Log ind Opret bruger


Antal posts: 62
Oprettet: 20.09.2017
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Vandfaldet
Mest aktive emne: Held i uheld
Fulde navn: Desdemona ”Lucky” Abaddon Den 13.
Kaldet: Lucky, Des, Demon, Demona, Dem, Mona, ulykkes-kat (kært barn har mange navne)
Alder: 21 år
Fødselsdag: 13/3 - 1998
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Chance
Erhverv: Tyv
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Hun beskriver sig selv som en halv kat, selvom årevis af halvkatte af forskellige slags(tigere, ræve, almindelige katte osv.), plus et par dæmoner med kattetræk der også er kommet ind i slægten, har gjort at der ikke er en bestemt race hun er. Som sagt flyder der dæmonisk blod i årerne på hende, og hele hendes slægt er af halvkatte af forskellige slags.
Højde: 154 cm
Vægt: 45 kg
Lucky er en forholdsvis lav kvinde. Hendes hud er lys, mens hendes hår står i stærk kontrast med sin kulsorte farve. Hun har ikke menneskeøre, men har to store pjuskede katteøre i samme farve som hendes hår. Hendes hale er ligeledes stor og pjusket, og ude i spidsen er den faktisk en smule hvid.
Hendes øjne er gule, og ligner en kats, og hun har et par skarpe tænder i munden. Derudover fungerer hendes negle også som klør.


Magisk evne (1): Uheld – En række af uheld virker altid til at følge efter hende og dem der er omkring hende. Man kan nok bedst sige at det er blanding mellem en magisk evne og en forbandelse. Hun har nemlig også muligheden for at fokusere uheld mod andre. Hendes øjne vil begynde at lyse og en røg sky (den kan have farve alt efter følelsen der ligger bag) vil forme sig, før den vil jagte sit ”offer” ned dag og nat hvis den skal, for så at sive ind i personen. Når dette er gjort, er det bare et spørgsmål om tid før at de oplever uheld, ofte store uheld. Desværre er det ikke uden bytte. Lucky bliver også selv påvirket, og vil opleve ligeså store uheld, hvis ikke større mod sig selv. Hun har stadig svært ved at kontrollere den, og kan ikke selv bedømme hvor store uheldene skal være, så det er varierende hvor voldsomme de er. Ofte er de mere kraftfulde, hvis hun lægger meget følelse i. Dog er ulykkerne ikke relativt til hvad folk føler om dem, så man kan være heldige at få en ulykke der ikke er det store problem for en, men ville være et stort problem for en anden.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4
Magisk evne (2): Formskiftning – Hun kan tage skikkelsen af en stort sort ræv, nogle ville nok sige en sort kat eller ulv dog. Formen er dog ikke så fast som et dyr ellers ville være, eller hun selv ville være i sin almindelige krop. Det eneste der er fast er en hvid maske som ræven bærer, resten af kroppen er nærmere som røg. Hun kan variere fra at være fast nok til at være på alle fire og gå rundt, i denne tilstand kan hun også røres og skades over det hele. Det er dog stadig tydeligt at formen ikke er helt fast. Hun kan så gå i varierende stadier helt ned til at kun hendes hoved er fast, og at hun ellers svæver rundt. Hun kan dog ikke svæve mere end et par meter over jorden, og det er også drænende på hende.
De områder hvor hun ikke er fast, kan hun heller ikke tage skade på, da det bare vil gå igennem hende. Det eneste sted der altid er fast og kan bruges til at røre/skade hende er hendes hoved med masken på.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Talenter:
- Hun er smidig
- Lander næsten altid på sine ben, hvis folk prøver at kaste med hende.
- Hun ved hvad der får folk til at tikke, og elsker at udnytte det
- Hun er god til at komme op med ting ud af det blå
Svagheder:
- Katteurt
- Nægter at tage fejl
- Hun er en idiot til våben, og bruger derfor kun sine klør
Personlighed: Det kan godt være at Lucky er en sort kat, hvor uheld følger hende hvor end hun går, men det slår hende ikke ud. Hun tager uheldene med rank ryg og et lille smil på læberne. Hun er utilregnelig, og gør præcis som det passer hende. Hendes væremåde er meget ligesom en kat, både fordi hun som sagt er utilregnelig, men hun tager også stor nydelse i ting som at lege med garn. Det er en fascination hun fik som ganske ung, og hun har op til flere gange formået at rulle sig ind i garnet, og have svært ved at komme ud. Det sker dog ikke ligeså meget mere nu når hun næsten er ved at være voksen og klog.
Hun elsker at ”lege” og drive gæk med andre, og vil gå langt med sine jokes, hvis hun tror hun får sjov ud af det. Hun bliver desuden også fornærmet hvis den anden part ikke kan se det sjove i det, og nægter at indrømme at hun tager fejl. Derudover elsker hun også at snyde folk, om det er for penge, ting eller for morskaben, er egentlig lige meget.
Der går mange historier. Lucky har hørt de fleste. Hun bryder sig ikke om dem, når de handler om hende. Hun blev født i en klan af halvkatte, ikke et usædvanligt fænomen, hvad var usædvanligt var at klanens seer havde forudset hvem hun var, og hvad hun ville kunne gøre. Myterne var der mange år, og skæbne var noget der lå på tungen af mange af halvkattene. Luckys skæbne var dog unik. Noget hun først lærte at kende flere år efter hun blev født.
Hun blev døbt Desdemona Abaddon den 13., navne der gav hentydning mod hvilken ulykkes-kat hun egentlig var, og selvom hun ikke var nummer 13, var det et tegn de gav til de særlig specielle. Ulykkeskattene. Der dukkede op engang imellem, med en special skæbne.
Lucky voksede op, som så mange af de andre, kom i problemer med de andre killinger, og altid med et uheld kort efter hende, men det gjorde hende ikke bitter. Hun var en sort kat, hun kendte historierne, og overtroen. Det bragt uheld at se en sort kat, så hun måtte bare leve med det. Tingene ændrede sig dog da hun fyldte 14 år. Det var hvornår de var set som værerende gamle nok til at få sandhederne at vide i verdenen, hvornår de var voksne. En glædesdag for mange, men for Lucky var det en dag af bitterhed. Hun var et væsen af ulykke, så hun skulle finde et væsen af lykke. En mand. Den yin til hendes yang.
Lucky, som altid havde været en enspænder, en der ønskede sin egen frihed, fandt det forfærdeligt. Hun kunne ikke bare binde sig med en eller anden gut fordi at han var heldig. Som der blev snakket mere og mere om det, endte hun med en dag at stikke af, hun var dårlig 16 år gammel. Nu vandrer hun verdenen, i et forsøg på at løbe fra sin skæbne.
Familie: Forældre, og et par brødre og søstre. Alle levende
Nuværende levested: Strejfer rundt
Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 8
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 4
Chakra: 8
*
"My destiny is mine to control"