Log ind Opret bruger


Antal posts: 77
Oprettet: 28.09.2017
Status: Aktiv
Skaber: Rabbit

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Det Halve Svin
Mest aktive emne: Et møde på Det Halve Svin
Fulde navn: Ezhno Agoyoanye
Kaldet: Ez
Alder: 101 år
Fødselsdag: 29. august
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios og andre neutrale guder
Erhverv: Shaman og healer
Race: Halvelver
Højde: 203 cm
Vægt: 116 kg


Ezhno er halv bjergelver og menneske. Han er høj og ret muskuløs efter en opvækst i bjergene. Hans hår er langt og mørkebrunt, og han binder det ofte op i fletninger og er ikke meget for at vise sine halvspidse ører frem. Hans øjne er mørkebrune og mandelformede. Han bærer ofte smykker, gerne i mørke og gyldne farver.

Ezhno går for det meste i tøj i mørke jordfarver og helst i let og flagerende stof. Han fortrækker løse gevandter, kjortler, saronger, rober, osv. Han går enten med bare fødder eller med lædersandaler.
Magisk evne (1): Healing (fysisk og mental)

Ezhno besidder en enorm viden om urter og andre bær og planters helbredende evner. Han fremstiller salver og ekstrakter. Derudover kan han også fremstille modgift mod de fleste gifte (både naturlige og overnaturlige).

Fysisk:
Han kan ikke få lemmer til at gro tilbage, men han kan lukke såret og sørge for, at der ikke går betændelse i det.

Mental:
Han er god til at få folk til at slappe af og føle sig sikre. Han fremstiller diverse urteteer og -tobakker, som kan lindre angst, depression, sorg, el.l.
Han kan ikke kurere f.eks. en depression med et fingerknips, men han kan hjælpe folk med at bearbejde den.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2): I ét med naturen

Via meditation og koncentration kan Ezhno få kontakt til de ånder og energier, der findes i naturen. Han kan ikke direkte tale med dyr og planter, men han kan fornemme stemninger og begivenheder.
Finder han f.eks. et såret dyr i skoven, kan han lægge en hånd på dyret og forsøge at finde ud af, hvordan det skete. Han kan f.eks. fornemme, om det var et andet dyr eller en menneskelignende skabning, der sårede dyret, eller om det var med ondt i sinde eller ej. Hvis han farer vild eller leder efter en person, kan han ved hjælp af energierne i naturen blive guidet på rette vej.

At søge hjælp fra naturen på denne måde er tids- og energikrævende. Ezhno er som regel ret udmattet efterfølgende, så han bruger kun denne evne, hvis det er højst nødvendigt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Ezhno er en enspænder. Han har aldrig brugt tid sammen med andre folk, og derfor bliver larm og snak hurtigt for meget for ham. Han foretrækker et roligt hjørne, hvor han gerne snakker med folk en-til-en over en øl eller en pibe tobak.

Styrker:

Rolighed:
Ezhno er en meget rolig person. Der skal en del til at ophidse ham, og derfor er han godt til at deeskalere en konflikt.
Styrke:
Efter mange år i naturen uden hjælpemidler, har Ezhno opbygget en ret overvældende styrke. Det kan ikke ses på ham, men han er meget stærk og har en meget god stamina. Han bryder sig ikke om at bruge sin styrke til andet en praktiske formål og afskyer vold.
Bueskytte:
Han er god med bue og pil, men har kun brugt det mod dyr på jagt.

Svagheder:

Mistroisk:
Ezhno kan godt være lidt for mistroisk engang i mellem. På grund af sin opvækst uden andre folk omkring sig end sine forældre, kan han godt tro, at alle andre er ude på noget. Han har svært ved at stole på folk og bryder sig generelt ikke om fremmede. Han prøve at være mere åben, men det er svært.
Kamp med håndvåben:
Ezhno er god til at bruge en kniv, men kun til at jage, snitte, osv. Han har aldrig været i kamp og ville ikke være ret godt til hverken at bruge kniv, sværd, el.l.
Nem at manipulere:
Selvom han er mistroisk, er Ezhno også nem at manipulere. Han kender intet til rænkespil, el.l., og det er derfor svært for ham at gennemskue den slags. Han prøver at blive bedre til det.


Ezhno voksede op med sin menneskefar og bjergelver-mor på en nordvendt og tætbevokset bjergskråning, langt væk fra alt og alle. Hans forældre fortalte ham, at deres forhold og Ezhno ikke blev accepteret af hverken bjergelvere eller mennesker, så de var nødt til at bo herude. Ezhno blev oplært i jagt og fiskeri, samt healing og andre lignende kundskaber. Han levede sammen med sine forældre i mange år uden at møde andre væsner andet end de dyr, der boede i skoven omkring dem.

Udover sine halvspidse ører, har Ezhno også arvet levelængden fra sin elvermor. Det var en stor sorg for Ezhno at se sin far stille og roligt syne hen og blive svagere og svagere, mens Ezhno og hans mor ikke engang fik smilerynker. Da Ezhnos far døde, skete der et skift mellem Ezhno og hans mor. Deres forhold blev mere og mere anspændt, og til sidst kom de så galt op at skændes, at Ezhno forlod hjemmet. Hans mor kunne ikke holde ensomheden ud og kastede sig ud fra en klippe, hvilket Ezhno fandt ud af, da han endelig vendte hjem nogle uger senere.

Plaget af skyld rejste Ezhno mod hovedstaden for at finde nogen eller noget, der kunne få ham til at glemme skyldfølelsen. Han svor samtidig, at han aldrig ville gå fra nogen i raseri igen.


Familie: Mor: Bjergelver, død (selvmord)
Far: Menneske, død (alderdom)
Nuværende levested: Hovedstaden


Sprog: Krystalisiansk og elvisk (bjergelver)
Elsker: Naturen, stilhed, god tobak, mad og alkohol. Han elsker også sang og ynder at nynne bjergelver-melodier, hans mor lærte ham, mens han healer eller mediterer.
Hader: Vold og støj. Hvis han ser et slagsmål eller skænderi bryder han gerne ind og forsøger at skille parterne ad eller mægle.
Fysisk styrke: 9
Våbenfærdigheder: 3
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 9
Taktik: 2
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 6
Chakra: 4