidt tragiske omstændigheder, så er han et utrolig livsglad individ. Han elsker at træne sin krop, og tager sine pligter seriøst, selvom man ikke er teenager uden nogen gange at gøre noget galt. Han er en oprigtig og ærlig person, og hader at lyve overfor andre.
Han er typisk den slags person man kan finde, når solen er i gang med at stå op, i gang med at træne nede ved havet, og man ved bare at han har allerede stået der i et stykke tid.
Fordi at han er lidt af en træningsnørd, betyder det også at han fokusere alt sin energi der, og har tiltrods for at være gået gennem teenageårerne ikke haft nogen interesse i det andet køn (eller sit eget). Han er derfor også totalt uvidende hvis folk lægger an på ham eller lignende. Følelser som kærlighed er virkelig ikke noget han overvejer, selvom det kan ske.
Der ligger også en indre uro i ham, som han har svært ved at få ud, det er bl.a. af denne grund at han er glad for rutiner, og at meditere at træne sin krop. Det får ham til at fokusere. Hvis man tilgengæld prøver at få ham til at være stille i længere tid, hvis han f.eks. skal vente eller skal belæres af den eller anden grund, kan man se hvordan hans ben begynder at hoppe lidt og han begynder at lege med hvad end han kan få fat i.

Baggrundshistorie

Kai blev født på Topalisøen, et af de første børn der blev født på øen efter at Topalisfolket tog øen tilbage. Begge hans forældre var af Topalisfolket, og var forholdsvis renblodet. Det var også derfor at der var en naturlig forventning om at Kai ville være endnu en til slægtning. Til at holde blodet rent. Der var ikke nogen der kunne forstille sig at Kai ville begynde at udvise tegn på vitiligo, og det gjorde det jo kun værre da man ikke vidste hvad det var. Han var kun et år da de første lyse pletter begyndte at dukke op. Først lagde man ikke så meget mærke til det, men hurtigt var både hans arme og ben angrebet af det. Kai var dog stadig fysisk stærk og rask. Desværre var den hvide hud nok til at han blev dømt til at være uægte, og hans mor måtte flygte med det lille barn.
Desværre ødelagde det hans mors hjerte så meget at blive smidt væk fra sin kultur og sit hjem, at hun placerede det lille barn nær et tempel, og da hun var sikker på at han var blevet taget ind, begik hun selvmord, for hun havde trods alt stadig en smule kærlighed tilbage til sit barn.
Det var sådan at Kai endte i et tempel for Thatos og Aladrios. Selvom de lærte hele hans navn at kende, så strippede de hans efternavn fra ham, og i mange år hed han bare Kainalu.
Det kraftigste tegn på at Thatos var en del af templet var det store fokus på kampteknik. Kai havde dårligt lært at gå da de begyndte at lære ham op i det. Det var simple ting han blev opdraget i. Meditation, sparketeknik, slåteknik, faldeteknik. Alle disse små ting, som han ligeså stille fik lov til at lære, mens han hjælp til i templet. Der var selvfølgelig de strenge præster der ofte var efter ham, men også de venligere, mere tålmodige. Kai voksede aldrig op og følte han manglede noget, til trods for at hans vitiligo i den grad havde spredt sig, også til hans ansigt. Det var dog ikke at sige at de andre børn i templet ikke til tider drillede ham, og dem der kom i templet stirrede da også noget.
Da han blev 15 år gik han igennem en prøve. Se hvor meget han egentlig havde lært gennem årerne, og hvor han fremadrettet ville høre til i templet. De ville ikke sparke ham ud, men der var ingen grund til at fokusere mere arbejde på hans kampteknik hvis han ikke egnede sig i det område. Han passede det, og fik endelig sin titel, og en form for efternavn. Det gav ham en følelse af at høre til et sted.
Fordi at han var en del af ordenen fik han et noget mere løst træningsprogram hvor han selv kunne bestemme hvilken træning han ville fokusere på, dog med hjælp fra de ældre, for at være sikker på at han ikke lavede et træningsregime der ville ende med at ødelægge hvad der allered var blevet opbygget.

Familie: Hans far lever måske stadig, hans mor begik selvmord, men han regner munkene i Thatos' Orden som hans familie
Nuværende levested: Et tempel i Diamantbugten

Andet

Thatos' Orden
Thatos Orden er en munke orden, der følger en speciel filosofi for guden Thatos, og hviler på Aladrios ide om at alt skal være i balance. De ignorer stortset krigsdelen af Thatos og fokusere mere på kampteknik og taktik. Alle der ønsker at blive en del af Ordenen bliver også afprøvet i dette, og typisk er det kun folk der har været lært i det fra barnsben der ender med at blive en central del af Ordenen. En af grundene er at det er ufattelig hårdt, men også fordi at folk sjældent vil lægge så meget arbejde i en ukendt Orden, der ikke gør noget større for Krystallandet.
Det er vigtigt for ordenen at folk i den har et godt helbred, at de bruger god tid på at meditere, og træner med hele deres hjerte kampsport af forskellig slags. Typisk når man kommer i lære, inden man bliver officielt optaget, skal man lærer grundprincipperne for kampsport. Det er først når man bliver optaget, at man egentlig får muligheden for at træne mod den stil der fungerer for en selv. Det kan enten være med våben eller magi.
De holder til i et stort tempel ude ved Diamantbugten, oppe i klipperne. Templet er praktisk talt skåret ud af bjerget. Det er mest de lokale der kender til dette tempel, og det er mest besøgt af bjergelverne i bjergene, men det sker da også at pirater og andre folk kommer op til templet.
Templet, og dem der bor i det, lever primært af donationer. Enten fra folk der donere ud af deres hjertes godhed, eller for arbejde de har hjulpet med. Udover et våben eller to, så ejer ingen i ordenen noget. De lever et liv, uden de materialiske goder.
At blive en del af ordenen kræver også at man frasiger sit navn og status. Hvilket er noget de sørger for at folk er indforstået med inden de begynder at oplære dem. Dette indebærer også at man ikke kan blive gift, dog er der ingen konkrete regler om forhold og sex, og op til flere af munkene er involveret på den eller anden måde, så lang tid at dedikationen til Thatos stadig er højest.

Magiske kontrakter
Navn: Leo
Race: Griff
Ekstra info:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 5
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 9
Kløgt: 7
Intelligens: 4
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat