EzEz
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Halvelver
Alder: 103

Status: Inaktiv
Godkendt: 28.09.2017
Antal posts: 184
Skaber: Rabbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ezhno Agoyoanye
Kaldet: Ez
Køn: Mand
Alder: 103
Fødselsdag: 29. august
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios og andre neutrale guder
Erhverv: Shaman, healer, tobaks- og svampesælger
Race: Halvelver

Udseende

Højde: 203 cm
Vægt: 116 kg


Øjenfarve: Brun/grøn (hazel)
Hudfarve: Olivenbrun
Kendetegn: Fregner, meget langt hår, der ofte er bundet op i fletninger.

Ez går ofte i mørke jordfarver som brun, grøn og grå, men kan også godt lide mere iøjnefaldende farver som gul og orange. Da han er omrejsende det meste af tiden, går han praktisk klædt og er ikke meget for smykker og andre unødvendige tingel-tangel.

Magi

Magisk evne (1): Healing (fysisk og mental)

Ez besidder en enorm viden om urter og andre bær og planters helbredende evner. Han fremstiller salver og ekstrakter. Derudover kan han også fremstille modgift mod de fleste gifte (både naturlige og overnaturlige).

Fysisk:
Han kan ikke få lemmer til at gro tilbage, men han kan lukke såret og sørge for, at der ikke går betændelse i det.

Mental:
Han er god til at få folk til at slappe af og føle sig sikre. Han fremstiller diverse urteteer og -tobakker, som kan lindre angst, depression, sorg, el.l. Han kan ikke kurere f.eks. en depression med et fingerknips, men han kan hjælpe folk med at bearbejde den.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): I ét med naturen

Via meditation og koncentration kan Ez få kontakt til de ånder og energier, der findes i naturen. Han kan ikke direkte føre samtaler med dyr og planter, men han kan forstå og give enkelte beskeder og fornemme stemninger og begivenheder.

Finder han f.eks. et såret dyr i skoven, kan han lægge en hånd på dyret og forsøge at finde ud af, hvordan det skete. Han kan f.eks. fornemme, om det var et andet dyr eller en menneskelignende skabning, der sårede dyret, eller om det var med ondt i sinde eller ej. Hvis han farer vild eller leder efter en person, kan han ved hjælp af energierne i naturen blive guidet på rette vej.

At søge hjælp fra naturen på denne måde er tids- og energikrævende. Ez er som regel ret udmattet efterfølgende, så han bruger kun denne evne, hvis det er højst nødvendigt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Ez er en enspænder. Han har aldrig brugt tid sammen med andre folk, og derfor bliver larm og snak hurtigt for meget for ham. Han foretrækker et roligt hjørne, hvor han gerne snakker med folk en-til-en over en øl eller en pibe tobak. Derudover er han en person, der har det meget svært med at slå sig med. Han har en utrolig udlængsel og en længsel mod naturen og kan sjældent holde ud at blive ét sted i ret lang tid.

Ez er også af den opfattelse, at kærlighed er noget smuk, der bør deles ud mellem så mange som muligt. Han har ingen præferencer i forhold til køn og race (er måske lidt gladere for hankøn end hunkøn); han elsker bare at elske, og nyder at gøre andre glade. Han er i stand til det at blive forelsket, og han er da også dybt forelsket i én bestemt person, men han er tilfreds med at se personen en gang i mellem, når deres veje krydser hinanden. Han vil ikke bindes, og han kunne aldrig drømme om at binde en anden.

Styrker:

Rolighed: Ez er en meget rolig person. Der skal en del til at ophidse ham, og derfor er han god til at deeskalere en konflikt.

Styrke: Efter mange år i naturen uden hjælpemidler, har Ez opbygget en ret overvældende styrke. Det kan ikke ses på ham, men han er meget stærk og har en meget god stamina. Han bryder sig ikke om at bruge sin styrke til andet en praktiske formål.

Bueskytte: Han er god med bue og pil, men har kun brugt det mod dyr på jagt. Han afskyr vold og kunne aldrig finde på at bruge sit våben med ondt i sinde.

Svagheder:

Godtroende: Ez er ikke dum, meeeen han er måske heller ikke den allerskarpeste kniv i skuffen, og derfor kan han godt have en tendes til at være en smule godtroende. Han tror altid på det gode i de folk og væsner, han møder på sin vej, og ligegyldigt hvor mange gange han bliver skuffet, så holder han stædigt fast i at møde alle med et åbent sind.

Kamp med håndvåben, kamp generelt: Ez er god til at bruge en kniv, men kun til at jage, snitte, osv. Han har aldrig været i kamp og ville ikke være ret godt til hverken at bruge kniv, sværd, el.l.

Uvidenhed: Fordi han bruger det meste af sin tid i naturen, væk fra storbyerne, ved Ez lidt eller intet om de ting, der foregår rent politisk eller krigsmæssigt. Det interesserer ham simpelthen ikke, og derfor kan han risikere at vade direkte ind i farlige situationer, som f.eks. da han kom for tæt på Dianthos og blev snuppet af Kilepræsterne, da alle elvere og halvelvere var jagtet vildt.

Baggrundshistorie

Ez voksede op med sin menneskefar og bjergelver-mor på en nordvendt og tætbevokset bjergskråning, langt væk fra alt og alle. Hans forældre fortalte ham, at deres forhold og Ez ikke blev accepteret af hverken bjergelvere eller mennesker, så de var nødt til at bo herude. Ez blev oplært i jagt og fiskeri, samt healing og andre lignende kundskaber. Han levede sammen med sine forældre i mange år uden at møde andre væsner andet end de dyr, der boede i skoven omkring dem.

Udover sine halvspidse ører, har Ez også arvet levelængden fra sin elvermor. Det var en stor sorg for Ez at se sin far stille og roligt syne hen og blive svagere og svagere, mens Ez og hans mor ikke engang fik smilerynker. Da Ez far døde, skete der et skift mellem Ez og hans mor. Deres forhold blev mere og mere anspændt, og til sidst kom de så galt op at skændes, at Ez forlod hjemmet. Hans mor kunne ikke holde ensomheden ud og kastede sig ud fra en klippe, hvilket Ez fandt ud af, da han endelig vendte hjem nogle uger senere.

Plaget af skyld rejste Ez mod hovedstaden for at finde nogen eller noget, der kunne få ham til at glemme skyldfølelsen. Han svor samtidig, at han aldrig ville gå fra nogen i raseri igen.Familie: Mor: Bjergelver, død (selvmord)
Far: Menneske, død (alderdom)
Nuværende levested: Hovedstaden

AndetSprog: Krystalisiansk og elvisk (bjergelver)
Elsker: Naturen, stilhed, god tobak, mad og alkohol. Han elsker også sang og ynder at nynne bjergelver-melodier, hans mor lærte ham, mens han healer eller mediterer.
Hader: Vold og støj. Hvis han ser et slagsmål eller skænderi bryder han gerne ind og forsøger at skille parterne ad eller mægle.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 9
Kampteknik: 3
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 9
Kløgt: 2
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 4


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat