Miaplacidus le ArimhMiaplacidus le Arimh
Krystalisianer

Neutral God
Race: Speciel race
Alder: 252

Status: Søger tråde
Godkendt: 20.09.2017
Antal posts: 325
Skaber: Dew

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Miaplacidus le Arimh
Kaldet: "Mia Segard"
Køn: Kvinde
Alder: 252
Fødselsdag: 13. oktober
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Hun har ingen kendskab til Krystallandets guder og gudinder.
Erhverv: Intet - dog er hun blevet set servicere på Kyklopen.
Race: Speciel race
Uddybende om race: Stjerne.
En stjerne er meget vel, hvad man tror en stjerne er. En stor glødende ildkugle, der skinner klar og tydelig og som maler nattehimlen med endnu en blinkende prik i det fjerne. Men fra sjælden tid til anden mister en mindre intellekt-stjerne sin plads i himlen og falder mod jorden som modent frugt, hvor stjernen tager en menneskelig form for at gå i blandt folket.

En falden stjerne er et utrolig magisk ladet væsen, men foruden dét er de ikke meget anderledes fra mennesket i den forstand, at de ikke har en forbedret regenereringsevne eller forbedrede sanser set bort fra nattesynet. Hvad der virkelig skiller dem fra mennesket er deres umådelig lange leve tid samt jordiske krop, der næsten ikke ældes og deres evige kropslige glød. En døende stjerne kan som regel genkendes på en falmet og grumset glød.

Udseende

Højde: 157 cm
Vægt: 54 kg
Kropsalder: 18 år.
Udadtil ligner Mia et ganske almindeligt menneske. Hun er hverken overdådig eller overnaturlig smuk. Men hun er heller ikke ligefrem gennemtrængende frastødende. Velproportioneret i et rundt hoved med fyldige kinder og smilehuller, sidder hendes venlige øjne indrammet af fyldige og mørke bryn. Og mellem dem er en lille knapnæse placeret. Hendes overlæbe er en del tyndere end underlæben, men de bærer begge en naturlig rosa-brun farve. Hendes hår går hende kun knap til skulderne og har den samme mørke brune farve, som hendes bryn. Det er naturligt bølget og kan til tide beskrives som utæmmet.
Kropsmæssigt ligger hun også på en standard skala. Hun er relativt tynd uden at være tonet eller muskulær fra top til tå. Kvindelige former som en mellemstørrelse barm og en kær lille buttet bagdel er ligeledes at finde på hende.
Det eneste iøjefaldende særligt ved hende, er komisk nok hendes øjne, der ejer en abnormal kraftig dybblå farve, der nærmest kan virke falsk.

Mia har indtil videre kun et ar på sin krop, som der placeret tværs henover håndfladen af hendes venstre hånd.

Magi

Magisk evne (1): Glød.
Mia har en konstant glød sig over, som hun kan justere på, efter hvad hun ønsker. Dog kan hun aldrig slukke den fuldstændig, da det vil dræbe hende, men hun kan derimod svække den så meget, at den knap er til at se. Hun kan ligeledes hæve lysstyrken til et punkt, hvor lyset vil kunne blænde individer i en radius af 10 meter +/- (Det kommer an på sensitiviteten i personen/dyrets øjne) og på den måde blive mere offensivt. Det samme kan siges, om hvordan hendes kropstemperatur også stiger i takt med lysstyrken, så hun kan blive faretruende varm at røre ved.
Egentlig bruger hun kun energi på at justere (hæve eller sænke) glødens niveau, så det tager ikke noget fra hende at fastholde et, men hun kan risikere at selv blive overophedet, hvis lysstyrken er for høj og miste bevidstheden.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Immunitet.
Ud af hver enkel lille usynlig pore i Mia’s menneskelige krop siver der et mærkværdigt stof ud skabt af nogle særlige hvide blodlegemer i hendes blodstrømme og lægger sig som en aura omkring hende, der har gjort hende immun overfor et hvert magisk angreb eller lignende. Det øjeblik hvor magi rammer dette beskyttende lag, bliver det straks neutraliserende. Det gælder alt fra ild, der har været manipuleret med magi til tankelæsning til noget så tragisk som healing, hvilket gør det umuligt for hende at få sine sår helet på magiske metoder, da hun ingen kontrol har overfor evnen og kan derfor ikke deaktivere den.
På grund af dens øjeblikkelige neutralisering, er det heller ikke muligt for andre at ’låne’ evnen af åbenlysegrunde, men det er muligt at få fingre i den ved at manuelt indsprøjte en mængde af hendes blod ind i sine egne blodstrømme og gøre sig midlertidig immun. Varigheden er forskellig fra person til person ud fra, hvor tæt blodtypen er på Mia’s egen.
Hendes neutraliserende værn kan dog ’deaktiveres’ ved at forgifte de hvide blodlegemer, der er årsagen til evnen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Mia er en meget nysgerrig person. Hun er ikke fuldt forstående omkring tingene på Jorden, og hun har derfor mange ubesvarede spørgsmål. Og selv når nogle er blevet besvaret, opstår der hurtigt flere op i hendes hoved. Hun er meget positivt anlagt, og hun gør sit bedste for at fremstå som værendes munter og imødekommen, hvilket nogle vil påstå er naivt. Hun er ikke blind for de fleste moraler, da hun har haft overværet livet på Jorden, men hun har aldrig levet det som andre fastboende, så for hende kommer mange af tingene ikke automatisk men i stedet som lært fra en gennemlæsning af en faglig bog.
Det kan også være nemt at fornærme hende eller aktivere hendes mere stædige side. Hun er ikke meget for at bare lade sig blive kastet rundt med, selvom at hun har svært ved at faktisk registrere, når det sker. Udtryksfuld er også et ord, der beskriver hende godt, eftersom at det ikke er besværligt at opfange eller se, hvilke følelser, hun i så faldt vælger at vise. Er hun glad, kan hun smile stort som et englebarn. Er hun såret, kan atmosfæren om hende faldt tungt og gråt. Og så videre.

Styrker:
- Hun er en del stærkere (fysisk) end, hvad hun ser ud til.
- Hun kan bruge sig selv som en lampe - uendelig lyskilde.
- Hun er utrolig lærenem og kan ofte udføre ting ved at have set det blive gjort et par gange.
- Hendes standard kropstemperatur er altid et par grader højere end et menneskes.
- Hun er lidt af et matematisk geni.
- Hun bliver ikke påvirket af alkohol.

Svagheder:
- Hun er ikke hundred procent vant til sin jordiske krop og er derfor noget klodset.
- Hendes glød kan ikke slukkes helt, så hun kan risikere at være synlig i dybt mørke.
- Hun stoler alt for hurtigt på folk.
- Hun er overfølsom overfor for ekstrem kulde.
- Hun har ingen forstand på hverken våben eller kamp.
- Hun lider af klautrofobi.

BaggrundshistorieDet siges, at når en uskyldig dør af naturlige årsager, bliver der en ny stjerne født på nattehimlen. Om det var tilfældet, da den unge Cecily døde og et nyt skær begyndt at vise sig blandt de andre mange stjerner, eller om det blot var et tilfælde, vides dog aldrig med sikkerhed. Og ligeledes har man aldrig forstået, hvorfor lige netop denne nyfødte stjerne udviklede sig til at være noget særlig. Dens skær var lyst - nærmere champagnegyldent. Og til trods for, at den langt fra var på samme størrelse som den varme sol nær Jorden, skinnede den klart. Men vigtigst af alt var, at denne unge stjerne viste sig at have en hvis intellekt. En bevidsthed.
Stjernen havde straks fået et navn stemplet på sig af en finurlig lille stjernebeskuer: Miaplacidus le Arimh. Og et køn: Hun. Besynderlige ting, som stjernen blev formet efter.

En pludselig nat tilhørte hun ikke længere himlen og styrkede i stedet ned mod Jorden, som hun kun kendte fra et udefraseende synspunkt. Hun blev efterladt med alt andet end erindringen om, hvad der var sket, fra hun havde været i blandt stjernebillederne og til hun vågnede i et krater. Ikke længere fuldkommen sig selv, men velsignet med et krop med både arme og ben. Og et bankende hjerte. Og øjne til at observere verdenen noget anderledes, end hvad hun havde været vant til.
Hun blev også efterladt med et brændende mål: At vende tilbage.

Mia er meget ligesom et nyfødt barn i den forstand, at hun ingen historie har bag sig siden hun ankom til Jorden.
Familie: Ingen biologisk. Men hun ser menneskerne Reynald, Avina og Tomlin Segard som en slags familie.
Nuværende levested: Fastbeboende på Kyklopen i Dianthos.

Andet

Loves

warm baths - mandarins - plain rice - mead
Fakta om 'racen':
- Det er ikke umuligt for en stjerne at producere afkom. For når en stjerne tager jordisk form, er deres indre anatomi også meget li et menneske eller andre menneskelige væsner og mens hannerne har udmærket sædproduktion, har hunnerne en velfungerende livmoder. Dog er der en relativt større chance for at fosteret overlever, hvis det rene stjernegen ligger hos moderen. Afkommet vil meget vel være halvstjerne – eller det der kaldes for et stjernebarn – men det bærer ikke mange ligheder til dets repræsenterede forælder foruden en mindre glød. Hvis det blandede gen er fra et menneske eller andet mindre magisk ladet væsen, vil afkommet dog ofte fremstå med en højere magisk ladning.
Stjernegenet kan kun føres frem en generation. Det vil sige at der aldrig vil kunne opstå væsner, der er en kvart del stjerne, da det vil være en for lille del og derfor blive neutraliseret. Derudover er det ikke muligt for to stjerner – hvis sådan et ufatteligt sjældent fænomen, hvor der befinder sig to stjerner på jorden i en jordisk krop samtidigt, skulle opstå – at skabe et afkom sammen. Ligeledes med en halvstjerne og en fuldblods stjerne.

- Før Miaplacidus Le Arimh har det været nær 1800 år siden, at en stjerne har faldet fra himlen og landet på Jorden og taget jordisk form og gået blandt mennesket. Der har aldrig været vidne om to stjerner, der har befundet sig på Jorden samtidig indtil nu, med den mandlige stjerne Avior Cair’s fald.

- Hvis en stjerne dør, før den er nået tilbage på sin plads i himlen - være det mord, sygdom eller uheld - er det umådeligt vigtigt at spidde stjernens hjerte dybt indenfor kort tid efter dødstidspunktet. Bliver det ikke gjort i tide, vil det som holder stjernen fanget i en jordisk krop forsvinde og en såkaldt supernova vil opstå, hvilket ladet intet tilbage end et altopslugende sort hul.


Note: Mia er på nuværende tidspunkt efterlyst af Mørkets Hær. Uden at hun ved noget om det, selvfølgelig.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 2
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 7
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10 "she's profoundly naive; unimaginably wise.                              
                              a newborn in a grown woman's body and mind."

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat